• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm:(

bende de kist var. kist muhtemelen tüplere yapışıklık yaptı. adette ağrı yapar o. doktor bana hsg çekti şimdi daha rahatım. ameliyat ilerde yapacak. ama şimdi sen bekar olduğun için bunların hiçbirini yapamaz. ağrısı da hiçbir şeye benzemez bilirim. ağrı kesici de etki etmez buna

Dermoid kist ameliyatı olanlardanım ben.
Evliyim,
Kist genel anestezi eşliğinde laparoskopiyle alındı.

Araştırmışsındır. Sonradan olabilse de genelde anne karnındayken oluşan bir kistmiş.

Ben ameliyat olduğum sırada bekar ve yaşı küçük kızlar da vardı hastanede. Onlar da aynı işlemi yaptırıyordu.

bende de kist var. kist muhtemelen tüplere yapışıklık yaptı. adette ağrı yapar o. doktor bana hsg çekti şimdi daha rahatım. ameliyat ilerde yapacak. ama şimdi sen bekar olduğun için bunların hiçbirini yapamaz. ağrısı da hiçbir şeye benzemez bilirim. ağrı kesici de etki etmez buna
Sizdeki kist ceşiti nedir? Evet çok ağrı oluyor adet doneminde. Ne yazik ki simdi de oyle. Hsg nedir?

Dermoid kist ameliyatı olanlardanım ben.
Evliyim,
Kist genel anestezi eşliğinde laparoskopiyle alındı.

Araştırmışsındır. Sonradan olabilse de genelde anne karnındayken oluşan bir kistmiş.

Ben ameliyat olduğum sırada bekar ve yaşı küçük kızlar da vardı hastanede. Onlar da aynı işlemi yaptırıyordu.
Evet anne karninda olusabildigini duymustum. Son gittigim doktor bana acik ameliyati oneririm dedi. Kafam karisik bilemiyorum. Peki bu ameliyattan sonra hamile kaldiniz mi

Sizdeki kist ceşiti nedir? Evet çok ağrı oluyor adet doneminde. Ne yazik ki simdi de oyle. Hsg nedir?
rahim filmi. ama sana yapılmaz. doktor önce çikolata dedi sonra dermoid olabilir dedi. senin doktor dermoid olduğunu nasıl anladi

rahim filmi. ama sana yapılmaz. doktor önce çikolata dedi sonra dermoid olabilir dedi. senin doktor dermoid olduğunu nasıl anladi
Evet o yapilmaz bana. Dermoid oldugunu ultrasonla anladi. Ultrasonla yanlis teshis te konuluyor mu ki?

Evet o yapilmaz bana. Dermoid oldugunu ultrasonla anladi. Ultrasonla yanlis teshis te konuluyor mu ki?
malesef konulabiliyor. bana hem üst hem alt baktı ona rağmen tam teşhis konulamayabiliyor. hemen ameliyat olma. rezervlere zarar vermesinler. bekarsin daha

malesef konulabiliyor. bana hem üst hem alt baktı ona rağmen tam teşhis konulamayabiliyor. hemen ameliyat olma. rezervlere zarar vermesinler. bekarsin daha
Hadi yaa. Ilk gittigim doktor pat diye alicakti beni ameliyata, iyi ki olmamisim. En korktugum sey de rezervlere zarar verilmesi

Evet anne karninda olusabildigini duymustum. Son gittigim doktor bana acik ameliyati oneririm dedi. Kafam karisik bilemiyorum. Peki bu ameliyattan sonra hamile kaldiniz mi

Dr öyle dediyse bilemeyeceğim tabii yanlış yönlendirmek istemem.
Zaten bana da kapalı diye başlıyoruz ama
İşlem esnasında ihtiyaç görüp açığa dönebiliriz denilmişti.
Bunu bilerek girdim ameliyata.

Ameliyattan sonra çocuk sahibi olmadım henüz.

Ama niyetim var :)
Olursa yazarım:KK53:

Kistle 25 yıl yaşayıp, arada çocuk da doğurmuşum
Umaeım ameliyattan sonra da nasip olur.

Kararsızlık en kötüsü.
Ben de çok korkmuştum ilk başta.
Seni anlıyorum.
:KK19:

Hadi yaa. Ilk gittigim doktor pat diye alicakti beni ameliyata, iyi ki olmamisim. En korktugum sey de rezervlere zarar verilmesi
benim doktor da ameliyat dedi. ama öncesinde başka çareler aramaya başladı. ameliyat en son yapacak. illa ki rezervler azalacak dedi

Mrla net teşhis konuluyormuş.
Mr iste sen her ihtimale karşı.

Dr öyle dediyse bilemeyeceğim tabii yanlış yönlendirmek istemem.
Zaten bana da kapalı diye başlıyoruz ama
İşlem esnasında ihtiyaç görüp açığa dönebiliriz denilmişti.
Bunu bilerek girdim ameliyata.

Ameliyattan sonra çocuk sahibi olmadım henüz.

Ama niyetim var :)
Olursa yazarım:KK53:

Kistle 25 yıl yaşayıp, arada çocuk da doğurmuşum
Umaeım ameliyattan sonra da nasip olur.

Kararsızlık en kötüsü.
Ben de çok korkmuştum ilk başta.
Seni anlıyorum.
:KK19:
Insallah. Arastirmalarima devam edecegim ben de. Bakalim insallah gerek gorulmez hemen ameliyata. Yarin kesin belli olacak:KK17:

benim doktor da ameliyat dedi. ama öncesinde başka çareler aramaya başladı. ameliyat en son yapacak. illa ki rezervler azalacak dedi
Bunlari hic soylemediler bana. Daha dogrusu yumurtaligin hic zarar gormeyecek dedi doktor bana

Mrla net teşhis konuluyormuş.
Mr iste sen her ihtimale karşı.
Şu mr ı kadin dogum doktoru demedi bana. Enistem baska alanda uzman hekim o demisti adet bitiminden sonra mr cekinmen gerek diye. Kadin dogumcularin tam olarak bilgilendirmesi gerekiyor ama neden her seyi soylemezler ki

Bunlari hic soylemediler bana. Daha dogrusu yumurtaligin hic zarar gormeyecek dedi doktor bana
yumurtalığın kendisi zarar görmez ama rezervler azalacak illa ki. burda anlatan başka bir arkadaş vardı rezervler azalmamış ama onun ameliyatını prof yapmış. riske girme derim. en son düşün

Bunu hiç duymadım.
Ben oldum rezervim az mı şimdi?

yumurtalığın kendisi zarar görmez ama rezervler azalacak illa ki. burda anlatan başka bir arkadaş vardı rezervler azalmamış ama onun ameliyatını prof yapmış. riske girme derim. en son düşün
Ben de hic risk e girmek istemiyorum bu yuzden uykularim kaciyor:( yani agrilar dinmediginden korkuyorum. Cunku doktor eger cok agri olursa ameliyat mecbur yapariz dedi

Back