- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
- Konu Sahibi Sardunya21
Bilgisayara yuklenme asamasindaymis. Yarin alablrmisiz sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten obezdim kilo vermiştim çok kilo aldım doğru bir kıyas olmam doktora göre çok bile üç kilo hiç alma diyolarSizinkinin cinsiyeti nedir? Cok kilo aldiniz mi? Benim simdilik toplamda 3 kilo aldm
Yarın Cuma arkadaşım.Bilgisayara yuklenme asamasindaymis. Yarin alablrmisiz sonucu
EskisehirHangi ilde doktor acaba
Kendinizi lütfen suçlamayın..Ben sonucun iyi geleceğini düşünüyorum.Ya bazen su geliyor aklima. 4 ve 10 hafta organ olusumu oldugu icin onemliymis. Ben o haftada kusma oranim yuksekti. Sabah ve oglen hastanede yyblyrdm birazcik. Aksam hcbisey yiyemiyordm. Hele haftasonu evdeysem sadece sabah cok az biseyler yiyp ertesi sabaha kadar ac kaliyrdm. Ceviz ve balik yiyemedim o donemde. Acaba dyrm beslenmeme istinaden mi beyinde o aciklik olustu. Kendimi cok sucluyorum.
Yuregime su serptin. InsAllah benimki de oyledir kardesim. Bugun alacagiz sonucu. Yuregim agzimda inan. Su cumanin hurmetine guzel gelir sonuc insAllahKendinizi lütfen suçlamayın..Ben sonucun iyi geleceğini düşünüyorum.
Benim bebeğimin de kalbinde bir damar açıklığı vardı.Hatta, aynen Doktor beni de riskler konusunda uyarmıştı(birazda korkutarak) sizi çok iyi anlıyorum o yüzden.
Aynı şey olabilir mi bilemiyorum ama Kardeşimin bebeğine de anne karnındayken kafasında bir boşluk görüyorum delik var demişti bakan doktor daha sonra hemen başka bir doktora göründüler.
Meğerse bebeğın bınğıldağının olduğu yermiş. Daha tam gelişmediği için öyle görünüyormuş.
Şimdi maşallah yeğenim çok sağlıklı.
Doktor;1
Hayırlı bir haber alırsınız inşallahYuregime su serptin. InsAllah benimki de oyledir kardesim. Bugun alacagiz sonucu. Yuregim agzimda inan. Su cumanin hurmetine guzel gelir sonuc insAllah
Öncelikle korkunuzu anlıyorum ve hissediyorum. Geçtiğimiz hafta bir benzerini yaşadım, detaylıya erken girdim, netleşmedi ve 20.hafta tekrar giricem, karar verilecek.Suan o kadar caresizim ki. Dunden beri aglamaktan helak oldm. Bilinmemezlik meger ne kotuymus.
20 haftalik gebeyim.suana kadar hersey guzel giderken dunku detayli ultrason surecinde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Onceki gebeligimde de bu haftada bebegimin vefat ettigini ogrenmistim ve tedirgindim. Yine ayni seylerle karsilasmaktan korkuyrdm.
Detayli ultrasonda hersey guzel giderken bebegin burnunun kucuk oldugunu (4.2 mm) saglikli bebek ihtimali olsa bile down riski tasidigini ve bebegin beyindeki bir alaninda genisleme oldugunu bu ikisinin down sendromu riskini arttirdigini soyledi doktorum. Islemi yapan prof. Isinin ehli biri.
Amniosentez( karindan girilerek bebegin alanindan su alacaklar) yapilacak. Cook ama cok uzuluyrm. Riskleri de var. Sonucun kotu gelme ihtimali de. Ki kotu gelirse bu bebegi sonlandiracagiz dedi. Gecen seneki trawma sureci olacak yine. Yasim 32 bitmek uzere. Gec kalmislik hissi, caresizlik hissi.
Okudugunuz icin tesekkur ederm
Amniosentez yaptiranlar, sizin kac gunde cikmisti sonucunuz? Bugun tam bir hafta oldu
Sonuc cikmis ama analiz icin saliyi bekleyin demislrr. Acaba kotu bisey oldugu icin mi uzadi ki?
Amin kardesim. InsAllah o gunleri de goruruz esimle. Gozumun icine titriyor esim. Benden daha cok dusunuyor bizi. Cok ama cok uzuluyrmÖncelikle korkunuzu anlıyorum ve hissediyorum. Geçtiğimiz hafta bir benzerini yaşadım, detaylıya erken girdim, netleşmedi ve 20.hafta tekrar giricem, karar verilecek.
Bir kere hiçbir şeye geç kalmadınız. Ben 35i bitiriyorum neredeyse, çoğu arkadaşım da bu yaşlarda anne oldu. Hiçbir şey için geç değil, ve normal yoldan hamile kalabiliyorsunuz ne güzel.
Bebeğe gelince de, amniyosentez sonucu gelmeden lütfen karamsarlığa kapılıp kendinizi strese sokmayın. Amniyosentez de artık doktorların uzmanlaştığı birşey, riski eskiye nazaran çok az diyorlar, korkmayın. Doktorunuz da profmuş, çok ince eleyip sık dokuyordur eminim. Her ihtimali değerlendirmeleri çok güzel, ya ihmalkar davranıp doğumda sürpriz yaşamanıza sebep olsalardı? Böyle düşünün.
Umarım bebeğiniz çok sağlıklıdır ve 4-5 ay sonra kucağınıza alınca bugünleri unutursunuz
Konunuzu sessizce takipteydim yazmak istedim.Butun dualarım sizinle.Arkadasim bana hep bı tavsiyede bulunurdu uzun yıllar sonra gerçek anlamda dinlemeye başladım."Daha kötü olmadan üzülme kendini hirpalama kötü gelirse o zaman üzülürsün" derdi.Uzun zaman sonra ne kadar doğru olduğunu anladım ve belki de dikkate aldığım tek tavsiye oldu.Simdi ben de size söylemek istedimne olur ne olur kötüyü görmeden üzülmeyin durumumuz çok zor sonsuz haklısınız ama belki bu tavsiye içinizi bı nebze olsun rahatlatır.Guzel enerjilerle geçirin bu bı kaç günü ve dilerim size güzel haber olarak dönsün güzel enerji.Ben sonsuz inaniorum güzel haberler alacağınıza biraz sabırAmin kardesim. InsAllah o gunleri de goruruz esimle. Gozumun icine titriyor esim. Benden daha cok dusunuyor bizi. Cok ama cok uzuluyrm
Aglattiniz beni. Cok ama cok haklisiniz. Korkuyorum. Ama umitliyim de. Bilmiyorum . karisik haller icindeym. En dogruyu Rabbim bliyorKonunuzu sessizce takipteydim yazmak istedim.Butun dualarım sizinle.Arkadasim bana hep bı tavsiyede bulunurdu uzun yıllar sonra gerçek anlamda dinlemeye başladım."Daha kötü olmadan üzülme kendini hirpalama kötü gelirse o zaman üzülürsün" derdi.Uzun zaman sonra ne kadar doğru olduğunu anladım ve belki de dikkate aldığım tek tavsiye oldu.Simdi ben de size söylemek istedimne olur ne olur kötüyü görmeden üzülmeyin durumumuz çok zor sonsuz haklısınız ama belki bu tavsiye içinizi bı nebze olsun rahatlatır.Guzel enerjilerle geçirin bu bı kaç günü ve dilerim size güzel haber olarak dönsün güzel enerji.Ben sonsuz inaniorum güzel haberler alacağınıza biraz sabır
InsAllah benim de oyle olur. Varsin ben uzuldugumle kalayim. Baska bulgu yok kudu sizde? Sadec yas ve akraba evliligine gre mi istedilr?Ben son cocugumu 39 yasinda doğurdum hamileligim yaşımdan ve akraba evliliğinden dolayi oldukça yüksek riskliydi ve Dr amniyosentes dedi cok korktum tedirgindim ancak boşuna bunlar çok rahat aldılar suyu ben devlethastanesine gidiyordum 25 gunde çıktı sonuç temizdi sakin ol ve başka Dr git tek Dr ile durma
Üzüldüğünde seker tansiyon gibi değerler yükselip neler olduğunu biliyorsun degilmi bebeğin daha cok daha zarar görür Allah korusun dua et sakin ol hayir iyi sonuçlar çıkacak diye teskin et kendini Rabbım bebeğinin tertemiz sonuçlarını görmeni nasip etsin evet sadece yaş ve akraba evliliğinden dolayi istemiştiInsAllah benim de oyle olur. Varsin ben uzuldugumle kalayim. Baska bulgu yok kudu sizde? Sadec yas ve akraba evliligine gre mi istedilr?
Amniosentez yaptiranlar, sizin kac gunde cikmisti sonucunuz? Bugun tam bir hafta oldu
Sonuc cikmis ama analiz icin saliyi bekleyin demislrr. Acaba kotu bisey oldugu icin mi uzadi ki?
Nasil cikti sonucu pekiBenim çok yakın bir arkadaşım 1 yıl önce yaptırdı amniyosentez. 1 ayda çıktı sonuç valla öldük öldük dirildik çıkana kadar. Sizinki çok erken çıkmış inşallah temiz çıkmıştır. Doktorunuza sorabilirseniz sorun. Benli salıdan önce öğrenebilirsiniz.