Kotuye giden hamileligim, caresizligim

Merhaba canm, hatirldm seni. Daha sonuc cikmamis. Simdi aradi esim. Oluruna biraktm. Gec olsn guc olmasn dyrm. Bol bol dua ediyorum. Hayirlisi neyse o olsn
Sen nasilsin? Var mi gelisme?
Ben o kimyasaldan sonra biraz ara vermek istedim canım, çünkü o benim 2. kimyasalımdı. Hormon testleri falan yaptırdım ama sıkıntı görünmüyor. Yaz sonu gibi tekrar denemelere başlarız dedik. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Mrb lar benimde sebepsiz infertiliteydi. ve 2 kimyasalim olunca kan pırtılasma testi yapıldı . Hafif bir pırtilasma çıktı kayıplarim o yüzdenmiş. Simdi hamileyim kan sulandirici iğne kullaniyorum.

Mrb lar benimde sebepsiz infertiliteydi. ve 2 kimyasalim olunca kan pırtılasma testi yapıldı . Hafif bir pırtilasma çıktı kayıplarim o yüzdenmiş. Simdi hamileyim kan sulandirici iğne kullaniyorum.
Benim bu ikinci kimyasalımda, ne olur ne olmaz diye hemen kan sulandırıcı iğneye başladım. Başladığımda sanırım 4+3 falandım, yani hiç durmadım. Daha kese bile oluşmadan kan pıhtılaşma olayı bu kadar etkiler mi acaba? Benim beta hcg yükselmedi, 150de kaldı sonra düşmeye başladı. Acaba rahmimde mi bir sorun var diyorum Kaç kez muayene oldum hiç sorun çıkmıyor. Siz bu son gebeliğinizde kan sulandırıcıya ne zaman başladınız?

Canım ben gebelik öncesi ciraspin 100 lük kullanmata başladim. daha gecikme olmadan beta hcg 23 falankende ekstradan kan sulandirici ignelerede basladim. . Benimde 150 lerden düşüyordu. Ben ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptim. yumurtlamayi tespit ettikten 9 10 11 ve 12.günler erken gebelik testiyle gebeligi tespit ettim. beta 23 cikti. Internetten ucuz ovu testi ve erken gebelik almistim. Erken gebelikte gölgeyi görünce başladim iğnelere. Bu arada iğnenin dozajıda çok önemli. Bir önceki gebeligimde kese olustu bebek gelismedi çünkü ignenin dozaji az gelmis. Bence gebeligi tespit eder etmez perinatolaga git. Rabbim en kısa zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin

Size belirti olarak ne dediler peki? Sadece burun ve ense kalinligi mi?
Benim önceden 39.haftada ölü dogumum olmuştu o yüzden bunda da öyle olur mu diye bütün testleri istediler. Bir belirti yoktu yani.
Bu arada ölü doğan kizcagizima da hep sağlıklı dediler ama kaybettik maalesef. Hep nasip kısmet bu işler. Maalesef modern tıbbın hala aciklayamadigi şeyler var

Kiyamam. Inanin cok uzuldm.
Benim de kizim vefat etti. Ama 20. Haftalikti .
Dayanilmasi cok zor gercekten

Ya bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.

Lütfen kendinizi suçlamayın, o haftalarda bebekler annenin deposundan beslenir zaten. Siz depolardan kaybedersiniz ama o alacağını alır.çoğu kadın o dönemde hamile olduğunu bile bilmez dikkat etmez beslenmeye ama sorun olmaz, üzmeyin kendinizi

Bir sürü insan o haftalari kusarak geciriyor. Yani bence onunla hiç bir alakası yok.
Sahsi fikrim engelli çocukların aldirilmasi yonunde ama sanki size güzel haberler gelecek gibi hissediyorum.

Canım sakın böyle şeyler düsünme. Rabbimin takdirini yaşıyoruz. Benimde 6 tane kaybım var. Oğlumda 8 haftalikken düştüm ağzım burnum kırıldı birsey olmadi. Ama bu gebeligim resmen yatarak geciyor ve en başından beri ara ara hastanede yatiyorum. Siddetli kanamalarim oluyor. Benimde gebeliklerimde çok bulantim oluyor ve yiyemiyorum. Sakın kendini suçlama. Bende hiç balık yemedim. Hatta yumurtayi bile yeni yeni yiyorum. Çoğunluklada çıkartiyorum. Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Okurken içim cız etti. Siz zaten anne olmuşsunuz . Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 8 haftalıkken öğrenmiştim bebeğimi ve o zaman yaptırdığım kan değerlerinde her şey çok iyiydi tüm vitamin değerlerim. Ama midem o kadar kötüydü ki 5. Ayıma kadar doğru düzgün beslenemedim. O Ayda yaptırdığım kan testlerinde tüm değerlerim düşmüşt. Doktor da bana korkma bebek kendini her türlü besler senin bütün deponu kullanır demişti.
kendinizi hiç hırpalamayın. Onun güzel tekmelerine odaklanın

Insallah. Tek avuntum bu

Bugun hareketlerini net duyamiyrm. Dunkuler kadar net dgl. Normal mi acaba? Doktora gtsem mi? Hareket var ama dozaji dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…