Kötü kalpli bir insanım

Eski kadınlar kuvvetliymiş, süpermiş, fevkaladeymiş. Biz çürük olduğumuz için öyle o

Nasıl yani bak şimdi bi arkadaşın var, çok iyi bir aileden geliyor, eş ailesi ona bayılıyor, kocası çok seviyor malı mülkü önüne yığıyor falan kıskanmaz mısın şimdi?
Yok kız kâtip...Memur maaşıyla haritamizin ennnn sağındaki illerden birinde yaşayıp, süper yaşadığını iddia ediyordu garibim süper yaşamaktan kastı da şehre gelen popcularin konserine gidip her yıl 3-5 gün tatil yapmakmaldan mulkten yana gözü tok yani ben kefilim

Son düzenleme:
Öyle de birbirlerinden hoşlanmasalar bu kadar sevişip nasıl çocuk yapacaklar.kadıncağzın söz hakkı yok diyeceksiniz ama sevmiyorsa erkek de sevmiyor ?o neden yapıyor o zaman ?
İşte tecavüzü hoş bir şey gibi görürsen herkesi güle oynaya sevişip 10 çocuk yapıyor sanırsın.

Zevk almadan yaptığım da çok oluyor.erkek istedi mi benim ne düşündüğüm önemli değil
Sana değer vermiyor , sadece seni arzuluyor. Arzulamak da gayet ilkel bir dürtü, cinsellik ekmek su gibi ihtiyaç, yemek yerken ne hissediyorsa senle sevişirken de onu hissediyor. Yatak dışında ne veriyor bu adam sana o önemli.

Burda sadece cinsellikten bahsettiğine bakmayın. Kıskançlığı sadece cinsellik üzerinden değil. Güzel kadınları, parası olanları, sevilip değer görenleri falan da çok kıskanıyor. Zaten işyerindeki (hastanede çalışıyor) güzel bir kadınla ilgili açtığı konusu vardı. Herkes ona bakıyor, ben hastanede dolaşırken kimse bana bakmıyor diye yakınıyordu.

Psikologla düzelecek bir şey mi onu da bilemiyorum. Bu kadının mizacı böyle

Eski kadınlar kuvvetliymiş, süpermiş, fevkaladeymiş. Biz çürük olduğumuz için öyle o
Ahahahshshsh he qanqa aynen. Kolu kalkmıyor o kadınların 40 ından sonra bir ömür 7/24 ev işi çoluk çocuk tarla mesaisi yapmaktan. İlaçla duruyor o kadınlar. Sinirleniyorum bak cidden şu an yavaş yavaş.

O kadına kıskançlığının temelinde de cinsellik var. Şimdi o kadın beğeniliyor falan herkes onu bişey yapmak istiyor benim yüzüme bakan yok diye deliriyordu yav.

Siz negatife hizmet eden tarafa bilerek yada bilmeyerek geçmişsiniz.
Negatif sizi mutlu eder.
Bu değişmez.
Kendinizi kabul edeceksiniz.

Çevrenizdekilerde kabul edecek.

Anlayamadığım şu kim size bu kadar cinsel hayatını anlatıyor ki?
Uzun yıllardır evliyim kimse ile oturup hafta da şu kadar yapıyoruz demedim. Çok da hoş şeyler değil zaten kadın arsasında bu konular konuşulmaz. Bir arkadaşım sen eşinle yatağını anlatsan kadın eşini elinden almaya kalksa naparsin demişti. Yani demem o ki niye size bu kadar seks hayatını anlatıyorlar arkadaşlarıniz

ya aynen katılıyorum. tanıdık insana cinsel hayat anlatılır mı?

Bu bile evlendi bu bile seviliyor vs. Cümle kuranların kendileri iletişim olarak sorunları çok fazla. Partnerinizle tartışmalarınız fazladır büyük ihtimalle, belki onlarda da üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. Kötü enerjinizi yansıtıyorsunuz. Yani sizin 'bu bile' dedikleriniz, küçük görmeye çalıştıklarınız, sizden birçok konuda başarılı insanlar . Bu yüzden kıskançlık ve kompleks yapıyosunuz zaten

Ahahaha... Yorumun başında etik, kişisel alan, sınırlar...vs den bahsedeceksin zannettim....Sırf kocanı elinden almasınlar diye mi anlatmiyosun cinsel hayatını Senin bakış açın da çok sağlıklı sayılmaz bacım, uyarayım da...

Ne alaka ben kendi düşüncemi değil birinin söylediğini belirttim orda dikkatli okuyun. Kocamı elimden almak değil, bu tür konulara girmeyi hoş bulamadığım için.

Biri kocam boğa gibi, performansı çok yüksek, beni yatakta çok mutlu ediyor falan derse kocasına göz mü dikiyorsunuz siz? O koca benim olmalı mı diyorsunuz?

Birçok defa "kimse kimseyi şöyle sevmez böyle sevmez" yazdı. İki insanın birbirini sevmesine, önemsemesine de anlam veremiyor.
Kendisi sevmeyi bilmiyor ve hissettiği cinsel çekimi sevgi sanıyor muhtemelen. O yüzden adamdan da beklediği tek şey bu, sevildiğini iddia edip duruyor.

Valla şurada saçma sapan şeyler söyleyip ben çok linçleniyorum, insanların linç ihtiyacı falan diye sallayanların kafayı anlamak mümkün değil. Normal konuları kimse linçlemiyor çünkü insanları damgalamayın.
Senin derdin cinsellik falan değil. Sen bariz kadınları kıskanıyorsun. Ama senin gibisi çok ben şaşırmıyorum o yüzden sana. Nefes alsak kıskanıyorsunuz. Bu en en en ben olmayalım kafası öyle tedavi ile düzeleceğini de sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…