Şu mr ı kadin dogum doktoru demedi bana. Enistem baska alanda uzman hekim o demisti adet bitiminden sonra mr cekinmen gerek diye. Kadin dogumcularin tam olarak bilgilendirmesi gerekiyor ama neden her seyi soylemezler ki
doktor da haklı. evli olsan başka tedavilere bakardı. şimdi çok da yapacak bişey yok malesefBen de hic risk e girmek istemiyorum bu yuzden uykularim kaciyoryani agrilar dinmediginden korkuyorum. Cunku doktor eger cok agri olursa ameliyat mecbur yapariz dedi
Çikolata hakkında bilgim yokmr ile dermoid mi çikolata mı belli olur mu
anladım. bana önce çikolata dedi. sonra dermoid olabilir dedi. mr sorayim doktora. of ne zor işlerÇikolata hakkında bilgim yok
Dermoid kesin teşhisi için mr gerekliymiş.
Canim korkulacak birşey yok 3 cm ve üzeri kistleri alıyorlar.Demekki annenizin kisti büyükmüs. Benim ki 4 cm. Doktor yumurtaliga zarar vermeden aliriz diyor ama korkuyorum yine de. Moralim cok bozuluyor dusundukce
Tesekkur ederim. Ben de arastiriyorum ve baska doktorlara da soracagim inşallahRezerv azalir diyenleri dinlemeyin oyle bisey yok. Nasil bu kadar emin konusuyorlar anlamadim. Başka doktorlara da gidin iyice arastirin. Benim basit kistim vardi 4 cm ve 10 cmlik miyomum vardi. Laparoskopi ile ameliyat oldum. Çoğu doktor açık ameliyat demişti. Sonunda güvendiğim doktoru buldum başka doktorların da tavsiyeleriyle. Ameliyattan sonra 6 ay bekleme süresi vardı sonrasında hemen hamile kaldım ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Öncelikle sakin olun ve olumsuz yorumları çok da dinlemeyin. Cok gecmis olsun...
Bugun sonuclarimi; hormon tahlillerimi gostermek icin prof a gittim. Daha tahlillerime bakmadan 9 şubat ameliyat gunun deyiverdi, ay resmen şok oldumyumurtalığın kendisi zarar görmez ama rezervler azalacak illa ki. burda anlatan başka bir arkadaş vardı rezervler azalmamış ama onun ameliyatını prof yapmış. riske girme derim. en son düşün
ayyy hemen doktorunu değiştir. benim doktor evli olduğum halde ameliyatı oldukça erteleyecek. o kadar çok test yaptı ki bana anlatamam. her ayrıntıyı düşünüyor. biz bilemeyiz bunları doktorların bizi düşünmesi gerekir. hemen doktorunu değiştirBugun sonuclarimi; hormon tahlillerimi gostermek icin prof a gittim. Daha tahlillerime bakmadan 9 şubat ameliyat gunun deyiverdi, ay resmen şok oldum"siz tahlil sonuclarina gore kist in buyume ihtimali varsa ameliyat olursun" demistiniz. "Sonuclarim kotu mu, hemen mi olucam yani " dedim. Burda tahlilin biri eksik dedi. Dusunebiliyor musunuz daha o cok onemli dedigi tahlil ortada yokken ameliyat gunu veriyor.neyse aldim geldim bakti doktor. Kist in buyume ihtimali suan icin yok, 3 ay sonra kontrole gel dedi. Şaka gibi pat diye açiktan sezeryanla dogum yapar gibi ameliyata alicakti bisey demesem. Bu mr ile ilgili sizin soyledikleriniz aklima geldi. Mr da cektireyimmi kontrole gelmeden dedim. Tabi cok iyi olur dedi. Boyle bi bastan savma konusmalar falan. Guya en guvenilen doktor.
Oyle yapicam ben de. Guvenilir doktor bulmaya calisicam. Ya bi de 3 gun once ozel muayenehanesine gittigimde bana "bekarlar icin ameliyati onermiyoruz" demisti. Ve "ben yine sonuclara bakayim" demisti. Hani onermiyordu daha tahlillere bakmadan nasil da soyleyiveriyor!! Adam ozel muayenehanesinde farkli davraniyor tip fakultesinde farkli muamele ediyor.ayyy hemen doktorunu değiştir. benim doktor evli olduğum halde ameliyatı oldukça erteleyecek. o kadar çok test yaptı ki bana anlatamam. her ayrıntıyı düşünüyor. biz bilemeyiz bunları doktorların bizi düşünmesi gerekir. hemen doktorunu değiştir
internetten yorumlara bakarak kadın doğum uzmanı araştır. illa prof olmasına gerek yok. seni düşünen biri olsa kafi. özelde devam et ama. devlette doktorlar hemen çözüme gidiyor doğal olarakOyle yapicam ben de. Guvenilir doktor bulmaya calisicam. Ya bi de 3 gun once ozel muayenehanesine gittigimde bana "bekarlar icin ameliyati onermiyoruz" demisti. Ve "ben yine sonuclara bakayim" demisti. Hani onermiyordu daha tahlillere bakmadan nasil da soyleyiveriyor!! Adam ozel muayenehanesinde farkli davraniyor tip fakultesinde farkli muamele ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?