Kötü kalpli bir insanım

Herifler senden çocuk istemedikleri hatta hastalık kapmaktan da endişe ettikleri için korunuyor olabilirler mi? Sadece soruyorum. Hamile kaldığın adam da salak olmalı korunmadan ilişki yaşadığı için.
Adam aldırtmış zaten o çocuğu, doğarsa kabul etmem demiş. Çocuk istediği için değil adamı kafalarım belki diye hamile kalmaya çalışıyor. 10 çocuk doğurmaz bu tutup da. Kim bakacak o kadar çocuğa ahah

Allah’ına kurban be.

hamile kalabilmek günde 3-5 posta kendine attırabilmek başarı kıstasınız mıdır hep?
Konu sahibini biz de çok eleştiriyoruz kendisi de farkında çoğu şeyi kabul de ediyor zaten de kendine attirabilmek nasıl bir tabir. Siz seks yapınca kendinize attırmış mı oluyorsunuz?

Size analiz yapmak gibi bir derdim yok. Bir yorumdan yola çıkarak insanlar ile böyle konusamazsiniz. Yazdığınız yorum beni rahatsız etti . Bu kadar uzatmak istemem ama hoşuma gitmedi hanımefendi .
Bazıları burada atıp, millete durup durup laf çakıp veya cümleleri başka yere çekip kendince kendilerini yüceltiyorlar. Göz ardı edin gitsin.

Benzemiyor aynısı.

Geçen günde “3. Çocuğu yapmak istiyorum” diye konu açan kadına bu devirde tek çocuk bile sıkıntı diye tavsiyeler veriyor. Kim olduğunu bilmesek tebrik edeceğiz

Üstelik cinsel hayatı iyi iken hal başkalarını kıskanıyor. Partnerinin cinsel organını kuruyana kadar sıvazladıgını yazmıştı bir yorumda . Hamile kalabilirmiyim diye deneyip hamile kalıp kürtaja koşan birisi kendisi. Hani boşa nefes alıyor der ya insan tam o cins umarım tedavi olur

Git kendini ver pavyona sende kurtul bizde kurtulalım 7 24 seviş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…