- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 35
- Konu Sahibi violetworld
-
Baska sebeb derken?Müdür, boşandığınız için bunları yapıyor olamaz başka sebebi vardır.
Yani bir insan, başka biri boşanmış diye kötü davranmaz herhalde. Kızdığı, rahatsız olduğu başka bir şey olabilirBaska sebeb derken?
Kizmak, rahatsiz olmak mi? Anlamadim?Yani bir insan, başka biri boşanmış diye kötü davranmaz herhalde. Kızdığı, rahatsız olduğu başka bir şey olabilir
Tartismani ben cikarmadim. Amcam abimle konusurken 2-3 saat durmadan dinden konusunca manyakcasina, oda dayanamamis tamam ben bunlari konusmak istemiyorum demis ve oradan anlamislar. Manyak insanlar.boşandın diye müdür sana niiye tuhaf davranıyor ben onu anlamadım? ayrıca ateist/dindar vb. bunlar kişiye özeldir niye başkasıyla paylaştınız ki?yaşadığımız toplumdaki insanlar belli sonuçta boşu boşuna gereksiz tartışma çıkmış
Cinsel iliskiye kolay girilebilecek ve buna razi olacagimi sandigi icin belki? Bende anlamadim? Hayatimda dekolte giymemis insanim meselaboşandın diye müdür sana niiye tuhaf davranıyor ben onu anlamadım?
Bunun dindarlikla alakası yok bu cahillik.yani amcam ve babaannem yeni yilda bize geldikleri zaman dinden konusunca tesadufen abimin ve benim ateist oldugumuzu ogrendiler
Ben anlatamıyorum galibaKizmak, rahatsiz olmak mi? Anlamadim?
Adam onceden benimle tam normal davranirken aniden bosanmis oldugumu ogrendiyi anda "haa, bunu onceden bilseydim..."den baslayarak "hangi sarkilari seviyorsun?" sorusuna gecti ve ardi geldigince geldi.
Anlata biliyormuyum?
Başka sebep derken? Bende merak ettim.Baska sebeb derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?