- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.910
Adam aldırtmış zaten o çocuğu, doğarsa kabul etmem demiş. Çocuk istediği için değil adamı kafalarım belki diye hamile kalmaya çalışıyor. 10 çocuk doğurmaz bu tutup da. Kim bakacak o kadar çocuğa ahahHerifler senden çocuk istemedikleri hatta hastalık kapmaktan da endişe ettikleri için korunuyor olabilirler mi? Sadece soruyorum. Hamile kaldığın adam da salak olmalı korunmadan ilişki yaşadığı için.
E haklı olarak. İnsan neden sadece seviştiği kadından çocuk sahibi olmak istesin ki?Adam aldırtmış zaten o çocuğu, doğarsa kabul etmem demiş.
Ekleme yaptım mesaja.E haklı olarak. İnsan neden sadece seviştiği kadından çocuk sahibi olmak istesin ki?
Bence ozguvensizlikten olabilir.
Benim 'tombiş' diye nitelendieilebilecek bir ev arkadaşım vardı. Sıraya dizerdi erkekleri, aynı anda üç dört kisiyle falan takılırdı. Hatta lise yillarindan idare ettiği 2 çocuk aynı ilçeyi kazanınca aynı eve çıkmışlardıdizi karakteri gibi bir kızdı.
O da aslında güzellik bakımından belki hemen dikkat çekecek biri degildi ama dolgun memeler,köfte dudaklar, erotik masum kız bakışları falanoradan yakalardi adamları.
Erkekleri kendine en hızlı çektiği yol cinsel cazibe olduğu için bu konu kız için normal insanın 25 katı falan önemliydi .
Çünkü dedigim gibi elinde avucunda bu vardı-kendini diğer kızların önüne geçirecek ve fazla önem atfetmisti.
Aynı çirkin ama zengin erkeklerin parayı çoğu şeyin önünde tutması gibi.
Bence sizin durumunuz da buna benziyor .
Ayrıca siz nasıl terazi burcu olabilirsiniz? Terazi burcu dunyaya iyilik güzellik yaymaya gelen , barışçıl insanlar değiller mi?
Kesin natal haritaniz akrep falan kayniyordur.
Gördüm gördüm. Bir çocuğa bakacak kapasite yok ki, on çocuk kenarda dursun.Ekleme yaptım mesaja.
O bir çocuk adama nikahı basmaya yarayacak , sonra bitiyor işlevi. Kenarda köşede büyür nasılsa artık.Gördüm gördüm. Bir çocuğa bakacak kapasite yok ki, on çocuk kenarda dursun.
Hamile kaldı diye ferhansa nikahı basacak bir adam dünya üzerinde var mıdır ki?O bir çocuk adama nikahı basmaya yarayacak , sonra bitiyor işlevi. Kenarda köşede büyür nasılsa artık.
Konu sahibini biz de çok eleştiriyoruz kendisi de farkında çoğu şeyi kabul de ediyor zaten de kendine attirabilmek nasıl bir tabir. Siz seks yapınca kendinize attırmış mı oluyorsunuz?hamile kalabilmek günde 3-5 posta kendine attırabilmek başarı kıstasınız mıdır hep?
Konu sahibini biz de çok eleştiriyoruz kendisi de farkında çoğu şeyi kabul de ediyor zaten de kendine attirabilmek nasıl bir tabir. Siz seks yapınca kendinize attırmış mı oluyorsunuz?
İlk deneme başarısız , bilemiyorum.Hamile kaldı diye ferhansa nikahı basacak bir adam dünya üzerinde var mıdır ki?
Mani dönemleri veya atakları yazacaktım , yanlış olmuşYa sanki bipolar gibi geldiniz bana , hani sanki onların mani dönmeleri gibi, her zaman mi böylesiniz yoksa belli dönemler artıp azalıyor mu ?
Bazıları buradaSize analiz yapmak gibi bir derdim yok. Bir yorumdan yola çıkarak insanlar ile böyle konusamazsiniz. Yazdığınız yorum beni rahatsız etti . Bu kadar uzatmak istemem ama hoşuma gitmedi hanımefendi .
Benzemiyor aynısı.Bence ozguvensizlikten olabilir.
Benim 'tombiş' diye nitelendieilebilecek bir ev arkadaşım vardı. Sıraya dizerdi erkekleri, aynı anda üç dört kisiyle falan takılırdı. Hatta lise yillarindan idare ettiği 2 çocuk aynı ilçeyi kazanınca aynı eve çıkmışlardıdizi karakteri gibi bir kızdı.
O da aslında güzellik bakımından belki hemen dikkat çekecek biri degildi ama dolgun memeler,köfte dudaklar, erotik masum kız bakışları falanoradan yakalardi adamları.
Erkekleri kendine en hızlı çektiği yol cinsel cazibe olduğu için bu konu kız için normal insanın 25 katı falan önemliydi .
Çünkü dedigim gibi elinde avucunda bu vardı-kendini diğer kızların önüne geçirecek ve fazla önem atfetmisti.
Aynı çirkin ama zengin erkeklerin parayı çoğu şeyin önünde tutması gibi.
Bence sizin durumunuz da buna benziyor .
Ayrıca siz nasıl terazi burcu olabilirsiniz? Terazi burcu dunyaya iyilik güzellik yaymaya gelen , barışçıl insanlar değiller mi?
Kesin natal haritaniz akrep falan kayniyordur.
Geçen günde “3. Çocuğu yapmak istiyorum” diye konu açan kadına bu devirde tek çocuk bile sıkıntı diye tavsiyeler veriyor. Kim olduğunu bilmesek tebrik edeceğizAdam aldırtmış zaten o çocuğu, doğarsa kabul etmem demiş. Çocuk istediği için değil adamı kafalarım belki diye hamile kalmaya çalışıyor. 10 çocuk doğurmaz bu tutup da. Kim bakacak o kadar çocuğa ahah
Doğrusunu bilmek farklı uygulamak farklıGeçen günde “3. Çocuğu yapmak istiyorum” diye konu açan kadına bu devirde tek çocuk bile sıkıntı diye tavsiyeler veriyor. Kim olduğunu bilmesek tebrik edeceğiz
Üstelik cinsel hayatı iyi iken hal başkalarını kıskanıyor. Partnerinin cinsel organını kuruyana kadar sıvazladıgını yazmıştı bir yorumdaBütün yorumlarını sinir kriziyle okuyan biri olarak, ben de senin inanılmaz derecede kötü biri olduğunu düşünüyorum. Tecavüzü beğenilme ifadesi olarak görmen, evliyken başka adamlara kaçan kadınları “nasıl buluyorlar” diye kıskanman, haddinden fazla anormalsin. Tedavi olabilirsin ama sanki kötülük senin tercihin gibi geliyor bana.
Yazık gerçekten yorum yapmak için yapıyorsunuzÖlümüne tuttuğum takım deplasmanda yenilince , sosyal medyada ben...
Git kendini ver pavyona sende kurtul bizde kurtulalım 7 24 sevişBence çarpık değil ama kafama fazla takılıyor.dediklerim doğru değil mi buyuna sevişip çocuk yapmışlar.biz de boşuna ten uyumu, aşk falan diye kendimizi paralıyoruz. Insanları yüzünü bile görmedikleri insanlarla evlendirivermişler kimse de aman ten uyumu, aman aşk dememiş, çatır çatır sevişmiş.