- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi Canangul133
Ben alt katta olduğum için, her türlü onlar rahatsız ediyorlar.Çamaşır seriyor. Sanki çamaşırları elinde yıkamış gibi, sular akıyor. Balkon, pencere batıyor. Sonra biz bunu dile getirince, eee diyorlar, çamaşırdamı sermesin. Çocuklar patır patır koşuyor, eee çocuklar oynamasın mı diyorlar. İlginç bir şekilde işin içinden çıkıyorlar. yüzsüklükte sınır tanımyorlar yani.Eşiniz de haklı orda ne dese karşı taraf anlamaz ki. Eğitim seviyesi çok önemli işte. Okumuş cahil çok ama belli eğitim seviyesinde de insanda biraz gurur oluşuyor okul ortamında, çalışma ortamında oluşturduğu.
Ben az çok komşunuzun sosyal durumunu da tahmin ediyorum. Kesinlikle muhattap olunacak tipler değiller.
Ben eşimle tartışmıştım bir keresinde, neden hala güzel dille görüşüyorsun, tavır yap ya da hiç muhattap olma demiştim. Eşim heybetli bir adam ve ses tonuyla bağırmasa bile sert konuşunca karşı taraf çekinir istese çok da güzel korkuturdu ama o hep yumoş yumoş konuşup nezaketinden ödün vermemeye özen gösterirdi. İyice sinirlerime dokunuyordu bu durum. Ama sonradan anladım ki aslında eşimin yaptığı doğruymuş. En nihayetinde biz hiçbişey yapmasak bile kötü şeyler tecrübe ettik, bir de ciddi ciddi karşılık verip muhattap alsaymışız vay halimize.
Siz de gürültü yapın? Ciddiyim. Özellikle karşı tarafa sıkıntı verecek şekilde ama hani hiç farketmemişsiniz gibi.