merhaba kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum ayrıldıgım fakat cok özlediğimi birini hemen hemen herkezin unutamadıgı bir kişi olmustur mutlaka burdaki bu yazıyı yazmamın amacı birlikte birbirimize destek vererek sorunlarımızı paylasmak ve çözüm bulmak istemem neyse konuya gelelim arkadslar ben bundan bir 7 ay öncesine kadar bie erkekle beraberdim başta cok sevmiyordum onu sadece hoşlantıydı hersey cok hızlı yasandı aramzda sanırım benden bıktı bense ona tam anlamyla asık olmaya baslamıstım ayrılalaım dedi tmm dedim sonra ertesi gün çiçekle özür diledi affettim kıyamadım fakat günler sonra değişmeye basladı aramalar azaldı kızlarla samimiyeti arttı soruncada arkadasalrım diyordu nolcak yani diyordu bu adam aslında tam bir ıssız adam modeli birsey günlük ilişkilere alısmıs bir erkek banada uzun bir süreden sonra en uzun cıktıgım kız sen oldun demişti bende soncta bi bayanım ve hemn sevndm boyle birseye bana deger verdigini bilmek güzeldi sonra birgün aniden benden ayrılmak istedigini söyledi msnde sok oldum agladım aglıcam ama saskınlıktan sesimde cıkmıyo napıcaımı bilemedm nasıl yani neden dedim bir nedeni yok dedi olmuyo artık yapamıyoruz dedi seviyorum seni hala ama ayrılmak zorundayız dedi bende mecburen gururm ezlmesn diye ısrar edemedm ama ayrıldıktan sonrada görüştük bulustuk sevgili hayatı yasadık sonra bana daimi sevgili olmayı teklif etti tamam dedim onu cok seviyorum ya hemen kabul ettim
sonra aramaları iyice azaldı yazdıkalrıma tek cümlelerle cevap vermeye basladı sonra bisüre görsmedim bununla kavga ettik cıktım hayatından günlerce aramadı msj atmadı msnden baktım ileti bile atmamıs cok umursamazdı gene ben dayanamadım aradım cünkü cok seviyodum onu eger o erkeği kazanıcaksam gururmu ayaka altına alabilirdim ve öylede yaptım ama ne yazıkki işe yaramadı
adam gene aynı faceden eklemiyo bile beni ben ekliyorum kabul etmiyo msndn konsuuyoruz ya gerek yok diyo bende sahte bir profil aldım ordan ekledm ve smdi bunu ordan takip ediyorum neyse bundn 1 ay önce bi arkadasımız sayesnde konsmaya basladık ikimizn ortak arkadası sonra bulsutuk tabi cok özlemiştim onu ve ogün beraber olduk sonra 2 hafta boyunca tekrar görüşmedik ve 2haft sonunda bana msndn cok özledini söyledi bende sevinip birseylerin düzeleceini umut edip gittim ve ogunden sonra ne aradı nede yazdı
ben yazdıkca cevap verd oda konuyu uzatmak istemezcesine cevaplardı sanki ve bende 4gün önce bir karar alıp sildim onu ne arıcam ne de sorucam dedim yeter artık dedim ama içim gidiyor kızlar onu cok seviyorum vazgecmem gerektiğinide cok iyi biliyorum ama nasıl unutucam onu o bana yasattıgı büyük acıalrı nasıl untuucam arkadasyla cok samimiyiz herseyi konsuurz onunla ama eski sevgiimle aylardır adam gibi olamadık birtürlü bu iş gercekten bitti sanırım kzılar ama onu dedimya herseyden cok seviyorum ya lütfen yardım edin bana öpüyorumm