- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- Konu Sahibi Canangul133
Kapılarının önüne çöp yığın bunlara böylesi lazım olmadı verin evi suriyeliye arap a kiraya görsünler dünya kaç bucak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, kurtuldunuzmu o komşudan?Herkese merhaba,
Olayı kısaca anlatmaya çalışacağım; 7 yıl önce eşim ve ben ortak birikimlerimizi ortaya koyarak, küçük bir ev aldık, eşyalarımızı aldık, ve evlendik. ikimizde çalıştığımız için apartman bahçesinde inip, oturmak gibi vaktimiz olmuyordu.Fakat bazı kişiler sürekli bahçede oturma, mangal yapma, vs.
gece geç saatlere kadar apartman bahçesinde oturuyorlardı.
apartmanda aynı memlekette olanlar, arasında bariz bir gruplaşma vardı. apartman grubunda, bu kişiler ile ilgili şikayet yazılınca biribirini savunma, şikayet edene hakaret boyutuna kadar, yazılar yazılyordu. (bunu konu anlaşılsın diye yazıyorum)
ama biz hep uzak durduk, iyi veya kötü hiç kimseyle samimi olmadık.
Neyse, bu zaman içinde benimde çocuklarım oldu. ve benim üst katıma 5 çocuklu bir aile taşındı, 2 yıldan beri ne tadilatları bitti, ne çocuk sesleri bitti. çocuklari aşağı inince, diğer çocukları da dövüyormuş, sürekli evlerinde misafir var. sürekli balkon yıkama, su olduğu gibi aşağı iniyor, yada pencerelerden çocuklar su döküyor. halı , kilim çırpıyor, çırpma deyince sadece toz var dı diyor.
şimdi kırılma noktası, artık biz bu seslere dayanamaz olduk. ve kadını aradım , biraz sessiz olabilrmisiniz diye rica ettik, ya 5 tane çocuk falan filan işte ses olur tabiki dedi, yeni doğum yaptım, bebek sürekli seslere irkiliyor, kalkıyor dedim, tamam dedi.
pek değişen birşey olmadı o dönemde, yine ya sabır dedik.
şimdi yaz geldiğinden beri, balkon pencere yıkama işi başladı, yöneticiyi aradık,
aldığımız cevap, köylümü size ezdirecek değilim, belki senin çocuklarında onları rahatsız ediyordur, yapacak birşey yok, çok rahatsız oluyorsanız taşınabilirsiniz.
nereye taşınacağım, zaten burayı ortak paramız ile aldık, 60 bin lira borçlandık, ozaman, kiraya çıksam çok yüksek kiralar ödeyemem.
ben bunlarla nasıl başedeceğim. artık uyku bile uyuyamaz hale geldim. çaresiz kaldım. Bu gürültülerde iyice artmaya başladı, artık inada bindirdiler işi. Ne yapayım
Evi manyak birine satıp yeni bir ev alın. Belli ki sizin baş edebileceğiniz tipler değiller.son çare bende taşınacağım galiba
Çok zor Allah yardımcınız olsun ya eşinizi evi satmaya veya kiralamaya ikna edeceksiniz ya da dediği gibi böyle devam ama böyle de nasıl devam edilir bilemiyorum. Çok zor.Ayni fiyata depremden önce ev bulmuştum, eşim yola Uzak dedi, istemedi. Her bulduğum eve bir bahane buldu. Şimdi de ev bulamıyorum, bu sefer diyor ev bu kulaklık tak otur, istemiyorsan git, siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız
Bilmiyorum ya. Tamam kötü komsu insana rahatsizlik verir de. İlk konuda yazdığınız komsu yuzunden hungur hüngür aglamalar falan.... başlığı okuyunca kötü komsu derken baya tehditte vs bulunan belali tipler sandım insan sinir olur falan da hungur hüngür aglamak?? Cidden mi?? Simdi de bu sebepten koca bosamayi düşünmek??? Ya cidden aşırı takıntılı birisiniz, ki bence terapi falan deneyin. Ya da drama queenlik yapiyosunuz sankiArkadaşlar merhaba, Kendi konumu hortlatayim. Şimdi son durum şu, biz hâlâ aynı evdeyiz. Başka ev bulamadık. Araya da deprem falan girdi. Ev fiyatları iyice fırladı gitti. Komşu denen kişilerin verdiği rahatsızlık daha da arttı. Kesinlikle düzelme yok. Mesela dün gece hiç uyuyamadim. Misafirleri varmış koşma sesleri, gürültüler v.s sabaha kadar devam etti. Bende eşimle kavga ettim. Çünkü zamanında bulduğum hiç bir evi istemedi hepsine bir kusur buldu. Deprem de olunca kaldık burada böyle, eşimde ev bu istiyorsan kulaklık tak otur evinde, istemiyorsan git dedi. Ciddi ciddi artık gitmek istiyorum. Siz olsanız bu nedenle bosanirmiydiniz
Eşinizde pasif.Arkadaşlar merhaba, Kendi konumu hortlatayim. Şimdi son durum şu, biz hâlâ aynı evdeyiz. Başka ev bulamadık. Araya da deprem falan girdi. Ev fiyatları iyice fırladı gitti. Komşu denen kişilerin verdiği rahatsızlık daha da arttı. Kesinlikle düzelme yok. Mesela dün gece hiç uyuyamadim. Misafirleri varmış koşma sesleri, gürültüler v.s sabaha kadar devam etti. Bende eşimle kavga ettim. Çünkü zamanında bulduğum hiç bir evi istemedi hepsine bir kusur buldu. Deprem de olunca kaldık burada böyle, eşimde ev bu istiyorsan kulaklık tak otur evinde, istemiyorsan git dedi. Ciddi ciddi artık gitmek istiyorum. Siz olsanız bu nedenle bosanirmiydiniz