- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
-
- Konu Sahibi Sardunya21
Ben o kimyasaldan sonra biraz ara vermek istedim canım, çünkü o benim 2. kimyasalımdı. Hormon testleri falan yaptırdım ama sıkıntı görünmüyor. Yaz sonu gibi tekrar denemelere başlarız dedik. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahMerhaba canm, hatirldm seni. Daha sonuc cikmamis. Simdi aradi esim. Oluruna biraktm. Gec olsn guc olmasn dyrm. Bol bol dua ediyorum. Hayirlisi neyse o olsn
Sen nasilsin? Var mi gelisme?
Ben o kimyasaldan sonra biraz ara vermek istedim canım, çünkü o benim 2. kimyasalımdı. Hormon testleri falan yaptırdım ama sıkıntı görünmüyor. Yaz sonu gibi tekrar denemelere başlarız dedik. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Benim bu ikinci kimyasalımda, ne olur ne olmaz diye hemen kan sulandırıcı iğneye başladım. Başladığımda sanırım 4+3 falandım, yani hiç durmadım. Daha kese bile oluşmadan kan pıhtılaşma olayı bu kadar etkiler mi acaba? Benim beta hcg yükselmedi, 150de kaldı sonra düşmeye başladı. Acaba rahmimde mi bir sorun var diyorumMrb lar benimde sebepsiz infertiliteydi. ve 2 kimyasalim olunca kan pırtılasma testi yapıldı . Hafif bir pırtilasma çıktı kayıplarim o yüzdenmiş. Simdi hamileyim kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Benim bu ikinci kimyasalımda, ne olur ne olmaz diye hemen kan sulandırıcı iğneye başladım. Başladığımda sanırım 4+3 falandım, yani hiç durmadım. Daha kese bile oluşmadan kan pıhtılaşma olayı bu kadar etkiler mi acaba? Benim beta hcg yükselmedi, 150de kaldı sonra düşmeye başladı. Acaba rahmimde mi bir sorun var diyorumKaç kez muayene oldum hiç sorun çıkmıyor. Siz bu son gebeliğinizde kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?
Benim önceden 39.haftada ölü dogumum olmuştu o yüzden bunda da öyle olur mu diye bütün testleri istediler. Bir belirti yoktu yani.Size belirti olarak ne dediler peki? Sadece burun ve ense kalinligi mi?
Kiyamam. Inanin cok uzuldm.Benim önceden 39.haftada ölü dogumum olmuştu o yüzden bunda da öyle olur mu diye bütün testleri istediler. Bir belirti yoktu yani.
Bu arada ölü doğan kizcagizima da hep sağlıklı dediler ama kaybettik maalesef. Hep nasip kısmet bu işler. Maalesef modern tıbbın hala aciklayamadigi şeyler var
Cok zor bir aci Allahım düşmanıma bile vermesin.Kiyamam. Inanin cok uzuldm.
Benim de kizim vefat etti. Ama 20. Haftalikti .
Dayanilmasi cok zor gercekten
Lütfen kendinizi suçlamayın, o haftalarda bebekler annenin deposundan beslenir zaten. Siz depolardan kaybedersiniz ama o alacağını alır.çoğu kadın o dönemde hamile olduğunu bile bilmez dikkat etmez beslenmeye ama sorun olmaz, üzmeyin kendiniziYa bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.
Bir sürü insan o haftalari kusarak geciriyor. Yani bence onunla hiç bir alakası yok.Ya bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.
Ya bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.
Okurken içim cız etti. Siz zaten anne olmuşsunuzYa bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.
Insallah. Tek avuntum buOkurken içim cız etti. Siz zaten anne olmuşsunuz. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 8 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimi ve o zaman yaptırdığım kan değerlerinde her şey çok iyiydi tüm vitamin değerlerim. Ama midem o kadar kötüydü ki 5. Ayıma kadar doğru düzgün beslenemedim. O Ayda yaptırdığım kan testlerinde tüm değerlerim düşmüşt. Doktor da bana korkma bebek kendini her türlü besler senin bütün deponu kullanır demişti.
kendinizi hiç hırpalamayın. Onun güzel tekmelerine odaklanın
Normal uyuyodur dönmüştür hep aynı olmaz oynuyor sonuçta azda olsaBugun hareketlerini net duyamiyrm. Dunkuler kadar net dgl. Normal mi acaba? Doktora gtsem mi? Hareket var ama dozaji dusuk
Sizinkinin cinsiyeti nedir? Cok kilo aldiniz mi? Benim simdilik toplamda 3 kilo aldmNormal uyuyodur dönmüştür hep aynı olmaz oynuyor sonuçta azda olsa
Ah bi ciksa. Paylasmaz miyim.sizler kardes oldunuz banahayırlı sonuçlarını bizimle paylaş canım
Ah bi ciksa. Paylasmaz miyim.sizler kardes oldunuz bana