- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.325
- 44
Konu sahibi bunu kendisi daha önceki bir konusunda dile getirmişti,ben muhafazakar bir ailede büyüyüp kıyafet konusunda çok baskı gördüm ve bu yüzden dekolte giyinen insanları çok kıskanıyorum diye.Burada benim kabahatim ne,anlamadım.Bütün dünyada genelde böyle oluyor çünkü....hem kadinlar hem erkekler için çok net ve doğru bir tespit...siz niye bu kadar sinirlendiniz ki?
Ya resmen haset fesat bir tipsin ahahahahah ama dürüstsün sevdim o yüzden.Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Biliyorum ya, ferhans benim favori uyelerimden, hiçbir konusunu kacirmamKonu sahibi bunu kendisi daha önceki bir konusunda dile getirmişti,ben muhafazakar bir ailede büyüyüp kıyafet konusunda çok baskı gördüm ve bu yüzden dekolte giyinen insanları çok kıskanıyorum diye.Burada benim kabahatim ne,anlamadım.
Ya gerçekten tuhaf biri,çözemedim bir türlü.Muhafazakar ve çok baskıcı bir ailede büyümüş,ondan olabilir belki de.
Bazıları çok inançlı olduğunu düşünüp yanlış dini bilgilerle çocukları fazla kısıtlayabiliyor. Bazıları gerçekten olması gerektiği gibi kısıtlama yapabiliyor ve bunub sebebini belirtmeden sadece yasak deyip engel olabiliyor. Bu tip ailelerde de çocukların o yasaklarla arasında bir çekim oluşuyor. Gerçekten de yapmamaları gereken bir şeyse de bir fırsatını bulduklarında yapıyorlar. Yasaklar delinmek içindir misali. Bu dini konularda değil her şeyde öyle.Ne kadar saçmalıyorsunuz ya??? Muhafazakar nedir kastınız ne? Türkiye de p kadar muhafazakar kesim var siz ne demek istiyorsunuz ?
Nasıl yani bak şimdi bi arkadaşın var, çok iyi bir aileden geliyor, eş ailesi ona bayılıyor, kocası çok seviyor malı mülkü önüne yığıyor falan kıskanmaz mısın şimdi?Valla b
evet para, mal ,mülk, aile ,arkadaş hiçbirini tınlamıyorum.yeter ki cinsel bir mesele, erkek arkadaş, koca meselesi olmasın.
Diğer alanlarda çoğu kadınla yarışacak becerileri yok çünkü.Niye özellikle cinsellik?
Mesela burada sizden daha prestijli mesleklere sahip, daha başarılı, daha kültürlü, daha esprili, daha vs vs bir sürü kadın var.
Benzer bir yorum yapacaktım. Küçükken yaşatılan şeyleri bilinçaltı kusuyor bir şekilde.Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha değerli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Ama bu fiksasyonlar sizi mutsuz eder kendinizi kendiniz olduğunuz için sevmenizi engeller.
O kadınların aslında kadın erkek ilişklerin de doğru değeri gördüklerini, normal bir ilişki içinde olduklarını fark etmelsiniz.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden
Aslında şöyle denmesi gerekiyor. Konu sahibide bunu yanlış lanse etmişKonu sahibi bunu kendisi daha önceki bir konusunda dile getirmişti,ben muhafazakar bir ailede büyüyüp kıyafet konusunda çok baskı gördüm ve bu yüzden dekolte giyinen insanları çok kıskanıyorum diye.Burada benim kabahatim ne,anlamadım.
Diğer alanlarda çoğu kadınla yarışacak becerileri yok çünkü.
Çok güzel bir yorum yapmışsınız. Bende de konu sahibinin durumunun tam tersi vardı, dediğiniz gibi küçüklüğümden geldiğini düşünüyorum.Genelde küçük yaşlardan kendimize yöneltilen eleştirileri hatta bazen şakaları ve alayları içselleştirip iç sesimiz yaparız ve dünyayı o filtrelerden değerlendirmeye başlarız. Mükemmelliyetçi ebeveynler veya zorba akranlar, kıyas yapan akrabalar vs. Sizin de algınızın maruz kaldığınız olaylar sonucu bu şekilde sağlıksız örüntülendiğini ve çarpıklaştığını düşünüyorum.
Özdeğerinizi cinsel ilgiye bağlamışsınız, ne kadar arzu edilirsem ne kadar aktif yaşarsam o kadar değerliyim gibi bir denklem oluşturmuşsunuz. Ama bu şekilde değerli hissetmeye çalışmak da aşırı yorucu aslında ve kendinizi yetersiz görmeye çok müsait. Bu yüzden de başkalarını küçümseyip daha değerli olduğunuzu kendinize ispat peşinizdesiniz.
Ama bu fiksasyonlar sizi mutsuz eder kendinizi kendiniz olduğunuz için sevmenizi engeller.
Ya ne maşallahı gözünü seveyim, heriflerin dayanma süresi tek postada max 10 dk, bak yine iyimser günüme denk geldi hadi ahahshs . Kadının başka türlüsünü gördüğü yok, sayıların heyecanına kapılmış yani, o ona yetip artıyor, gocam haftada 3 kere yapıyo diye beynen tatmin oluyor kadın, orgazm bile olmadı belki ömründe biraz deşsen nedir ortaya çıkar da , işte.Ben cinsel açıdan
Teşekkür ederim hava atmadığınız için.eskilerim maşallahı varmış valla.kadınlar daha lohusalığı bitmeden tekrar hamile kalıyormuş. Hem kadınların üreme aisteminin, hem erkeklerin performansının maşallahı varmış.bu arada eski nesile de ayrı ifritim
İşte adam onunla sevişiyor ya gerisi önemli değil. Adam gidip başkalarına baksa, hatta başkalarıyla sevişse bile umurunda olmaz çünkü onunla da sevişiyor. Sevişmeyi beğenilmek olarak kodlamış zihninde. Alakası olmadığını anladığında geç olacak ama, kaç yaşına gelmiş kadın sonuçta.Tüm enerjisini cinselliğe yoğunlaştırmasına rağmen onda da başarılı değil ki. Sevgili diye seçtiği adama bak.
Bu kadar hırs yaptıysa daha büyük oynasaymış bari. Herkese ağzını ayırıp bakan adamla her gün 5 defa sevişsen ne olacak? Hem hırs yapmış hem çıtası yerlerde
Gatip yine attın füzeyiYa ne maşallahı gözünü seveyim, heriflerin dayanma süresi tek postada max 10 dk, bak yine iyimser günüme denk geldi hadi ahahshs . Kadının başka türlüsünü gördüğü yok, sayıların heyecanına kapılmış yani, o ona yetip artıyor, gocam haftada 3 kere yapıyo diye beynen tatmin oluyor kadın, orgazm bile olmadı belki ömründe biraz deşsen nedir ortaya çıkar da , işte.
15 çocuk doğurup vajinası bir karış olmuş kadıncağızı kıskanıyor ya, benim 2 aydan önce ağrım sızım gitmedi, lohusalık biter bitmez hamile bırakılan kadıncağızı kıskanıyor Allah'ım deliriyorum çok yazık ya.Bak yine aynı şeyi söylüyorsun. Zihniyetin aşırı çarpık.