- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
-
- Konu Sahibi Cokopremses
Aynı sorun bendede var kazan ayarı ne aceba?Makinayı kazan ayarında içine bulaşık makinesi tableti atarak haftada bir kez çalıştırın koku kalmaz o zaman ben öyle yapıyorum :) Bu arada hamile olduğunuz için belki koku daha yoğun geliyordur size?
Yıkama yaptıktan sonra makinenin kapağını ve deterjan kapagini kapatmayın,acik dursun bir sure sonra geçiyor koku. Ayni dert bendede vardı bu şekilde kurtuldum...Hanımlar merhaba...
Bosch marka çamaşır makinem var ve iki yıldır kullanıyorum.
Deterjan veya yumuşatıcıda değişiklik yapmadığım halde son zamanlarda çamaşırlarımda kötü bir koku oluyor. Önceden mis gibi deterjan ve yumuşatıcı kokardı. Şimdi ne deterjan ne yumuşatıcı kokusundan eser yok. Onu yerine kötü bir koku var.
Bu koku neden kaynaklanır?
Kokunun gitmesi ve çamaşırların eskisi gibi güzel kokması için ne yapmalıyım?
Mutlaka başına gelen ve bir çözüm bulan vardır diye düşünüyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)
Not: Kötü kokuyu sadece ben almıyorum. Eşim de farketti. O yüzden hamile olmamla alakalı bir durum değil :)
( Bu detayı farkedip yorum yapanlara hassasiyetleri için ayrıca teşekkürler :) )
Teşekkür ederim amin inşallah :)Sonucu merak ediyorum yazwrsaniz sevinirim.Bu arada saglicakla gelsin hayirli olsun bebeginiz
Şimdi birşeyler denedim bakalım inşallah geçmiştir. Geçmediyse deneyeceğim :)Bi iki defa başıma geldi bu durum.kokanları bi kere daha yıkadım yıne koktu bidaha yıkadım daha beter koktu sanki koku gidecekmş gibi yumuşatıcıyı dolduruyodum:)sonra yumuşatıcı koymadan yukadım koku gitti...bıraz makınanın ıcınde beklerse yada nemlıyken katlayınca o koku oluyormuş bunu anladm belki yardımcı olur..sadce deterjanla yıkayın kokan çamaşrları..
Neden öyle oldu kikazan temizleme programi 2 saat 20 dakika diyordu fakat 15 dk surdu mana veremedim tekrar clistidim suan
Benim makinam bosch ve kazan ayarı var 90 derece 1200 sıkma olarak temizlemek için makinayı.Aynı sorun bendede var kazan ayarı ne aceba?
Hanımlar merhaba...
Bosch marka çamaşır makinem var ve iki yıldır kullanıyorum.
Deterjan veya yumuşatıcıda değişiklik yapmadığım halde son zamanlarda çamaşırlarımda kötü bir koku oluyor. Önceden mis gibi deterjan ve yumuşatıcı kokardı. Şimdi ne deterjan ne yumuşatıcı kokusundan eser yok. Onu yerine kötü bir koku var.
Bu koku neden kaynaklanır?
Kokunun gitmesi ve çamaşırların eskisi gibi güzel kokması için ne yapmalıyım?
Mutlaka başına gelen ve bir çözüm bulan vardır diye düşünüyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)
Not: Kötü kokuyu sadece ben almıyorum. Eşim de farketti. O yüzden hamile olmamla alakalı bir durum değil :)
( Bu detayı farkedip yorum yapanlara hassasiyetleri için ayrıca teşekkürler :) )