- 19 Ağustos 2023
- 833
- 481
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba arkadaşlar beni burda bilenler vardır çok yazan oldu ama dinlemedim. Eski sevgilimle bir kaç mesajlaşmamız olmuştu nasılsın tarzında hep kötü olduğunu belirtiyordu işte teyzesinin kocası vefat etmiş vs evde durumlar kötü diyordu zaten hep kötüydü psikolojim bozuldu diyordu. Ben sonra bi gün mesaj attım nasılsın konuştuk sen iyi ol da yeter dedi bana bende iyi değilim ben dedim noldu diye telaşlandı şu an işteyim istersen çıkıp geleyim ne istersen yaparım söyle sarılsam düzelir misin mantı yapsam düzelir misin dedi. Bana hep mantı yapardı severdim daha önce. Ben de sen bilirsin istersen gel dedim sonra bugün terliyim yarın geleyim dedi. Korkıyorum ama yine kavga etmiceğine söz ver demeye başladı. Ben de dedim o zaman gel oturalım her şeyi konuşalım çözelim. Ne konuşcaz ki diyor eve geleyim işte derbi var izleriz beraber diyor. Ben de eve direk gelmemesi için direttim. Geldiğinde de sonra çıkarız dedi yok dedim. Dışarda oturduk hareketleri konuşmaları çok değişmişti çökmüştü resmen. Bakışları gülüşü psikolojisi bozulmuş gibi geldi. Hiç eski konular açılmadı hayatını anlattı bende öyle. Sonra beni eve bırakırken ben sarıldım zaten pijamalarını getirmişti yanında gördüm. Gel dedim . Tamam dedi geldi . Eskisi gibi değildi sarılması . Ama sürekli öpmeye başladı. Sarılıyor öpüyor ama eskisi gibi sevgi dolu hissetmedim. Gece beraber uyuduk el ele tutuşup eskisi gibi sabah kalktı öptü işe giderken. Sonra gitti soğuk konuşmaya başladı. Üsteledim biraz ilişkiye hazır hissetmiyorum kötüyüm demeye başladı. Ben kızdım neden geldin diye değişceğini düşündüm olmadı dedi. Ben nedenini soruyorum üsteliyorum diye kızmaya başladı işte acele etme bekle vs . Sonra kavga ettik engelle o zaman dedim engellemek çözüm değil biliyorsun dedi . Bi gün sonra yine kavga ettik neden geldin o zaman dedim engelledi direk watsaptan. Bi kaç gün sonra instagramdan mesaj attım çok kötüydüm . Neden diye sordum ben kötüyüm kimseyi düşünmek istemiyorum kendi kendime yaşamak istiyorum gibi şeyler söyledi. Bi daha yazmadım ben 3 gün sonra da yazmadığım halde instagramdan engelledi. Kendimi berbat hissediyorum bunun artık geri dönüşü yok sonsuza kadar bitti. Başkasıyla olamıyorum aynı şeyleri hissedemiyorum. Boşluktayım yalnızım napcam bilmiyorum.