• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

O zmn Allah başınıza versin ki bu çikmazin nsl bi labirent olduğunu anlayın. Havadan eleştiri her zaman kolaydır
Size kötü bir şey yazmayan insanlar için nasıl böyle beddua edebiliyorsunuz? Kimsenin sizinle bir derdi yok. Eski konularınizdan beri yardımcı olmaya çalışıyorlar. Şunu unutmayın beddua sahibini bulur. O yüzden haksız yere kimseye beddua etmeyin.

O zmn Allah başınıza versin ki bu çikmazin nsl bi labirent olduğunu anlayın. Havadan eleştiri her zaman kolaydır

Baskalara beddua etmeden önce bir dönüp kendi kararlariniza bir baksaniz?
- dogru dürüst isi gücü olmayan adamla evlenmissiniz. Dayilari iyilik yapip evlerini vermis. Zamaninda cikmayip iyice oturdugunuzda yengeler (hani citirliginizi güya kiskananlar) cikmanizi istemis hakli olarak, onlara laf ediyorsunuz.
- esiniz siddet uyguluyor ama siz yinede hamile kaliyorsunuz
- esiniz gecinemedigini söyledigi halde ve bunun icin annenin üstüne ev yapmak istedigini söyledigi halde gidip hamile kaliyorsunuz. Yok siz calisamazsiniz ya zaten dogru. Cocuk iyi bahane de olur.
- kayinvalide kötü, yengeler, dayilar kötü, babaniz kötü, cümle alem kötü ama tek siz normal? Aha tamam.
Bence siz burda herseyi oldugu gibi de anlatmiyorsunuz. Ama neyise..üsteki bedduanizi bana da yapin isterseniz ama benim böyle kararlar vermeyecegim icin biraz zor isler

Siz de eşinizin yengeleri sizi doğal olarak evlerinde istemedikleirnde havadan onları eleştiriyordunuz. Ki kadınlar sonuna kadar haklıydı. Market müdürü eşinizi savunup duruyordunuz burda ne değişti şimdi de eşiniz kötü oldu..

Babanıza yakıştırdıgınız laf çok gereksiz.
Evi yapıp taşınması okadar kolay degil bugun başlar yarın bitmez ciddi para lazım elinizde birikim var mı?yoksa eşiniz blöf mü yapıyor

Ama baba sırf borç aldı diye kötü bir kocaya göndermiş kızı zorla. Bir nevi satmış oluyor kızını.

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Bence de ağlayın. Ama Bombok evliliğinize bir günahsızı alet ettiğiniz için ağlayın

Valla bu forum gururlu kadın dolu. Boğazını sıkan kocadan koşa koşa çocuk yapmayacak kadın dolu. Beddua etmeyin. Belki de önceden ettikleriniz döndü sizi buldu da bu haldesiniz. Ha kv üstüne taşınırsam yaşayamam demişsiniz ya, bığazınızı sıkan adamla şu an yaşayabiliyor musunuz?

Baskalara beddua etmeden önce bir dönüp kendi kararlariniza bir baksaniz?
- dogru dürüst isi gücü olmayan adamla evlenmissiniz. Dayilari iyilik yapip evlerini vermis. Zamaninda cikmayip iyice oturdugunuzda yengeler (hani citirliginizi güya kiskananlar) cikmanizi istemis hakli olarak, onlara laf ediyorsunuz.
- esiniz siddet uyguluyor ama siz yinede hamile kaliyorsunuz
- esiniz gecinemedigini söyledigi halde ve bunun icin annenin üstüne ev yapmak istedigini söyledigi halde gidip hamile kaliyorsunuz. Yok siz calisamazsiniz ya zaten dogru. Cocuk iyi bahane de olur.
- kayinvalide kötü, yengeler, dayilar kötü, babaniz kötü, cümle alem kötü ama tek siz normal? Aha tamam.
Bence siz burda herseyi oldugu gibi de anlatmiyorsunuz. Ama neyise..üsteki bedduanizi bana da yapin isterseniz ama benim böyle kararlar vermeyecegim icin biraz zor isler
Bende durum böyleyken karar vermemistim tatlım planladigin gbi devam etmiyo gorurum senide buralarda ibs

Bende durum böyleyken karar vermemistim tatlım planladigin gbi devam etmiyo gorurum senide buralarda ibs

Simdi yine "tatlimlar" mi basladi? Evet hayatimiz hic planladigimiz gibi gitmiyor. Benim planimda mesela babamin erken ölmesi yoktu. Veya benim genc yasta kronik bir hastaligim olmasi da yoktu. Veya gecenlerde coronaya yakalandim. Oda planda yoktu. Ama tüm bunlar saglam kararlar almamiza engel degil dimi ama? Benide burda görürsün evet. Ama bu sekilde degil "tatlim", cünkü ben saglam kararlar almayi son yillar iyice aliskanlik haline getirdim. O yüzden kimse beni istemedigim herhangi birseye zorlayamaz. Tek bu sebepten, yoksa hicbirimizin hayati pürüsüz polyanalik degil "tatlim".

Millette de bir çene bir çene vay efendim niye çocuk yaptın vay efendim gururlu ol , evet ya siz mükemmel bir hayat elçisisiniz hayatınızda her şey kendi kontrolünüzde evet.
İnsanlar dert yazıyor birileri de klavye sevdasıyla yanıp tutuşuyor allah yardımcınız olsun anladığım kadarıyla ailenizde eşinize biraz gebe ne olacak bu böyle 🙏🏻😞

Millette de bir çene bir çene vay efendim niye çocuk yaptın vay efendim gururlu ol , evet ya siz mükemmel bir hayat elçisisiniz hayatınızda her şey kendi kontrolünüzde evet.
İnsanlar dert yazıyor birileri de klavye sevdasıyla yanıp tutuşuyor allah yardımcınız olsun anladığım kadarıyla ailenizde eşinize biraz gebe ne olacak bu böyle 🙏🏻😞
Hamile kalmak kadının kontrolündedir. Adına da doğum kontrolü diyoruz.

Hayatinizda hersey kontrölünüz icinde olmaz ama bile bile yapiyorsaniz "neden yapiyorsun" derler. Birde "cene" kelimesi: Bize ayar vereceginize önce kendi yazdiklariniza bir dikkat edin.

Back