Kötü kalpli bir insanım

Biri kocam boğa gibi, performansı çok yüksek, beni yatakta çok mutlu ediyor falan derse kocasına göz mü dikiyorsunuz siz? O koca benim olmalı mı diyorsunuz? 😂😂😂
Hanımefendi dikkatli konuşun lütfen. Ayrıca doğru düzgün okursanız bir başkasının sözü olduğunu belirttim ben orda. Hayat her zaman gülüp eğlenmek değildir yazdıklarınıza dikkat edin

Birçok defa "kimse kimseyi şöyle sevmez böyle sevmez" yazdı. İki insanın birbirini sevmesine, önemsemesine de anlam veremiyor.
Kendisi sevmeyi bilmiyor ve hissettiği cinsel çekimi sevgi sanıyor muhtemelen. O yüzden adamdan da beklediği tek şey bu, sevildiğini iddia edip duruyor.
Yazık... Bomboş bir hayat.

Ahahaha... Yorumun başında etik, kişisel alan, sınırlar...vs den bahsedeceksin zannettim....Sırf kocanı elinden almasınlar diye mi anlatmiyosun cinsel hayatını :KK45: Senin bakış açın da çok sağlıklı sayılmaz bacım, uyarayım da...
Ferhansı gördüğün halde mi bunu diyorsun?

Hanımefendi dikkatli konuşun lütfen. Ayrıca doğru düzgün okursanız bir başkasının sözü olduğunu belirttim ben orda. Hayat her zaman gülüp eğlenmek değildir yazdıklarınıza dikkat edin
Başkasının sözü de olsa gayet doğru bulup hak vermişsiniz ki buraya yazdınız. Destekliyorsunuz yani bu düşünceyi.

Destekliyorum yazdım mi oraya. biraz normal biri gibi yorum yapsanız keşke
Desteklemiyor olsanız yazmazdınız ya da bu saçma bir düşünce ama böyle düşünen kadınlar var falan yazardınız. Normal biri olduğum için normal yorumlar yapıyorum zaten. Siz yorumlarınızın nereye gideceğini düşünerek yazarsanız sorun yaşamazsınız.

Desteklemiyor olsanız yazmazdınız ya da bu saçma bir düşünce ama böyle düşünen kadınlar var falan yazardınız. Normal biri olduğum için normal yorumlar yapıyorum zaten. Siz yorumlarınızın nereye gideceğini düşünerek yazarsanız sorun yaşamazsınız.
Yorum sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum. Saldırgan bir yapınız var sanırım. Ben neyin nereye gideceğini düşünürüm siz dert etmeyin

Milletin cinsel hayatını didiklemeyiverin. Hayır cinsel hayat üzerinden neden ego tatmini yapıyorsunuz
Milletim güzelliğide sizi ilgilendirmez 😁 belki çok dar belki potansiyeli harika size neki ya 🤯

Evet eskiden baya yokluk çektiğim dönemler olmuştu.sanırım ondan. Sevgilim varken bile yedekleme yapma ihtiyacı hissediyorum.herkese yeterince ilgi gösteremiyorum ama sevgilim var deyip kendimi kapatamıyorum da.eski günlere dönmekten korkuyorum.bir dönem.hava atan falan da olmuştu sevgilisi olduğu için.
Bu aşırı sıkıntılı bi durum tedavi olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Yorum sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamıyorum. Saldırgan bir yapınız var sanırım. Ben neyin nereye gideceğini düşünürüm siz dert etmeyin
Yok rahatsız etmedi komik geldi. Siz niye yoruma yorum yapmak yerine bana karakter analizi yapmaya kasıyorsunuz o kısmı anlamadım ama.

Yok rahatsız etmedi komik geldi. Siz niye yoruma yorum yapmak yerine bana karakter analizi yapmaya kasıyorsunuz o kısmı anlamadım ama.
Size analiz yapmak gibi bir derdim yok. Bir yorumdan yola çıkarak insanlar ile böyle konusamazsiniz. Yazdığınız yorum beni rahatsız etti . Bu kadar uzatmak istemem ama hoşuma gitmedi hanımefendi .

Valla şurada saçma sapan şeyler söyleyip ben çok linçleniyorum, insanların linç ihtiyacı falan diye sallayanların kafayı anlamak mümkün değil. Normal konuları kimse linçlemiyor çünkü insanları damgalamayın.
Senin derdin cinsellik falan değil. Sen bariz kadınları kıskanıyorsun. Ama senin gibisi çok ben şaşırmıyorum o yüzden sana. Nefes alsak kıskanıyorsunuz. Bu en en en ben olmayalım kafası öyle tedavi ile düzeleceğini de sanmam.
Haklısın valla çok iyi anlamışsınız.

Evet ben çürüğüm yapamıyorum mesela.10.senelik cinsle hayatımda sadece 1 kere hamile kalabildim.
Herifler senden çocuk istemedikleri hatta hastalık kapmaktan da endişe ettikleri için korunuyor olabilirler mi? Sadece soruyorum. Hamile kaldığın adam da salak olmalı korunmadan ilişki yaşadığı için.

X