Kötü komşu , Ağlamaktan helak oldum. Lütfen sadece yardımcı olabilecek kişilerden yorum bekliyorum.

Eşiniz de haklı orda ne dese karşı taraf anlamaz ki. Eğitim seviyesi çok önemli işte. Okumuş cahil çok ama belli eğitim seviyesinde de insanda biraz gurur oluşuyor okul ortamında, çalışma ortamında oluşturduğu.
Ben az çok komşunuzun sosyal durumunu da tahmin ediyorum. Kesinlikle muhattap olunacak tipler değiller.
Ben eşimle tartışmıştım bir keresinde, neden hala güzel dille görüşüyorsun, tavır yap ya da hiç muhattap olma demiştim. Eşim heybetli bir adam ve ses tonuyla bağırmasa bile sert konuşunca karşı taraf çekinir istese çok da güzel korkuturdu ama o hep yumoş yumoş konuşup nezaketinden ödün vermemeye özen gösterirdi. İyice sinirlerime dokunuyordu bu durum. Ama sonradan anladım ki aslında eşimin yaptığı doğruymuş. En nihayetinde biz hiçbişey yapmasak bile kötü şeyler tecrübe ettik, bir de ciddi ciddi karşılık verip muhattap alsaymışız vay halimize.

Siz de gürültü yapın? Ciddiyim. Özellikle karşı tarafa sıkıntı verecek şekilde ama hani hiç farketmemişsiniz gibi.
Ben alt katta olduğum için, her türlü onlar rahatsız ediyorlar.Çamaşır seriyor. Sanki çamaşırları elinde yıkamış gibi, sular akıyor. Balkon, pencere batıyor. Sonra biz bunu dile getirince, eee diyorlar, çamaşırdamı sermesin. Çocuklar patır patır koşuyor, eee çocuklar oynamasın mı diyorlar. İlginç bir şekilde işin içinden çıkıyorlar. yüzsüklükte sınır tanımyorlar yani.

Ben alt katta olduğum için, her türlü onlar rahatsız ediyorlar.Çamaşır seriyor. Sanki çamaşırları elinde yıkamış gibi, sular akıyor. Balkon, pencere batıyor. Sonra biz bunu dile getirince, eee diyorlar, çamaşırdamı sermesin. Çocuklar patır patır koşuyor, eee çocuklar oynamasın mı diyorlar. İlginç bir şekilde işin içinden çıkıyorlar. yüzsüklükte sınır tanımyorlar yani.
Balkon penceresine kuck verandami taktrsaniz yağmurlu gibi inadina yagmur yaginca altina siginiyoruz catilarin camci ile görüşüp yatay eksende 30 cm lik enine yagmurluk takarmi sizin tarafa yonetici bise yapamıyorsa

Boyle seyler var arastirin

Eklentiler

• Screenshot_20220804-151759_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220804-151759_Samsung Internet.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar merhaba, Kendi konumu hortlatayim. Şimdi son durum şu, biz hâlâ aynı evdeyiz. Başka ev bulamadık. Araya da deprem falan girdi. Ev fiyatları iyice fırladı gitti. Komşu denen kişilerin verdiği rahatsızlık daha da arttı. Kesinlikle düzelme yok. Mesela dün gece hiç uyuyamadim. Misafirleri varmış koşma sesleri, gürültüler v.s sabaha kadar devam etti. Bende eşimle kavga ettim. Çünkü zamanında bulduğum hiç bir evi istemedi hepsine bir kusur buldu. Deprem de olunca kaldık burada böyle, eşimde ev bu istiyorsan kulaklık tak otur evinde, istemiyorsan git dedi. Ciddi ciddi artık gitmek istiyorum. Siz olsanız bu nedenle bosanirmiydiniz

Arkadaşlar merhaba, Kendi konumu hortlatayim. Şimdi son durum şu, biz hâlâ aynı evdeyiz. Başka ev bulamadık. Araya da deprem falan girdi. Ev fiyatları iyice fırladı gitti. Komşu denen kişilerin verdiği rahatsızlık daha da arttı. Kesinlikle düzelme yok. Mesela dün gece hiç uyuyamadim. Misafirleri varmış koşma sesleri, gürültüler v.s sabaha kadar devam etti. Bende eşimle kavga ettim. Çünkü zamanında bulduğum hiç bir evi istemedi hepsine bir kusur buldu. Deprem de olunca kaldık burada böyle, eşimde ev bu istiyorsan kulaklık tak otur evinde, istemiyorsan git dedi. Ciddi ciddi artık gitmek istiyorum. Siz olsanız bu nedenle bosanirmiydiniz
Yani burda eşiniz de çaresiz. Burdaki tavsiyelerden hiç yaptığınız oldu mu

Evinizi sese karşı izeole ettirseniz daha ucuz olur mu acaba? Bu konuda pek bir bilgim yok. SAdece bir fikir
Yalıtım sistemi için görüştük, şöyle onlardan bize ses gelmemesi için yukarı katın evin tabanına izolasyon yapılması gerekiyormuş ki ses bize gelmesin. Bizim kattan yapılacak Bir şey yokmuş bu konuda

Yalıtım sistemi için görüştük, şöyle onlardan bize ses gelmemesi için yukarı katın evin tabanına izolasyon yapılması gerekiyormuş ki ses bize gelmesin. Bizim kattan yapılacak Bir şey yokmuş bu konuda
Ya çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemedim
Allah tez zamanda feraha kavuştursun
Eve girip oh diyememek çok zordur

Bu sebeple evimi sattım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Kabus gibiydi hatirlamak bile istemiyorum gercekten.
5 çocukla zaten çok zor sessiz olması, üstüne birde duvarlar kağıt gibi olunca olan komşulara oluyor.
Takas deneyebilirsiniz belki kabul eden olur. Yada evi satip aynı fiyatlarda ev bakılabilir

Bu sebeple evimi sattım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Kabus gibiydi hatirlamak bile istemiyorum gercekten.
5 çocukla zaten çok zor sessiz olması, üstüne birde duvarlar kağıt gibi olunca olan komşulara oluyor.
Takas deneyebilirsiniz belki kabul eden olur. Yada evi satip aynı fiyatlarda ev bakılabilir
Ayni fiyata depremden önce ev bulmuştum, eşim yola Uzak dedi, istemedi. Her bulduğum eve bir bahane buldu. Şimdi de ev bulamıyorum, bu sefer diyor ev bu kulaklık tak otur, istemiyorsan git, siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız

Yani şu durumda bulduğunuz evlere eşinizin burun kıvırmaması lazımmış.Sanırım o gürültüden sizin kadar rahatsız olmadığı için umursamadı.

Ayni fiyata depremden önce ev bulmuştum, eşim yola Uzak dedi, istemedi. Her bulduğum eve bir bahane buldu. Şimdi de ev bulamıyorum, bu sefer diyor ev bu kulaklık tak otur, istemiyorsan git, siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız
Ama herseye hayır denir mi. Taşınmaya evi satmaya niyeti yok gibi anladım. En son seslerden uyuyamadığım dönemde sinir krizi geçirmiştim o dönemde eşim satmak istemese muhtemelen sağlığımı düşünür giderdim.
Eşiniz seslerden hiç rahatsız olmuyor mu acaba

Şu an üst katımdaki tek çocuğun çıldırması, annesiyle kavgası, ayaklarını sürekli yere vurması (deprem oldu sandım) ve ağlamasıyla okudum yazdıklarınızı. Ki benim üstüm görece laftan anlayan, gürültü olunca özür dileyen bir çift ama mesela bu apartmanda çok çocuk var , beğenmiyorsan taşının diyen de oldu ki ev sahibiyim nereye gidicem? Yeni evler kağıt gibi ya edepsizle edepsiz olacaksınız deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı ya da ev bakacaksınız ikisinin ortası yok gibi gözüküyor.

Eşiniz sizin kadar rahatsız değil galiba hiç çözüm yoluna gitmemiş.Biraz önce tepemde matkap sesi uzun sürse kafayı yerdim........Erkekler sese daha çok tepki verir ve rahatsız olur sizin ki ilginç geldi.......

X