• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Gerekirse evliliğinden vazgeç kabul etme. Sen onun annesiyle neredeyse birlikte yaşayacaksın, o senin ailen evime bile gelemez diyecek. Ki kardeşlerin sana yaptığı hareket ve annene söyledikleri yüzünden haklılar da. Bunu dedirtecek kadar alttan almışsın demek ki. Alttan alınca kıymetli olmadığını görmüş oldun.
Boşanmayacaksan bile hiç değilse göz dağı ver, git annenlere o düşsün peşine. Şartlarını kabul edene kadar da dönme. Peşine düşmezse de üzülme, geçinmeye niyeti yok demek ki.

Evet esi istemiyormus, cünkü market müdürüymüs. Eski konulara ve cevaplara baktim, ve tek cocuga acidim. Sansi olsa en azindan bir tane akli basinda ebeveyn olur. Burda durum :ruh:
Hatırladım hatırladım bende. Bu bilmem kaçıncı farklı nickle kaçıncı konusu...
Dediğiniz gibi sadece çocuğa acıdım. Böyle bir ailede doğmak hayata 5-0 geride başlamak. 😔

Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Bu adamla zor ailesinin ağzıyla konuşuyor, bebek var diye cesaret edemeyeceğinizi sanıyor, bence cesur olun sizi istemediğiniz bir düzende yaşatamaz gerekirse gözünüzü karartın ama dediğini yapmayın yoksa çok ezerler seni ailesi ile ...

Böyle bir adamla hayat her geçen gün daha kötü olur olacak maalesef. Yol yakınken dönmeniz en mantıklısı.
Bi de lütfen y leri kullanın bu tarz yazıları okurken sinirim bozuluyor. Y tek bir harf o kadar harf kullanınca ona da yer olur

Bekliyorum eğer birdaha aynı şeyleri derse gidicem

Siz bu dediğinize inanıyor musunuz? Saydığınız ayrılamama sebepleri o zaman da aynı şekilde geçerli olacak. Ne fark edecek ki bir kez daha aynı şey olduğunda? Koşullar aynı, değişmedi. Üstelik gebesiniz. Tek başınıza sığamadınız eve bebekle mi sığacaksınız?

Bir buçuk sene ev yok bahanesiyle eşinizin dayısının evinde oturdunuz, kocam çalışmamı istemiyor bahanesiyle yan gelip yattınız. Sizinki bile bile lades. Koca kaçıyor gibi karşılık işiniz gücünüz, ev açacak paranız olmadan evlenip üstüne çocuk doğurmaya kalkmışsınız. Ben sizin hikayelerinizde sadece günahsız yavruya üzülüyorum.

Son düzenleme:
Serefsz olmasa ben evlenirken igne almadigi halde esimden borc para alr mi hadi aldi. Beni dövdüğünü bildigi halde geri gönderr mi
Eşiniz ne kadar borç verdi neden borç verdi siz neden engel olmadınız borç vermesine. Size sahip çıkacak bir aileniz yok malesef.eşiniz bu durumu kullanıyor.Siz de birey olup çalışmayı reddediyorsunuz. İşiniz zor

Çocuğunuz için üzüldüm şu an, ne yazık ki böyle bir adamdan baba olmasını beklemek biraz zor.
Birde hamileyken mi boğazını sıktı?
Ana baba olamayacak olanlara Allah çocuk vermese keşke, doğmamış çocuğa üzülmesek biz de.

Kafalara gel. Ailenizin önünde size şiddet uygulayan, utançtan yerin dibine gireceğine bir de üstüne annenize, sizi koruyan kardeşlerinize saygısızlık yapan adama ödül olsun diye çocuk yaparsanız, o da sizi adam yerine koymaz böyle. Bazı insanlar cidden başına geleni hakediyor da olan o masum çocuklara oluyor işte.

Evet esi istemiyormus, cünkü market müdürüymüs. Eski konulara ve cevaplara baktim, ve tek cocuga acidim. Sansi olsa en azindan bir tane akli basinda ebeveyn olur. Burda durum :ruh:
Şu önce dayısının evinde para vermeden oturan mı? E hani kocası mükemmeldi 🙄

Şu önce dayısının evinde para vermeden oturan mı? E hani kocası mükemmeldi 🙄

Cok mükemmel. Önce is güc yok dayilar ev vermis. Sonra esleri durumlari el verdiginde cikmalarini isteyince onlarin hakkinda atip tutuyordu konu sahibi. Mükemmel kocasi tabi ki calismasini da istemiyor. Siddetin üstüne cocuk yapmak zaten cok mantikli. Esi ailesinin destegi olmadan ailesini geciremedigini bal gibi anlamis da, konu sahibi yinede durumlari bildigi halde hamile kalmayi tercih etmis. Yani konu nerden baksan elde kaliyor. Bu huzursuz ortama cocuk getirmek konusunda erkeklerden cok kadinlara kiziyorum. Annenin sorumlulugu anne olmadan baslar. Hep baskalara saydirmadan önce insan önce bir dönüp kendi verdigi kararlara bir bakmali

Daha önce dayılarının evinde oturyordunuz. Yengeler evden çıkmanızı isteyince onlara laf düşmez demiştiniz. Kayınvalidenizin üstüne de maddi yetersizlikten geçecektiniz. O zamanlar tek derdiniz kayınvalidenizle aynı binada oturmaktı ki o konularınızda da hep siz haksız bulundunuz. Madem öyle çalışın siz de istediğiniz eve çıkın diyenlerin sözlerini de kulak arkası ettiniz. Şimdi de bilmem ne zaman olan olayı anlatarak konu açtınız. Aslında ilk anlatmamız gereken sorunu en son anlatıyorsunuz. Eğer doğruysa anlattıklarınız zaten şiddete sessiz kalmamalıydınız. Sizin evden önce başka problemleriniz varmış, bir de üstüne çocuk yapmışsınız. Ve ilk konularınızda eşinize toz kondurmuyordunuz. O zaman bunları sorun etmediniz de şimdi mi ediyorsunuz? Ya bir işe girip çalışıp, eşinize maddi anlamda destek olarak ayrı eve çıkacaksınız, çünkü 3000 lira maaşla olacak şey değil, ya da kayunvalidenizin size iyilik yaparak verdiği evde oturcaksınız. Önceki konularınızda da şimdi de hikayenin en masumu kayınvalideniz. Hatta bir ara başka bir üyelikle yine aynı konuyu açtınız ama farkedilmesine rağmen insanları saf yerine koymaya çalıştınız. Adınızı değiştirdiniz yine farkedildi ve yine kabul etmeyip aynı şekilde insanları saf yerine koymaya çalıştınız. Nasıl ki yengelerin kendi evleri üzerinde söz hakları yoksa şimdi de sizin yok işte. İlk başta şiddeti kabul etmeyecektiniz.
Zaten kvlerde kalırsak annemler gelmez demişti. Ah ne güzel kafa ya gidip kvnin evine yerleş sonra da kadına kendi evinde yasak koy. Balkondan görmek istemiyorum diyordu. Görümcem hasta bizi rahatsız edecek diyordu. Hasta görümceyi annesi atacakmış herhalde bunlar gelip yerleşiyorlar diye. Hiç acımadım
Nesini anlamadınız, şiddet konu sahibi için birincil sorun değil. Egoları, çifte standartları, fikirleri, dünya görüşü burda kabul görmeyince, haklı bulunmayınca aklına geliverdi şiddet gördüğü. Ben şiddet gördüğüne de inanmıyorum, hoş. Kaynanasının felaket olduğuna da.. Eski konuları biliyoruz, hanımefendi kendisini ezdirecek gibi durmuyor. Sizi beni suya götürür susuz getirir.

Neden cevap yazmiyorsun konu sahibi ? Bak iddialarda bulunuyoruz kendini savun azıcık. 😏

Nesini anlamadınız, şiddet konu sahibi için birincil sorun değil. Egoları, çifte standartları, fikirleri, dünya görüşü burda kabul görmeyince, haklı bulunmayınca aklına geliverdi şiddet gördüğü. Ben şiddet gördüğüne de inanmıyorum, hoş. Kaynanasının felaket olduğuna da.. Eski konuları biliyoruz, hanımefendi kendisini ezdirecek gibi durmuyor. Sizi beni suya götürür susuz getirir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Gebeyim sizce napmaliyim bu halde cekip gideyim mi
Ailen eve gelemez kısmı ayrı korkunc
Basta söz verdiği halde anneye tasınmak istemesi ayrı korkunç
Bu iki mevzuyu birleştirip de secime zorlaması ayrı korkunc
Anlamadığım ailenin selam vermediği adamı nasıl affettim.
Bence eşin arsızlığı terbiyesizliği ele almış artık düzelmez

Esinizin aslinda ailenizle bir derdi yok derdi sizinle. Size değer verse yaptigi hic birseyi yapmazdı

Esinizin aslinda ailenizle bir derdi yok derdi sizinle. Size değer verse yaptigi hic birseyi yapmazdı

Yok esi gecinemeyeceginin farkinda sadece. Üstüne birde bebek geliyor simdi:

1 buçuk senelik evliyim eşimin dayisigilin evinde oturuyoruz(birlikte oturmuyoruz belirteyim) dayisigil evlerine geçmek istediklerini söylediler. Bizde kiralik ev ariyorduk sonra eşim kiraya gecmeyelim annemlerin üst kati boş yaptirip geçelim dedi. Elimizde nakit paramız yok düğünden kalan bileziklerle orayı yaptıralım dio. Bende kiraya geçelim diorum çünkü kayınvalidem çok huysuz bi kadın hersey gözüne batıyo giyimime kuşamima zamannda karisti papaz olduk çok yorum yapmayı seviyor orda onunla yapamicagimi eşime belirttim anlamiyo yapacak bseyimiz yok dio mecburuz oraya gecmeye dio. Bende istiorum ki o altinlarla bi arsa v.s alalım tapusu annesigilin üstüne olan evi yaptirmayalim. O da 3 bin lira maasla kira mi ödiyim ev mi gecindireyim kredi taksidine mi gireyim dio arsa alininca yapilacak ev icin. Sizce ne yapmaliyim hamileyim ayni zmnda. Oraya geçince kaynanam benden iş bekliycek yapmak alıştırmak istemiyorum.iki kizi var büyüğünün rahatszligi var bagirip cagryor ama isteyince ev işini yapio küçüğü sağlıklı 13 yaşında. Kaynanamlarla ailemin arasi ii dgl annemle ztn konsmuolar bna cok müdahale ediodu diye annem kızdı. Yrn bigun ailem evime nsl gelip gidecek blmiorum oraya gecince bana lutfen akıl verin

Back