- 16 Aralık 2016
- 579
- 595
Herkesin keyfi gayet yerinde ama olan sadece sana olmuş, tabi bir de günahsız yavruya... İnsanın kendine ettiği kötülüğü baska kimse edemez heralde...
Senin icin yapilacak birsey yok en büyük cezayi zaten kendin cekiyorsun da bari İnsallah genc kızlar burada okur da biraz akıllarıyla hareket eder.
Kendi hamileligim aklima geliyor da
Bebegin dusebilir, erken dogabilir, dogarsa yasamaz dediklerinde
Dunyanin en caresiz insaniyim diyordum,
Hamilelik surecim hayatimda simdiye kadar beni yaralayan en aci surecti cok sukur sonu guzel oldu,
Simdi size " geri donusu- telafisi olmayan hatalar yapmissiniz,bir cana kiymissiniz,omur boyu unutamayacaksiniz,
Evlat sahibi olmasaniz ya da olamasaniz ayri, evlat sahibi olursaniz daha da ayri olmak uzere cokca vicdaniniz sizlayacak ve sizi ne rahatlatacak bilmiyorum"
Demek isterdim ama
Neyse hicbirsey demiyorum
Artık olan olmuş dünyaya getirseydiniz belki de şu an için iyi anne baba olamayacaktınız belki de zamanı değildi böyle düşünün. Fazla dram var bu konuda, saplantılı seviyorum diye kendiniz demişsiniz, nişanlınız gerçekten düzgün biri mi? Ya da siz mi öyle görüyorsunuz?
o anda en doğru karar size o yönde gelmiş ve ona karar vermişsiniz. Pişmanlığınızı elbet anlıyorum ama geri dönemiyoruz. Pişmanlıklarımızı tecrübe olarak kendimize katıp yola devam etmekten başka çare Yok.Ölüm fikri aklıma ilk kez girmisti ve bebekten haberim o günden hemen sonra oldu. Diğer sorunların hepsinden kurtuldu nişanlım. Üniversitenin ilk senesinde olup bitmişti. Psikolojik tedavi oldu. Sadece hiç kimseye anlayamadığımız sıkıntıların toplamını bu yazıya aktarmak istedim. Şimdi üniversiteyi bitirelim 3-4 yıl oldu işi gücü var. Çalışıyor evimizi kurmaya çalışıyor. Ailesi destek olmuyor dedikleri gibi ben de iş arıyorum. Aslında ikimiz de iyi bölümlerden mezun olduk, kültürlü hatta karşılaşasin bu anlattıklarını ikiniz yaşamış olamazsınız diyeceğiniz tipleriz, bundan çok eminim. Ama insanin hayatı insanın kendisi imtihan oluyor. Kimi sınavı kazanıyor kimi kaybediyor.
o anda en doğru karar size o yönde gelmiş ve ona karar vermişsiniz. Pişmanlığınızı elbet anlıyorum ama geri dönemiyoruz. Pişmanlıklarımızı tecrübe olarak kendimize katıp yola devam etmekten başka çare Yok.