Kötü Çıkan Saç Düzleştiricisi

Model bilmiyorum ama resmini atayım. 160 dereceden basliyor,yükseltilebiliyor,en düşükte bile çok iyi performansı.Eki Görüntüle 2660173

Benim braun alma hatasına düşme sebebim aslında eskiden kullandığım remington düzleştiriciydi. Tabi iyi modellerinden değildi, en alt modellerinden biriydi. Düzleştiriyordu düzleştirmesine fakat kullandıkça plakaları yanık yanık olmaya başladı, saçlarımı da çok yıprattı. Zaten bir süre sonra da bozuldu. O yüzden başka bir marka deneme sevdasına tutuldum, tabi yine hayal kırıklığı oldu.

Benim braun alma hatasına düşme sebebim aslında eskiden kullandığım remington düzleştiriciydi. Tabi iyi modellerinden değildi, en alt modellerinden biriydi. Düzleştiriyordu düzleştirmesine fakat kullandıkça plakaları yanık yanık olmaya başladı, saçlarımı da çok yıprattı. O yüzden başka bir marka deneme sevdasına tutuldum, tabi yine hayal kırıklığı oldu.
Braun da iyi bir marka aslında. Araştırmasam bende gidip alabilirim iyidir,bilinen markadır diye ama remington cidden iyi. Kızımın saçlarına bile kullanabiliyorum ki (7.5 yaş)ince telli,sarı yıpranmaya acayip meyilli ve upuzun saçları var,dakikalar içinde düzlestirdim geçen gün ve tek sefer geçmek yeterli oldu.
Bundan önce kuaförümden aldığım bir düzleştiricim vardı ,markasını hatırlayamadım şu an,onda ısı ayarı yoktu ve acayip yıprattı saçımı, hala calışıyor ama ben kullanmıyorum tabi artık.

Iade kredi kartina geliyor siz hesabınızı kontrol edersiniz yaklasik bir hafta sürer kargoya verdiniz ulaştı derken, iade ulaştıktan 2 gun sonra falan geçiyor hesaba
Ben de gecenlerde anneme bir sey aldım hatta adres olarak da anneminkini verdim yanlış ürün göndermişler kardesim de kargoyla iade islemi baslatmis 2 gün sonra iadeyi gördüm kredi kartimda.
Duzlestirici kullanmadığım icin marka veremem ama iade konusunda durum bu sekilde işliyor yeni yasadigim icin paylasmak istedim.

Iade kredi kartina geliyor siz hesabınızı kontrol edersiniz yaklasik bir hafta sürer kargoya verdiniz ulaştı derken, iade ulaştıktan 2 gun sonra falan geçiyor hesaba
Ben de gecenlerde anneme bir sey aldım hatta adres olarak da anneminkini verdim yanlış ürün göndermişler kardesim de kargoyla iade islemi baslatmis 2 gün sonra iadeyi gördüm kredi kartimda.
Duzlestirici kullanmadığım icin marka veremem ama iade konusunda durum bu sekilde işliyor yeni yasadigim icin paylasmak istedim.

Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum.

İadeniz kabul olmayabilir, kişisel kullanım ürününe giriyor çünkü.
Yarı yarıya şansınız. Satıcı ile görüştünüz mü?

N11 de 3 gun ıcerısınde ucretsız kargoyla ıade edebılıyorsunuz. Bu arada ben 101 den almıstım 15 tl ye arada bır yaparım dıye mukemmel cıktı cogu markadan guzel

Ben de bu iade işini bilmiyorum. Arkadaşlar kullanılmış ürünü iade edebiliyor muyuz? Yani normal parasını alıyoruz öyle mi?

Merhaba,
ben yurt disindan katiliyorum burda (fransa) Ne braun ne remington nede babyliss kullanilmiyor daha cok ghd diye bir barka 1 numara.

X