Merhabalar. Öncelikle konum lütfen taşınmasın, lütfen. hanimlar 3 gun once sol kasıkta asiri ağridan dolayi acillik olmustum.sol yumurtalikta dermoid kist varmis 4 cm buyuklugunde.agrilarim dinmeyince kadin dogum doktoru laparoskopi yapacakti, ben de korktugumdan olmadim.dün bulundugum sehirde ünlü bir prof var ona gittim.prof ameliyati suan icin onermiyoruz (bekar oldugum icinmis) fakat agrilarin olursa mecbur olucaksin dedi.yarin da kan tahlili yaptiricam detayli ona bakip kesin karar verecek.ama benim agrilarim oluyor sol bacagima vuruyor zonklama seklinde.adet doneminde degilim ama adet agrilari gibi agri varbel, bacaklarda ağri ve şişkinlik..çok şiddetli olmasa da korkutuyor bu agrilar beni.her iki kadin dogumcuya sordugumda da, internetten ogrendiklerime gore de "dermoid kist agri yapmaz, belirti vermez" deniyor. O zaman bu ağrılar neden? Agri kesicilerin faydasi olmuyor. Bir de doktor yumurtaliklarin zarar gormemesi icin açık ameliyat öneriyor.benim gibi dermoid kisti olup ağrı ceken, aldiran ve sonrasinda normal yollardan hamile kalan var mi bunu da merak ediyorum.
Belimde agri yok pek. Ama evet gitmek gerekiyorSol bacağa vuran ağrı aklıma bel fıtığını getirdi, fizik tedavi doktoruna başvurun bence.
geçmiş olsun rabbim şifa versin. annemin yumurtalıklarında kist vardı ne kistiydi bilmiyorum benim doğumumla birlikte ameliyat olmuş ve tek yumurtalığı alınmış. 2 kere daha hamile kaldı. şuan hatta 1 tane boyumu geçkin kardeşim varMerhabalar. Öncelikle konum lütfen taşınmasın, lütfen. hanimlar 3 gun once sol kasıkta asiri ağridan dolayi acillik olmustum.sol yumurtalikta dermoid kist varmis 4 cm buyuklugunde.agrilarim dinmeyince kadin dogum doktoru laparoskopi yapacakti, ben de korktugumdan olmadim.dün bulundugum sehirde ünlü bir prof var ona gittim.prof ameliyati suan icin onermiyoruz (bekar oldugum icinmis) fakat agrilarin olursa mecbur olucaksin dedi.yarin da kan tahlili yaptiricam detayli ona bakip kesin karar verecek.ama benim agrilarim oluyor sol bacagima vuruyor zonklama seklinde.adet doneminde degilim ama adet agrilari gibi agri varbel, bacaklarda ağri ve şişkinlik..çok şiddetli olmasa da korkutuyor bu agrilar beni.her iki kadin dogumcuya sordugumda da, internetten ogrendiklerime gore de "dermoid kist agri yapmaz, belirti vermez" deniyor. O zaman bu ağrılar neden? Agri kesicilerin faydasi olmuyor. Bir de doktor yumurtaliklarin zarar gormemesi icin açık ameliyat öneriyor.benim gibi dermoid kisti olup ağrı ceken, aldiran ve sonrasinda normal yollardan hamile kalan var mi bunu da merak ediyorum.
Ilk gittigim uzman doktordu ona guvenemedim zaten. Sonra baya unlu adı duyulmus prof var ona gittigimde de hemen ameliyat demedi aslinda. bu doktorun istedigi bir suru tahlil var. o tahlillerde kist in buyume ihtimali varsa ameliyat olursun dedi. Eger olmazsam da hamilelikten sonra yani bebekle birlikte aliyorlarmis kist i. Ama suan degil hamilelik, evli bile degilimBu zamanda bir iki doktorun dediğine göre karar verme. Birkaç doktora git.
Demekki annenizin kisti büyükmüs. Benim ki 4 cm. Doktor yumurtaliga zarar vermeden aliriz diyor ama korkuyorum yine de. Moralim cok bozuluyor dusundukcegeçmiş olsun rabbim şifa versin. annemin yumurtalıklarında kist vardı ne kistiydi bilmiyorum benim doğumumla birlikte ameliyat olmuş ve tek yumurtalığı alınmış. 2 kere daha hamile kaldı. şuan hatta 1 tane boyumu geçkin kardeşim var
kötü düşünme cnm rabbim şifasını verir. dermansız dert vermesin yeter kiDemekki annenizin kisti büyükmüs. Benim ki 4 cm. Doktor yumurtaliga zarar vermeden aliriz diyor ama korkuyorum yine de. Moralim cok bozuluyor dusundukce
Amiin tesekkurler insallahh.kötü düşünme cnm rabbim şifasını verir. dermansız dert vermesin yeter ki
Belimde agri yok pek. Ama evet gitmek gerekiyor
Acil e ilk gittigimde pratisyen hekim bel fitigi olabilir dedi. Ben de hic ihtimal vermedim belimde agrilar olmayinca. Yani sadece persembe gununden itibaren diger sıkıntılarimla birlikte oldu bel ağrısı. Ortapediye gitmem lazim. Insallah yoktur ya bi de o cikmasaBel fıtığında bel ağrısı şart değil, bel ağrısı olmadan sadece ayak parmağında uyuşma şeklinde bile gösterebiliyor kendini.
Cok tesekkur ederim. Bendeki dermoid kistin bitkisel cözum tedavisi yok. Cikolata kisti icin soğan kürü uygulayip olumlu sonuc alanlar cok fazla. Siz denemediniz mi?Bu kisti duymadım hiç,benim çikolata kistim var 5cm üzerine çıkınca sanırım baskı yaptığından aynen ağrı yapıyot,bacağıma doğru yanma şeklinde ağrı oluyor.Sanki bacağım şişmiş gibi.
Benim doktorumda ameliyat etmiyor 14 senedir kistim var.
Evlenince bebek olmazsa alırız,ameliyatın hemen sonrası hamile kalmak oranı %90 diyor.
Ağrınız geçer üşütmüşte olabilirsiniz.
Ağrısız hastalık kötüdür asıl korkmayın,geçmiş olsun
Acil e ilk gittigimde pratisyen hekim bel fitigi olabilir dedi. Ben de hic ihtimal vermedim belimde agrilar olmayinca. Yani sadece persembe gununden itibaren diger sıkıntılarimla birlikte oldu bel ağrısı. Ortapediye gitmem lazim. Insallah yoktur ya bi de o cikmasa
denedim ama faydası olmadıCok tesekkur ederim. Bendeki dermoid kistin bitkisel cözum tedavisi yok. Cikolata kisti icin soğan kürü uygulayip olumlu sonuc alanlar cok fazla. Siz denemediniz mi?
Tesekkur ederim. Oyle miydi ya off ne cahilimGeçmiş olsun.
Ortopedi değil, fizik tedavi doktoruna gitmelisiniz.
Ortopedi kırık çıkık doktorudur.
Gecmis olsun. Allah baska dertler vermesindenedim ama faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?