- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
-
- Konu Sahibi Cokopremses
Kazan temizliği ayarı yok onu yerine hangi ayarda yıkamalıyım?Makinayı kazan ayarında içine bulaşık makinesi tableti atarak haftada bir kez çalıştırın koku kalmaz o zaman ben öyle yapıyorum :) Bu arada hamile olduğunuz için belki koku daha yoğun geliyordur size?
Koku hassasiyetim var bu yüzden çok üzerinde durmuyordum da dün eşim de dedi. Neden böyle kokuyor bu çamaşırlar falan diye :)hamilelikten olabilir mi
koku hassasiyetiniz var mı
eşinize vs koklattınız mı?
Hiç açıp temizlemedim ben orayı. BilmiyordumMakinenin altinda da bir yer var acilinca su temizleniyor icinden. Orayı yapiyor musunuz arada?
Aynı dertten gidiyoruz 1 yıllık makinem perdeleri polyester kıyafetleri pis korkutuyor ben hala cozum bulamadim kazan temizleme de yaptim
İnşallah bir çözüm yolu buluruz :)Benim de arcelik marka makinam ayni sorunu cikartiyor
Kapagini acip havalandiriyorum camasir cikarttiktan sonra
Nemli kalmasin, kokmasin diye
Ama esim bile diyor deterjan mi degistirdik niye boyle kokuyor diye
Konuyu takipteyim
Az önce açtım orayı. Biraz su çıktı sadece. Kir vs. Herhangi birşey çıkmadı.Makinenin altinda da bir yer var acilinca su temizleniyor icinden. Orayı yapiyor musunuz arada?
Kazan temizleme programı varsa kullanmanızı öneririm, yoksa internetten bakın başka programlarla da benzer temizlik yapılabiliyor diye biliyorum. Bir de tüm çamaşırlarda mı yoksa tişörtlerde falan mı? Deodorant kokusu yıkamayla çıkmıyor yazın, ben yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanıyorum, koku falan kalmadı onun sayesinde. :)
Ben bir kere boş çalıştırmıştım o da 90 derece değildi. Galiba orda hata yaptım.Makinem bosch marka. Benimkinde de koku oluyordu, deterjanlık bölümünü çıkarıp çamaşır suyu ile yıkıyorum. Çamaşır yumuşatıcıları konsantre olduğu için koyu kıvamlı ve deterjanlık bölümünü tıkayabiliyor. Bir de arada 90 derecede boş şekilde çalıştırıyorum makineyi.
Kazan temizleme yok ama kullanma kılavuzunu okudum 90 derecede çalıştırın diyor. Dün sirke ile boş çalıştırdım pek etki etmedi
KK da eski konulara baktım. Benzer sorunu yaşayan biri çamaşır suyuyla boş çalıştırmış ve koku geçmiş. Onu deniyorum şimdi :)