• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

Ben gerçekten anlamıyorum sizin gibi kadınları. Bu eş için neden çocuk doğuruyorsunuz? Yarın çocuğunuza şiddet gösterince zevk mi alacaksınız? Bir de boğazınızı sıkmaya kalkmış. Ya elinden alan olmasaydı? Öldürür diye korkunuz yok mu hiç ya?

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Boğazınıza yapışan bir adama eşim diyebilmeniz kısmını aşamıyorum. Neden kendinizi sevmiyorsunuz?

benım ailem gelemezse seninkiler de gelemez de ozaman. Kimseyi kabul etmem konusmam de tepkisi ne olacak
Ailesinin evinde boğazına saldırdığina göre teke tek vereceği tepkiyi öğrenmek için akşam haber bültenlerini açıp görebilirsiniz.

Her gün 3 5 tane kadın döven yaralayan öldüren haberi izliyoruz.

Gebeyim sizce napmaliyim bu halde cekip gideyim mi
Zamanında hamileyken yaşadıklarımdan dolayı o anki hormonların da etkisiyle boşanamadım ama şu an öyle pişmanım ki o sırada o gebe halimle ayrılmadığıma. Şimdi babalık taslayıp kızımı da bana karşı kullanmaya çalışıyor, anneliğime hakaret ediyor her fırsatta. Yani böyle bir insan emin olun düzelmiyor. Ailenize bile saygısı olmayan kişi çocuğunuza mı öğretecek aile bağlarını, saygıyı?... Kaldı ki şiddet gösteriyor, zamanla fazlası artarak gelir... Şu an bu hareketlerinden dolayı o çekişmeliye de çevirse hemen boşanabilirsiniz ben bir de 1,5 senedir boşanmaya çalışıyorum ama çekişmeli onca iftirayla uğraşıyorum. Bence çok çok iyi düşünün. Kocaysa koca, kim oluyor da ailenizle görüşmenize karışıyor :(

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Kölelik devri bitti,yasak artık!!
Eşinizin haberi yoksa belki...
Anneme dil uzatıp benim bogazimi sıkan (hele de ailemin yaninda) adamı eşek sudan gelinceye kadar döver annesinin evine gönderirdim(Şiddete karşıyım). Dünyada bir tek o kalsa donupte bakmazdim bir daha.

Malesef bu noktadan sonra yapabileceğiniz pek bir şey yok ayrilmaktan baska. Çünkü insan değil.

Babaniza serefsiz diyeceginize once esinize deseydiniz keske gucu gucu yetene olmus sizin iliskide
Bir kociş kolay bulunmuyor tatlım. Baba hep orda duruyor zaten ama kociş öyle mi. Dövse de sövse de elde tutmak lazım

Kaç yaşındasınız? Keşke böyle birinden çocuk sahibi olmasaydınız ama olan olmuş size düşen rabbimin size verdiği o yavruya ve kendi canınıza sahip çıkmanızdır. Biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz ama biz bile birkaç paragraftan size ve ailenize saygısı olmayan, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan birinin size eş çocuğunuza da baba olamayacağını anladıysak, siz direkt bu durumu yaşayan biri olarak çoktan anlamışsınızdır. Aileniz umarım arkanızdadır anne babanızla ne durumdasınız bilemiyorum ama en çıkar yol ayrılmanız gibi duruyor. Böyle insanlar ne evlilikle ne çocukla düzelmiyor siz de böyle bir beklentiye girmeyin, kurtarın kendinizi

Akadaslar beğenmedim isaretliosunuzda bnm bbm anneme bize sahip cikmadi evini ayirmadi bbnnem hep anneme karisti dövdürdü evlendim bbm igne dahi almadi kocamdan borc aldi simdi ödemiyo bn dayak yedigimde aldigi para için esime sesini cikarmadi pek. Beni geri gonderdi o zmn göndermese bunun burnu sürterdi bni o bu duruma düşürdü
Babam olacak serefsz esimden borc aldı. Bu yüzdenbagira cagira bni eve gönderdi

Sürekli dgl bi iki kere o hatayi yapti brdaha elin kalkarsa durmam ddm bidaha olmadi
Bir kere kadınların şunu çok net anlaması lazim,şiddet bir hata değildir. Bir keresi, iki keresi ve özrü olmaz. Şiddet asla ama asla kabul edilebilir ve affedilebilir değildir.

Ben bu adamların evlenmeden ve hamilelikten önce çok iyi olduklarina inanmıyorum artık.

Burda "evlenmeden önce böyle değildi" diyen arkadaşları azıcık kazısak "aslında şöyle şöyle yapıyordu da düzelir sandım" diyor.

Evlenmeden önce münir özkul gibi müşfik, kibar ve adil olan adamların , nikahtan hemen sonra elinde alkol bardağı ile mağdura işkence ederken gür kahkahalar atan bir erol taş a dönüşmesi akıl ve mantığa aykırı.

Keşke bizi gerçekten seven ile sevmeyen adami ayırt edebilecek kadar tecrübe ve basiret sahibi olabilsek.

Durumunuza üzüldüm. Aslında tek çare boşanmak . Ilişkiniz feci şekilde ayak altına düşmüş, cok seviyesiz bir evlilik içindesiniz.

Esimin ailemin evine gelip beni tartaklamasi olayını tasavvur etmekte zorlanıyorum açıkçası. Bu sebeple gerçekten şaşırdım kusura bakmayın.

Sizin için iki seçenek var. Ya boşanmak ya da o eve gitmek.

Boşanmayıp o eve gitmeye ayak diretmeye kalkarsanız hamile halinizle feci bir dayak yemeyi peşinen kabul etmiş olacaksınız.

Bu sebeple boşanmak daha kolay bir yol bence.

Allah yardımcınız olsun.
Allah razıl olsun

Akadaslar beğenmedim isaretliosunuzda bnm bbm anneme bize sahip cikmadi evini ayirmadi bbnnem hep anneme karisti dövdürdü evlendim bbm igne dahi almadi kocamdan borc aldi simdi ödemiyo bn dayak yedigimde aldigi para için esime sesini cikarmadi pek. Beni geri gonderdi o zmn göndermese bunun burnu sürterdi bni o bu duruma düşürdü
İşte malesef aile sahip çıkmayınca elin afedersiniz ayısı da fırsat biliyor. Yoksa ailesinin yaninda karisinin bogazini sikacak adamin yurek yemis olmasi lazim.
Size cok üzüldüm ama zararin neresinden donerseniz kardir.
Kizlarimizin okuyup meslek sahibi olmalari,kendi ayaklarinin uzerinde durmalari ve kimseye muhtac olmamalari iste bu yuzden cok onemli.

Back