Kötü komşu , Ağlamaktan helak oldum. Lütfen sadece yardımcı olabilecek kişilerden yorum bekliyorum.

Bizdede öyle biri var dı cam siliyorduk balkon yıkıyordu batıyordu sinir oluyorduk en sonunda taşındık ALLAH yardımcın olsun

Ev sizin eviniz ama bu millette çok Nalet inadına ses çıkartırlar artık rahat vermezler eğer evin tapusu sizinse evinizi satıp baska ev alabilirsiniz aynı paraya ( ev alama komşu al ) sözü çok doğru ama bunu yapamassaniz orda oturduğunuz sürece rahatsızlıklar devam eder polise mahkeme gidilebilir ama komşular üst katinizi tutuyor bu size sıkıntı yaratır yada sizde elinize sopa alıp us kata ses çıkartın

Burası her şeyin düzgün gittiği bir yer olsa hukuki yollara başvurun derdim. Ama değil. O yüzden taşının. Evinizi kiraya verin. Hatta öyle bir kiracı bulun ki sizi mumla arasınlar.

Şöyl böyle edin diye çok kişi akıl vermiş ama böyle çirkef insanlardan hersey beklenir devir öyle kötü oldu ki artık cinayet bile işliyorlar bu tip anlasmazliklarda. O yüzden hic bulasmamak en iyisi gidin ordan.
O zaman da gelene yazık olacak.
En iyisi o evden gidip izinizi tozunuzu kaybettirip öyle şikayet edin olmaz mi

Ya aslında, şikayet etmeyi düşünüyorum, fakat birazda korkuyorum açıkçası.onlari Allah'a havale ediyorum. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum şu anda

Belediyeye gidiyorsun sanırım çevre kanunuydu ondan şikayetçi oluyorsun. Ellerinde cihazla gelip ölçüm yapıyorlar. Sınırın üstündeyse ceza kesiyorlar. Ama tabii işleri daha kötü hale getirir mi bilemem.

Ah o zaman inşallah olur

Evden çıkıp gitmek gibi bir durumunuz yoksa iyi olmayı deneyin derim ,bı kek yapıp götürün tanışın rica ederek anlatın çocuklarıyla tanışın illaki bir yerde normale dönerler cirkeflesmek dahada uğraştırır ve yorar sizi

Gittim, izmir gibi yerde en ust katta ev aldim, nedeni tam olarak ust kat komsusuydu. Ya mustakil bir evde ya da en ust katta oturmak tek tercihim artik. İsterse tepemden yagmur yagsin cati aksin, gunes beynime beynime vursun umrumda degil. Ust kat derdi olmasin yeter. Bazen tavana bakip sessizlige hayran kaliyor insan. Ne cile cekmisim be diyorum. Darisi basiniza, huzurlu bir ev yani.

Ne gerizekalılar var ya koylumu size ezdiricek degılım ne demek gerci burdanda koylu oldukları anlasılıyor cıngeneler bunlar, sen hıc muhatap olma direk polise sıkayet et hakkını ara rahatsız etmeye hakları yok, kendılerı defolsun asıl sıkma canını

Ay inşaAllah ya. Gece yine uyutmadılar, eşim çok naif bir adam. onun sessizliğinden oldu böyle. Ben sinirlendikçe duyma uyu diyor. Artık iyice psikolojim bozuldu.

Artık iyice psikolojim bozuldu. Şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Satacağım evin denginde fiyat olarak evde bulamıyorum.

O zaman sende esine soyleme dırek sıkayet et kımlıgını gızleyebılırsın diye bılıyorum ama emin degılım onu sorup ogrenebılırsın

Eşiniz de haklı orda ne dese karşı taraf anlamaz ki. Eğitim seviyesi çok önemli işte. Okumuş cahil çok ama belli eğitim seviyesinde de insanda biraz gurur oluşuyor okul ortamında, çalışma ortamında oluşturduğu.
Ben az çok komşunuzun sosyal durumunu da tahmin ediyorum. Kesinlikle muhattap olunacak tipler değiller.
Ben eşimle tartışmıştım bir keresinde, neden hala güzel dille görüşüyorsun, tavır yap ya da hiç muhattap olma demiştim. Eşim heybetli bir adam ve ses tonuyla bağırmasa bile sert konuşunca karşı taraf çekinir istese çok da güzel korkuturdu ama o hep yumoş yumoş konuşup nezaketinden ödün vermemeye özen gösterirdi. İyice sinirlerime dokunuyordu bu durum. Ama sonradan anladım ki aslında eşimin yaptığı doğruymuş. En nihayetinde biz hiçbişey yapmasak bile kötü şeyler tecrübe ettik, bir de ciddi ciddi karşılık verip muhattap alsaymışız vay halimize.

Siz de gürültü yapın? Ciddiyim. Özellikle karşı tarafa sıkıntı verecek şekilde ama hani hiç farketmemişsiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…