Belli ne dediğin uzatmayalım, siz gayet net alttan yazacağınızı yazdınız.Asıl saçmalayan sizsiniz,cımbızla laf seçmek buna denir.Muhafazakar ailelere hakaret mi etmişim,ne demişim?
İstediğinizi anlayın hanımefendi,sizinle tartışacak moda değilim,benden hoşlanmadığınızı biliyorum o yüzden ne dersem,ne yazarsam batacaktır size.Iyi forumlar..Belli ne dediğin uzatmayalım, siz gayet net alttan yazacağınızı yazdınız.
İlkellik bu. Hayvan beyninden farkımız olmalı. Cinsellik her şeyin önünde olmamalı.Bir şey başardığımı zannediyorum gerçekten.
Kendi ağzınla söylüyorsun “evlendirilmişler” kimse onlara seçenek sunmamış, zorunda kalmışlar. Buna mı özeniyorsun gerçekten? Hiç mi mantıklı düşünemiyorsun?Bence çarpık değil ama kafama fazla takılıyor.dediklerim doğru değil mi buyuna sevişip çocuk yapmışlar.biz de boşuna ten uyumu, aşk falan diye kendimizi paralıyoruz. Insanları yüzünü bile görmedikleri insanlarla evlendirivermişler kimse de aman ten uyumu, aman aşk dememiş, çatır çatır sevişmiş.
Evet eskiden baya yokluk çektiğim dönemler olmuştu.sanırım ondan. Sevgilim varken bile yedekleme yapma ihtiyacı hissediyorum.herkese yeterince ilgi gösteremiyorum ama sevgilim var deyip kendimi kapatamıyorum da.eski günlere dönmekten korkuyorum.bir dönem.hava atan falan da olmuştu sevgilisi olduğu için.Aktarım yapıyor olabilirsiniz bu düşüncelerin birşeyin belirtisidir. Bu konuda biri tarafından eleştirildiniz mi ?
Mantık ferhansı terkedeli çok olmuş...Kendi ağzınla söylüyorsun “evlendirilmişler” kimse onlara seçenek sunmamış, zorunda kalmışlar. Buna mı özeniyorsun gerçekten? Hiç mi mantıklı düşünemiyorsun?
Öyle de birbirlerinden hoşlanmasalar bu kadar sevişip nasıl çocuk yapacaklar.kadıncağzın söz hakkı yok diyeceksiniz ama sevmiyorsa erkek de sevmiyor ?o neden yapıyor o zaman ?Kendi ağzınla söylüyorsun “evlendirilmişler” kimse onlara seçenek sunmamış, zorunda kalmışlar. Buna mı özeniyorsun gerçekten? Hiç mi mantıklı düşünemiyorsun?
Kudur ozman oturup napalım sımdı?Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Öyle de birbirlerinden hoşlanmasalar bu kadar sevişip nasıl çocuk yapacaklar.kadıncağzın söz hakkı yok diyeceksiniz ama sevmiyorsa erkek de sevmiyor ?o neden yapıyor o zaman ?
Sadece kötü kalpli değilsiniz sadece cinsellikle kendinizi baskalarindan üstün görecek kadar da basit ve işe yaramayan birisiniz.Siradaki ban bana gelsinMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Katılıyorum.banlanmanızı istemiyorum.Sadece kötü kalpli değilsiniz sadece cinsellikle kendinizi baskalarindan üstün görecek kadar da basit ve işe yaramayan birisiniz.Siradaki ban bana gelsinŞimdi egonu belki tatmin edersin ohh ne güzel banlattim filan die ama yinede söylüyorum gerçekten işe yaramaz birisiniz hiç bir özelliği olmayan sadece cinsellik için yaklaşılan birisiniz.sizinki fesatlık kiskanclik kötü kalpli olmak hepsi bı arada
Kötü kalbli bir insan kendine kötü demez ama hep iyi olduğunu düşünür asla itirafda etmez. Senin kalbin kötü diyil sorun kafandaki dusunduklerindeMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Zevk almadan yaptığım da çok oluyor.erkek istedi mi benim ne düşündüğüm önemli değilÖzel değilse şey sorabilir miyim cevaplamak zorunda değilsiniz tabi ki. Seksten zevk alıyor musunuz genelde? Yoksa ilişkinizi devam ettirmek için zevk almadan yaptığınız oluyor mu?
Yok yok ben ban yemek istemiyorum. Seninle sonsuza kadar tartışacak kadar sabırlı ve saygısını bozmayacak bir insan değilim. Sana doğruyu anlatmaya çalışacak diğer yorumcu arkadaşlara başarılar diliyorum.Öyle de birbirlerinden hoşlanmasalar bu kadar sevişip nasıl çocuk yapacaklar.kadıncağzın söz hakkı yok diyeceksiniz ama sevmiyorsa erkek de sevmiyor ?o neden yapıyor o zaman ?
Erinmiyonmu hergün hergün bacim :))Her gün
İçine lücifer mi kaçtı bu nedirMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?