Dediğin doğru ama sevişmeyi de seviyorumFerhans nemfoman değil. İstek duyduğu ya da kendini kontrol edemediği için sevişmiyor adamlarla. Adamları elinde tutmak için sevişmek zorunda olduğunu düşünüyor sadece. Muhtemelen sevişirken de zevk almıyor numara yapıyordur.
Bunu zaten herkes sever.Dediğin doğru ama sevişmeyi de seviyorum
Ferhans kedigillerden heralde, attirabilmek ne ya bfhfbfhhamile kalabilmek günde 3-5 posta kendine attırabilmek başarı kıstasınız mıdır hep?
Evet kalbiniz kirli, temizlemeniz lazım. Öncelikle gerçekçi olun. Siz dünyanın en özel insanı değilsiniz, her şeyin en iyisini bir tek siz hak etmiyorsunuz. Hatta farkındasınız ki duygu ve düşünceleriniz sizi birçok insanın gerisine düşürüyor insanlık olarak. Kıskançlık vb kötü hisler hepimizde bazen ortaya çıkar. Bizi insan yapan, insanlık derecemizi belirleyen, o hisleri kontrol altında tutup tutmadigimizdir.Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
tatsız bir karışıklık oldu orda kabul ahasghFerhans kedigiller den heralde, attirabilmek ne ya bfhfbfh
İnsanın kendini bilmesi güzel bi şey. Evet kıskançsınız. Ve sağlıksız düşünceleriniz var. İnsanlardan üstün de değilsiniz. Dışarıdan bakıldığında inanın çok kötü ve patolojik bir profil çiziyorsunuz.Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Benim merak ettiğimse insanların neden cinsel hayatlarını başkalarıyla konuştuklarıBenim merak ettigim neden özel olarak sadece cinselliğe bu kadar takıksiniz. Bazi yorumlariniz var tecavuzu bile hoş goruyorsunuz resmen.
Bir uzman incelese iyi olur aslinda, biz cozemeyiz.
Sevişmeyi sevmeyene aseksüel diyoruz zaten.Dediğin doğru ama sevişmeyi de seviyorum
?Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Aa ama akrep burcu neden böyle tanınıyor yaaBence ozguvensizlikten olabilir.
Benim 'tombiş' diye nitelendieilebilecek bir ev arkadaşım vardı. Sıraya dizerdi erkekleri, aynı anda üç dört kisiyle falan takılırdı. Hatta lise yillarindan idare ettiği 2 çocuk aynı ilçeyi kazanınca aynı eve çıkmışlardıdizi karakteri gibi bir kızdı.
O da aslında güzellik bakımından belki hemen dikkat çekecek biri degildi ama dolgun memeler,köfte dudaklar, erotik masum kız bakışları falanoradan yakalardi adamları.
Erkekleri kendine en hızlı çektiği yol cinsel cazibe olduğu için bu konu kız için normal insanın 25 katı falan önemliydi .
Çünkü dedigim gibi elinde avucunda bu vardı-kendini diğer kızların önüne geçirecek ve fazla önem atfetmisti.
Aynı çirkin ama zengin erkeklerin parayı çoğu şeyin önünde tutması gibi.
Bence sizin durumunuz da buna benziyor .
Ayrıca siz nasıl terazi burcu olabilirsiniz? Terazi burcu dunyaya iyilik güzellik yaymaya gelen , barışçıl insanlar değiller mi?
Kesin natal haritaniz akrep falan kayniyordur.
Çatır çatır sevişmemişler, kadınlar sevmedikleri, istemedikleri hatta iğrendikleri adamların cinsel isteklerini karşılamak zorunda kalmış.
Cahil insanın tek hobisi cinselliktir. İlgilenecek başka bir şeyi olmayan insan cinselliğe takar kafayı. Başka zevki yoktur çünkü. Bahsettiğin eski zaman insanları (erkekleri) böyleydi. Ne gezmekten, ne yemekten, ne sanattan, ne bilimden anlarlardı. Zevk alacakları, bir kadınla paylaşacakları tek şey cinsellikti. Onda da kadının ne istediği umurlarında olmazdı. Şimdi bu tip insanların oranı azaldı (neyse ki) ancak dar gelirli kesimin hala tek zevki cinsellik ve geneli cahil olduğu için korunmaktan bihaber olarak sürekli ürüyorlar. Tek zevki cinsellik olan boğa gibi bir erkek arıyorsan cahil bir dar gelirli bulabilirsin bence kendine. O zaman istediğin gibi, seni hiç umursamadan şişme bebek misali kullanan bir adama kavuşabilirsin.
Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Benim merak ettiğimse insanların neden cinsel hayatlarını başkalarıyla konuştuklarıen samimi arkadaşımla bile cinsel hayatımı hiç konuşmadım. Düşünsenize "kocam 2 güne bir istiyor" ne kadar avam bir sohbet. Hadi burada konuşuluyor, ama eşini tanıyan biriyle bunu konuşmak çok berbat bana göre.
Aynen öyle. Belki isteksizlik ile ilgili fikir alınır vs. Ama kaç kere yapıyorların detayını bilmek istemiyorum ben şahsenBen burada da konuşmuyorum gereksiz yere yok iki kere oldu, yok uc kere oldu diye. Taniyip tanimamasi önemsiz, bilmiyorum.
Cinselliği yeni keşfettigimiz zamanlar kucukken konuşuyorduk biz yakin arkadaşlar arasinda öyle oldu boyle oldu diye o da kisa bir dönemdi.
kıskanşlık için değil o yaa libido yüksekliği içinAa ama akrep burcu neden böyle tanınıyor yaaBende eşim de akrep burcuyuz hiç kıskanç değiliz bikeresindee Böyle tuhaf tuhaf düşüncelerimiz de yok ayrıca
Evet kürtaj ve hastalıklar çok yıpratıcı bir süreç gerçekten.Bazı insanlar yapı olarak kıskançlar ve onların bir şeyi kıskanmak için çok somut nedenlere ihtiyacı yoktur. İlla bulur kıskanacak, kıyas yapacak bir şeyler. Ama dış görünüşü, cinselliği, insanların başka insanlar hakkında ne düşündüğünü, kimin kimi ne kadar beğendiğini bu kadar düşünmek ve kıyas etmek çok ama çok yorucu olsa gerek. Çok fazla çeşitli partnerli yaşam tamamen tercih meselesi herkesin hayatındaki anlamı farklı onun hakkında bir yorum yapamam ama bulaşıcı hastalıklar hakkında daha önlemli olmanızı tavsiye ederim. Gebelik potansiyel ölçüm aracı olarak bunu denemek, sonuçlanma ihtimalini göze alarak ne de olsa küretaj yaptırırm demek hadi diyelim sosyal normları, etiği ıvır zıvırı geçtim, aynı zamanda da sağlıksız bir şey. Türlü türlü komplikasyonu olabilecek işlemler. Genel olarak hem bedensel hem psikolojik olarak sağlıksız bir hayat içinde olduğunuzu düşünüyorum bence destek alabilirsiniz.
Aynen öyle. Belki isteksizlik ile ilgili fikir alınır vs. Ama kaç kere yapıyorların detayını bilmek istemiyorum ben şahsen
Bir gün kuaförde böyle anlatıyorlardı. Birinin eşi hiç istemiyormuş diğeri de ben bıktım istemiyorum her gün her gün diyordu. Biri de siz kocaları değiştirin madem dediyani sonuçta verilecek cevap bu aslında ulu orta konuşulursa.