- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Gerekirse evliliğinden vazgeç kabul etme. Sen onun annesiyle neredeyse birlikte yaşayacaksın, o senin ailen evime bile gelemez diyecek. Ki kardeşlerin sana yaptığı hareket ve annene söyledikleri yüzünden haklılar da. Bunu dedirtecek kadar alttan almışsın demek ki. Alttan alınca kıymetli olmadığını görmüş oldun.Eşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Boşanmayacaksan bile hiç değilse göz dağı ver, git annenlere o düşsün peşine. Şartlarını kabul edene kadar da dönme. Peşine düşmezse de üzülme, geçinmeye niyeti yok demek ki.