Kötü gün dostu var mıdır?

Çıkarsız kimse kalmadı maalesef artık

Allah rahmet eylesin annenize amin bosverin saygisiz seviyesiz halden anlamayan dünyanin sadece kendi etrafinda dönen arkads bozuntularini

dediğiniz gibi bende öyle yaparım yeri geldiğinde

amin çok ama çok teşekkür ederim, birbirimizi tanımıyoruz ama sizden dua aldım çok teşekkürler :)

Gel sarılalım arkadaşım. Bende şuan aynı dertten muzdaribim. Hatta buraya konu açacaktım vazgeçtim. Bende dert babası gibi işimi gücümü bırakıp milletin derdine saatlerimi harcıyorum. Ama bir derdim olduğunda karşımda konuşacak birini bulamıyorum. Insanlar sadece konuşmak istiyorlar, kimse kimseyi dinlemek istemiyor maalesef.

Benzerlerini yaşadım diyebilirim. Mutluluğuma üzülen, mutsuzluğuma sevinen arkadaşlarım oldu. Kötü gün dostunu bırak, küçük bir mutluluğumu burnumdan getirmeye çalışanlar oldu. En iyisi herkesle aranda mesafe olması. Evet insan derdini anlatmak istiyor ama bu yaşadığın durumda o kişiyle arana mesafe koyman en iyisi olacak. (Ben de bu yaz kötü bir durum yaşadığım için evden pek çıkmadım, kimsenin modunu düşürmemek için de neye üzüldüğümü bahsetmedim, arkadaşım sen benle arana mesafe koydun diyerek tartışma çıkarmaya çalıştı, ben de mesafe koydum...)

Benim olmadığı için varmı yokmu bilmiyorum. Çevreme bakıyorum arkadaş gruplarim var beni seviyorlar en azından ben öyle düşünüyorum yani oturma planları yapılır bensiz görüşmek istemezler falan ama her görüşmede kocamın aldığı maaşa çocuklarımın giydiği ayakkabıya kadar haset edilir. Kötü gunumu böyle insanlar bilse dahada sevinir diye malesef tek bir dert ortağım arkadaşım canla bı kahve içmek isteyeceğim biri yok. Çevrem dedikodu peşinde. En son gorusmemde bebeğimin giydiği ayakkabı eleştirildi. Sıkılıyorum böyle şeylerden kimse nasılsın nasıl gidiyor demiyor onu kaça aldın bunu nerden aldin. Öyle lux bı hayatimda yok. Kimi tanidiysam bu şekilde. Çok isterdim ama korkmadan dertlesebilecegim bir arkadaş neyseki K.K var

Benim tek dostum kendim kimseye de derdimi anlatmamayi ogrendim bu platformda bile ittifak olup bir yorumunuza takan birbirini gazlayan insanlar var tanımıyorlar bile sizi dun ben avukatım konularını ifsalayacagim diye ozel msj aldim anonim site düşünün beni ne kadar tanıyor? bu insanlar ya gercek hayatımda olsalar cidden insanlar beni ürkütüyor
Gercek dostum da yokmuş merhaba merhaba iki lak lak o kadar

Ona neymiş bebeğin ayakkabısı ben cok farklıyım cidden mesela üzülürüm anneyi sevmesem bile o yüzden bende uzak duruyorum

Gerçek dostum Rabbimdir en önce.Dua ederim saatlerce ağlayarak kuran okurum rahatlarım.Bide kenarda bir miktar parası olmalı insanın.Tek seans bile olsa gidersin bir terapiste anlatıŕ rahatlarssin.Gerçek dostu bulmak zor bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…