• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOÜ Doç. Dr. Hakan AĞIR'a estetik olanlar

busepinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
120
1
46
Kocaeli
bilmiyorumkismile Kocaeli Üniversite Hastanesinden Doç. Dr. Hakan AĞIR'a estetik olanlar lütfen yazabilir mi Kocaeli de fazla seçenek yok estetik cerrah konusunda..Benimde son şansım Hakan Hoca sanırım birde olanlarla konuşmak istiyorum en azından içim rahatlasın diye umarım vardır.

Son düzenleme:
ben de pazartesi günü hakan hocayla görüşmeye gideceğim kendisinin ameliyat ettiği ve memnun kalan var mı aranızda bir de tonguç bey var onunla ilgili fikri olan var mı???????

kimse cvp vermemiş hakan bey yaptıgı calısmalarla falan cok ii bir doktora benziyor bende düşünüyorum ama suan yurt dısında üniversite hastanesinde bska doktora giden varmı arkadaslar ben gögüs est düsünüyorum siz ne düşünüyorsunuz görüstüğünüz doktorlar varmı acaba

Bende hakan hocaya burun ameliyatı olmayı düşünüyorum... ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarınız paylaşırmısınız lüfen.

arkadaşlar ben oldum hakan hocaya hemde 2 kez burun için.özelden yazamıyorum ama yeniyim.yoksa sizleri eklemek isterim listeme konuşurduk.bu ayda kontrolüm var :(

arkadaşlar ben oldum hakan hocaya hemde 2 kez burun için.özelden yazamıyorum ama yeniyim.yoksa sizleri eklemek isterim listeme konuşurduk.bu ayda kontrolüm var :(
Cevabın için teşekkürler... ne yazıkki bende özel mesaj gönderemiyorum henüz yeterince yayınlanmış mesajım olmadığından.... Sanırım memnun değilsin nedenini burada yazabilirmisin...?

Risus senin albümüne de yazdım ben bayıldım senin burnuna. ameliyat ücretini yazabilir misin?
bir de doktor beyin hastayla iletişimi nasıl öğrenmek istiyorum.

cnm hakan ağıra olmuşsun benimde 14ünde görüşmem var acaba bana fotolarını atabilirmisin busu_41@hotmail.com adresim bu atatsan çok sevinicem cnm

canım ben hakan beye revizyon oldum bu sefer yandan gözle görünür bariz bir çıkıntı var sana tavsiyem tonguç işken le görüş hakan hocaya güvenim kalmadı benim..

canım ben hakan beye revizyon oldum bu sefer yandan gözle görünür bariz bir çıkıntı var sana tavsiyem tonguç işken le görüş hakan hocaya güvenim kalmadı benim..

hadi yaa anladım cnm çok saol anlaşılan görüşmeyi değiştiricem zaten tonguç beyi istiyodum aslında ama o iyi denince ne bileyim benimde aklım karıştı.s

hadi yaa anladım cnm çok saol anlaşılan görüşmeyi değiştiricem zaten tonguç beyi istiyodum aslında ama o iyi denince ne bileyim benimde aklım karıştı.s

hakan hocanın revizyondan sonra da böyle bi durumla karşılaşmış olmamızın savunmasını şöyle yaptı
"eski haline göre gayet iyi bir burun solunumda sorun yoksa benim için başarılı bir ameliyat olmuştur."

bu nedir ya :)

Tonguç İşken dostum. hiç düşünme.

hakan hocanın revizyondan sonra da böyle bi durumla karşılaşmış olmamızın savunmasını şöyle yaptı
"eski haline göre gayet iyi bir burun solunumda sorun yoksa benim için başarılı bir ameliyat olmuştur."

bu nedir ya :)

Tonguç İşken dostum. hiç düşünme.

aa dış görüntü sorun değilmiymiş insanlar boşuna mı estetik oluyo ya çok mantıksız bir açıklama yapmış..Hiç düşünmedenn Tonguç İşken diyerek seninle son noktayı koyuyorum o zaman :34:

aa dış görüntü sorun değilmiymiş insanlar boşuna mı estetik oluyo ya çok mantıksız bir açıklama yapmış..Hiç düşünmedenn Tonguç İşken diyerek seninle son noktayı koyuyorum o zaman :34:

ben 2. revizyonumu tonguç hocaya yaptıracağım 1,5 yıl olsun dedi onu bekliyorum canım :)bu kış halledicem onuda

ben 2. revizyonumu tonguç hocaya yaptıracağım 1,5 yıl olsun dedi onu bekliyorum canım :)bu kış halledicem onuda

hadi bakalım umarım istediğin sonucu elde edersin ;) ameliyat gününü çok geçe atıyorlar mı peki? benim okul işleri falan var çünkü bir an önce iyileşmem gerek:s

Back