Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

Gerekirse evliliğinden vazgeç kabul etme. Sen onun annesiyle neredeyse birlikte yaşayacaksın, o senin ailen evime bile gelemez diyecek. Ki kardeşlerin sana yaptığı hareket ve annene söyledikleri yüzünden haklılar da. Bunu dedirtecek kadar alttan almışsın demek ki. Alttan alınca kıymetli olmadığını görmüş oldun.
Boşanmayacaksan bile hiç değilse göz dağı ver, git annenlere o düşsün peşine. Şartlarını kabul edene kadar da dönme. Peşine düşmezse de üzülme, geçinmeye niyeti yok demek ki.

Evet esi istemiyormus, cünkü market müdürüymüs. Eski konulara ve cevaplara baktim, ve tek cocuga acidim. Sansi olsa en azindan bir tane akli basinda ebeveyn olur. Burda durum
Hatırladım hatırladım bende. Bu bilmem kaçıncı farklı nickle kaçıncı konusu...
Dediğiniz gibi sadece çocuğa acıdım. Böyle bir ailede doğmak hayata 5-0 geride başlamak.

Bu adamla zor ailesinin ağzıyla konuşuyor, bebek var diye cesaret edemeyeceğinizi sanıyor, bence cesur olun sizi istemediğiniz bir düzende yaşatamaz gerekirse gözünüzü karartın ama dediğini yapmayın yoksa çok ezerler seni ailesi ile ...

Böyle bir adamla hayat her geçen gün daha kötü olur olacak maalesef. Yol yakınken dönmeniz en mantıklısı.
Bi de lütfen y leri kullanın bu tarz yazıları okurken sinirim bozuluyor. Y tek bir harf o kadar harf kullanınca ona da yer olur

Bekliyorum eğer birdaha aynı şeyleri derse gidicem

Siz bu dediğinize inanıyor musunuz? Saydığınız ayrılamama sebepleri o zaman da aynı şekilde geçerli olacak. Ne fark edecek ki bir kez daha aynı şey olduğunda? Koşullar aynı, değişmedi. Üstelik gebesiniz. Tek başınıza sığamadınız eve bebekle mi sığacaksınız?

Bir buçuk sene ev yok bahanesiyle eşinizin dayısının evinde oturdunuz, kocam çalışmamı istemiyor bahanesiyle yan gelip yattınız. Sizinki bile bile lades. Koca kaçıyor gibi karşılık işiniz gücünüz, ev açacak paranız olmadan evlenip üstüne çocuk doğurmaya kalkmışsınız. Ben sizin hikayelerinizde sadece günahsız yavruya üzülüyorum.

Son düzenleme:
Serefsz olmasa ben evlenirken igne almadigi halde esimden borc para alr mi hadi aldi. Beni dövdüğünü bildigi halde geri gönderr mi
Eşiniz ne kadar borç verdi neden borç verdi siz neden engel olmadınız borç vermesine. Size sahip çıkacak bir aileniz yok malesef.eşiniz bu durumu kullanıyor.Siz de birey olup çalışmayı reddediyorsunuz. İşiniz zor

Çocuğunuz için üzüldüm şu an, ne yazık ki böyle bir adamdan baba olmasını beklemek biraz zor.
Birde hamileyken mi boğazını sıktı?
Ana baba olamayacak olanlara Allah çocuk vermese keşke, doğmamış çocuğa üzülmesek biz de.

Kafalara gel. Ailenizin önünde size şiddet uygulayan, utançtan yerin dibine gireceğine bir de üstüne annenize, sizi koruyan kardeşlerinize saygısızlık yapan adama ödül olsun diye çocuk yaparsanız, o da sizi adam yerine koymaz böyle. Bazı insanlar cidden başına geleni hakediyor da olan o masum çocuklara oluyor işte.

Evet esi istemiyormus, cünkü market müdürüymüs. Eski konulara ve cevaplara baktim, ve tek cocuga acidim. Sansi olsa en azindan bir tane akli basinda ebeveyn olur. Burda durum
Şu önce dayısının evinde para vermeden oturan mı? E hani kocası mükemmeldi

Şu önce dayısının evinde para vermeden oturan mı? E hani kocası mükemmeldi

Cok mükemmel. Önce is güc yok dayilar ev vermis. Sonra esleri durumlari el verdiginde cikmalarini isteyince onlarin hakkinda atip tutuyordu konu sahibi. Mükemmel kocasi tabi ki calismasini da istemiyor. Siddetin üstüne cocuk yapmak zaten cok mantikli. Esi ailesinin destegi olmadan ailesini geciremedigini bal gibi anlamis da, konu sahibi yinede durumlari bildigi halde hamile kalmayi tercih etmis. Yani konu nerden baksan elde kaliyor. Bu huzursuz ortama cocuk getirmek konusunda erkeklerden cok kadinlara kiziyorum. Annenin sorumlulugu anne olmadan baslar. Hep baskalara saydirmadan önce insan önce bir dönüp kendi verdigi kararlara bir bakmali

Nesini anlamadınız, şiddet konu sahibi için birincil sorun değil. Egoları, çifte standartları, fikirleri, dünya görüşü burda kabul görmeyince, haklı bulunmayınca aklına geliverdi şiddet gördüğü. Ben şiddet gördüğüne de inanmıyorum, hoş. Kaynanasının felaket olduğuna da.. Eski konuları biliyoruz, hanımefendi kendisini ezdirecek gibi durmuyor. Sizi beni suya götürür susuz getirir.

Neden cevap yazmiyorsun konu sahibi ? Bak iddialarda bulunuyoruz kendini savun azıcık.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Gebeyim sizce napmaliyim bu halde cekip gideyim mi
Ailen eve gelemez kısmı ayrı korkunc
Basta söz verdiği halde anneye tasınmak istemesi ayrı korkunç
Bu iki mevzuyu birleştirip de secime zorlaması ayrı korkunc
Anlamadığım ailenin selam vermediği adamı nasıl affettim.
Bence eşin arsızlığı terbiyesizliği ele almış artık düzelmez

Esinizin aslinda ailenizle bir derdi yok derdi sizinle. Size değer verse yaptigi hic birseyi yapmazdı

Esinizin aslinda ailenizle bir derdi yok derdi sizinle. Size değer verse yaptigi hic birseyi yapmazdı

Yok esi gecinemeyeceginin farkinda sadece. Üstüne birde bebek geliyor simdi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…