- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
kaynananız gelseydi,bu kez de benim yemeklerimi beğenmiyor,oğluna yemek yapıp götürüyor derdiniz.
siz kayınvaldenize her şekilde sinir oluyorsunuz çünkü.yapsa da kabahat yapmasa da.oda bunu bildiği için,tavrını "bana ne ne halleri varsa görsünler"olarak koyuyordur.
Peki sizi neden ilgilendiriyorOlaya takma sebebim zaten eşimin ' 1hafta fabrikadaydım insan akşam yemekten sonra bari yarım saat uğrar' cümlesi oldu. Bu süreç içerisinde kp hemen hemen her akşam kahveye gitti. Kv komşusuna gitti. Kb evdeydi.
Evet bende onaylamıyorlardır o yüzden gitmediklerini düşündüm, fakat nedakar onaylamıyor olsan da 1 gün sadece yarım saat yanına gitmek çok zor birşey değil. Eşim katiyen bunun lafını yapmaz, yapısı gereği yapamaz.
Peki sizi neden ilgilendiriyor
anne babadan daha fazla sevmeniz mümkün muu ?
siz ceyizinizden battaniye cikarmissiniz bakın bunu fedakarlık olarak görüp yaziyosunuz o kadının ömrü çocuk buyutmekle geçti
annenin çocuklarına sevgisini sorgulamak hadsizlik .
siz unutursunuz bir şey olsa ama ömür boyu çocuğunu kalbinde taşır
herkes yerini bilmeli bence
Sorgulamiyorum anne çocuk arasına girmek hadsizliktir diyorum . Bu öznel bir fikir değil gayet nesnel bir gerçek .Hadsizlik kimin fikirlerinde tartışılır ama gerek duymuyorum bu yorumunuza. Ben yorumlarda gerekçelerimi açıkladım yaşadıklarımı yazdın önce bir okumunazı tavsiye ederim. Ha bana hak verirsiniz yada vermezsiniz ama yorum yaparken biraz saygı çerçevesinde yapılmalı. Yoksa benim hadsizliğimi sorgulamak ta size düşmez.
Sorgulamiyorum anne çocuk arasına girmek hadsizliktir diyorum . Bu öznel bir fikir değil gayet nesnel bir gerçek .
bir şey yasamamissiniz
esiniz grev yapmış yanına gitmissiniz annesi sizi minibüsle goturmemis teklif etmemis
eee ? Sonra ne olmuş ? benim eşim dururken yemeğimi bi zahmet annem babam getirmesin
eşim annemin bana ne kadar düşkün olduğunu sorgulamasin ona ne ? Beni doğuran kadın yani yıllarca karnımin toklugundan o sorumlu olmuş 8 günde ilgilenmeSin bir şey olmaz
eşinizle aradaki mevzuya siz neden karışıyorsunuz
o onun oglu, birbirlerini en cok onlar iyi bilir
siz arıyorsunuz arayanda bulur derım
kayınvalıdenızın kocanızı sızden az sevme ıhtımalı yok once bunu kabul etmen gerekİyi de ben durup duruken takılmadım bu olaya zaten. Eşim sitemde bulunduğu için kafama takıldı. Yoksa banane benden çok sevmiş az sevmiş. yada ben yemek götürmüşüm o götürmüş.
Sizde haklısınız davulun sesi herzaman uzaktan hoş gelir.
Ha bu arada bu sekilde en sinsi sekilde l af sokmaya devam ederseniz aradığınızıda net bir şekilde verirler size öyle söyliyim
utanmadınızmı mesela yok bu kadar gun gelmedınız ac olan ınsana acmısın denırmı?
kadın ıyı sızı kale alıp cevap vermıyor derım ben
kayınvalıdenızın kocanızı sızden az sevme ıhtımalı yok once bunu kabul etmen gerek
esın sıtem ettıyse esın halletsın ısını erkekten cok erkek olmasan ıyı olur
uzaktan gorunen bu yapmaya calıstıgın sey cok cırkın
kı esım anneme boyle bır ımada bulunsa esımı cok kotu bozarım
bırde grev bu yanı yaslı kadınalr gelemezx boyle seylere kı bende karsıyım korkarım esım gıtse pesınden gıtmem oraya onu gormeye
ıyıde o ınsan sızın kayınvaldıenız esınızı dogurmusDoğruları öyle yada böyle insanların yüzüne vurmak yada söylemek ne zaman utanma unsuru oldu ?
senın ıyı bırı oldugunu dusunuyorumannenlere uğrayalım demezdim bile ben, sen kötü isen ben bildiğin ferhundeyim
senın ıyı bırı oldugunu dusunuyorum
konu sahıbı laf sokalamak ıcın annene ugrayalım demıs kadınıda kapıda daha halletmıs :)
yerım senı
hıc laf sokalama huyum yokturalırım kocamı çıkarım evime grev sırasında adam zaten sürünmüş soyunsun dökünsün hasret giderelim derim lafı sonra sokarım