kötü bir ayrılık

elllif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
56
0
86
Ankara
merhaba kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum ayrıldıgım fakat cok özlediğimi birini hemen hemen herkezin unutamadıgı bir kişi olmustur mutlaka burdaki bu yazıyı yazmamın amacı birlikte birbirimize destek vererek sorunlarımızı paylasmak ve çözüm bulmak istemem neyse konuya gelelim arkadslar ben bundan bir 7 ay öncesine kadar bie erkekle beraberdim başta cok sevmiyordum onu sadece hoşlantıydı hersey cok hızlı yasandı aramzda sanırım benden bıktı bense ona tam anlamyla asık olmaya baslamıstım ayrılalaım dedi tmm dedim sonra ertesi gün çiçekle özür diledi affettim kıyamadım fakat günler sonra değişmeye basladı aramalar azaldı kızlarla samimiyeti arttı soruncada arkadasalrım diyordu nolcak yani diyordu bu adam aslında tam bir ıssız adam modeli birsey günlük ilişkilere alısmıs bir erkek banada uzun bir süreden sonra en uzun cıktıgım kız sen oldun demişti bende soncta bi bayanım ve hemn sevndm boyle birseye bana deger verdigini bilmek güzeldi sonra birgün aniden benden ayrılmak istedigini söyledi msnde sok oldum agladım aglıcam ama saskınlıktan sesimde cıkmıyo napıcaımı bilemedm nasıl yani neden dedim bir nedeni yok dedi olmuyo artık yapamıyoruz dedi seviyorum seni hala ama ayrılmak zorundayız dedi bende mecburen gururm ezlmesn diye ısrar edemedm ama ayrıldıktan sonrada görüştük bulustuk sevgili hayatı yasadık sonra bana daimi sevgili olmayı teklif etti tamam dedim onu cok seviyorum ya hemen kabul ettim :43:sonra aramaları iyice azaldı yazdıkalrıma tek cümlelerle cevap vermeye basladı sonra bisüre görsmedim bununla kavga ettik cıktım hayatından günlerce aramadı msj atmadı msnden baktım ileti bile atmamıs cok umursamazdı gene ben dayanamadım aradım cünkü cok seviyodum onu eger o erkeği kazanıcaksam gururmu ayaka altına alabilirdim ve öylede yaptım ama ne yazıkki işe yaramadı:43:adam gene aynı faceden eklemiyo bile beni ben ekliyorum kabul etmiyo msndn konsuuyoruz ya gerek yok diyo bende sahte bir profil aldım ordan ekledm ve smdi bunu ordan takip ediyorum neyse bundn 1 ay önce bi arkadasımız sayesnde konsmaya basladık ikimizn ortak arkadası sonra bulsutuk tabi cok özlemiştim onu ve ogün beraber olduk sonra 2 hafta boyunca tekrar görüşmedik ve 2haft sonunda bana msndn cok özledini söyledi bende sevinip birseylerin düzeleceini umut edip gittim ve ogunden sonra ne aradı nede yazdı:( ben yazdıkca cevap verd oda konuyu uzatmak istemezcesine cevaplardı sanki ve bende 4gün önce bir karar alıp sildim onu ne arıcam ne de sorucam dedim yeter artık dedim ama içim gidiyor kızlar onu cok seviyorum vazgecmem gerektiğinide cok iyi biliyorum ama nasıl unutucam onu o bana yasattıgı büyük acıalrı nasıl untuucam arkadasyla cok samimiyiz herseyi konsuurz onunla ama eski sevgiimle aylardır adam gibi olamadık birtürlü bu iş gercekten bitti sanırım kzılar ama onu dedimya herseyden cok seviyorum ya lütfen yardım edin bana öpüyorumm:58:

ben 4 yıllık bir ilişki yaşadım durup dururken ayrıldı benden ama her defasında geri döndü her defasında sana hayatına başka birkız olmadığı sürece mutlaka dönmek isteyecektir tabi seni seviyorsa ama başka bir kız girerse araya işte ozaman dönmez ki bana öyle oldu başka bir kızla nişanlandı ve nişanlandıktan sonra bile beni hala sevdiğini öğrendim. kendinden taviz verme sakın çünkü sonra sen kaybediyorsun ama ona değceğini düşünüyorsan elinden gelen herşeyi yap gerçekten eğer bunu hakediyorsa:)

hickimse icin kendini bu kadar yipratmana degmez
helede boyle dengesiz biri icin..
bosver canim tabi kolay olmaz ama bi mesgale bul kendine
yeni arkadaslar edin, ortam degiskliligi cok faydali lacaktir

kac kez geri donmus ama degisen hicbisey olmamis, sonuc hep husran
uzulen yine sen...
bu nereye kadar boyle devam edecekki sen affettikce o degismez...

hickimse icin kendini bu kadar yipratmana degmez
helede boyle dengesiz biri icin..
bosver canim tabi kolay olmaz ama bi mesgale bul kendine
yeni arkadaslar edin, ortam degiskliligi cok faydali lacaktir

kac kez geri donmus ama degisen hicbisey olmamis, sonuc hep husran
uzulen yine sen...
bu nereye kadar boyle devam edecekki sen affettikce o degismez...

haklısın hayatım sende:84:

ben 4 yıllık bir ilişki yaşadım durup dururken ayrıldı benden ama her defasında geri döndü her defasında sana hayatına başka birkız olmadığı sürece mutlaka dönmek isteyecektir tabi seni seviyorsa ama başka bir kız girerse araya işte ozaman dönmez ki bana öyle oldu başka bir kızla nişanlandı ve nişanlandıktan sonra bile beni hala sevdiğini öğrendim. kendinden taviz verme sakın çünkü sonra sen kaybediyorsun ama ona değceğini düşünüyorsan elinden gelen herşeyi yap gerçekten eğer bunu hakediyorsa:)

ahh bi haketse ahhh haketmiyo işte pisliiikk :90:

Bence karşındaki kişilik dengesiz ve tutarsız bir karakter ve bu tarz insanlara da güven duymak mümkün değil. Sonradan hep ağlayacağına şimdi bir kere ağla derim, bırak gitsin ve o dönse de sen ona dönme. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Bence karşındaki kişilik dengesiz ve tutarsız bir karakter ve bu tarz insanlara da güven duymak mümkün değil. Sonradan hep ağlayacağına şimdi bir kere ağla derim, bırak gitsin ve o dönse de sen ona dönme. Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

teşekkür ederim hayatım

nefret ediyorum bu erkeklerden, bir benzeri benimde başımda canım,çok istediğini, beğendiğini ,sesimi duyunca heyecanlandığını söyleyen adamla bir gün çok samimi konuşuruz, ertesi gün ben aramasam o hiç aramaz, akılna hiç gelmedim heralde dediğimde de bende senin aklına gelmedim heralde der,
affetmemek gerekiyor sanırım, kararlı olup bitirmek,cidden yormaktan başka bişey değil, konuşup kendilerini anlatmaktan acizler

dengesizlik tam anlamıyla, gerçekten mantıklı düşünebilsek bunu farkedicez ama duygular var işin içinde, en iyisi başta üzülmek ,bu kadar dengesizliği ve büyük değişimleri kimse kaldıramaz...

bu erkeklerin hepsi dengesiz,bir dedikleri bir dediklerinni tutmuyor.aynı dert bende de vardı.daha geçen hafta sensiz yapamam diyordu salı günü ise sevmiyorum anlaşamıyoruz bitirelim dedi.eskiden gururumu ayaklar altına alıp bitirmemek için çabalardım,mücadele ederdim fekat bu defa elveda ,dedim ve bitti her şey.üzüldüm ama kendimi paralamayacağım.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum boğazım düğümleniyor falan ama hepsine sabredicem.değmez çünkü ben burda ağlayıp sızlarken o gününü gün edecek oh ne ala memleket var mı böyle şey.inadına mutlu ol inadına güçlü ol.duygularının esiri olma.duygularına yenilme.bizde senin gibi ayrılıp ayrılıp barışıyorduk ama sonu ne oldu yine ayrılık. barşsanda değişecek bir şey yok.acı çeken sen olacaksın.salla gitsin ben öyle yapmaya çalışıyorum.Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemezmiş.

Son düzenleme:
nefret ediyorum bu erkeklerden, bir benzeri benimde başımda canım,çok istediğini, beğendiğini ,sesimi duyunca heyecanlandığını söyleyen adamla bir gün çok samimi konuşuruz, ertesi gün ben aramasam o hiç aramaz, akılna hiç gelmedim heralde dediğimde de bende senin aklına gelmedim heralde der,
affetmemek gerekiyor sanırım, kararlı olup bitirmek,cidden yormaktan başka bişey değil, konuşup kendilerini anlatmaktan acizler

dengesizlik tam anlamıyla, gerçekten mantıklı düşünebilsek bunu farkedicez ama duygular var işin içinde, en iyisi başta üzülmek ,bu kadar dengesizliği ve büyük değişimleri kimse kaldıramaz...

ah şekerim birde zeytinyağ gibi üste cıkmaya calsımazlarmı beni deli ediyorlar işdeee:20:

bu erkeklerin hepsi dengesiz,bir dedikleri bir dediklerinni tutmuyor.aynı dert bende de vardı.daha geçen hafta sensiz yapamam diyordu salı günü ise sevmiyorum anlaşamıyoruz bitirelim dedi.eskiden gururumu ayaklar altına alıp bitirmemek için çabalardım,mücadele ederdim fekat bu defa elveda ,dedim ve bitti her şey.üzüldüm ama kendimi paralamayacağım.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum boğazım düğümleniyor falan ama hepsine sabredicem.değmez çünkü ben burda ağlayıp sızlarken o gününü gün edecek oh ne ala memleket var mı böyle şey.inadına mutlu ol inadına güçlü ol.duygularının esiri olma.duygularına yenilme.bizde senin gibi ayrılıp ayrılıp barışıyorduk ama sonu ne oldu yine ayrılık. barşsanda değişecek bir şey yok.acı çeken sen olacaksın.salla gitsin ben öyle yapmaya çalışıyorum.Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemezmiş.

aynen hayatım salla gitsin resmen benim hala aklımda ama ugrascak baska seyler bulmaya calsııyorum derslerimee kendimi cok veremesemde cabalıyorum aklım dagılıo en azından sende ugras birseylerle bunalrın hepsi böyle ölmedikya sonucta değilmi biz gülüp eglendikce birgün zaten anlıcklar dönücekler kimse onları bizim kadar sevemez okadar deger veremez herkez biliyor ne oldukalrını bircogu yanasmıyor iyide yapıyor aslında biz biliyoruzz ama işte duygularımzıın esiriyiz boşverelim en iyisi zaman herseyin ilacı yapıcak hiçbirşey yk birde söyle düsün ben artık öyle düşünüyorum karısan yok kıskanan yok nerde oldugunu merak edecein biri yok kıskancaın kişi yok o geezsin tozsun içsin eglensin bizde aynsını yapalım hayat sırf onalra güzel diğil öyle değilmi boşver hiç üzülme ben üzülmemeye calsıyorum her dk aklımda ama kötü seyler düşndürüorm kendime onla ilgili sende öyle yapp canım emin ol bisüre sonra aklımıza gelmicekler güçlü olmalıyız cnkü biz kadınız dünyadaki en degerli varlıgız bun uasla unutmaaa

canım çok acı ama hiç başlamamış ki bitsin.

gel özledim demiş gitmişsin. aramamışsın. sonra gel.. istediğinde istediğine sahip olmuş. sen onun için hep hazırdaymışsın. şimdi gene çağırsa gene gideceksin...

ne diyeyim.. gönül işleri zor.. rest çeken kazanıyor ama malesef ben de rest çekemeyen, aman üzülmesin kırılmasın diyen biriyim:( ve kaybediyorum.. düzelir diye umduğumu da yitiriyorum sonunda.

canım çok acı ama hiç başlamamış ki bitsin.

gel özledim demiş gitmişsin. aramamışsın. sonra gel.. istediğinde istediğine sahip olmuş. sen onun için hep hazırdaymışsın. şimdi gene çağırsa gene gideceksin...

ne diyeyim.. gönül işleri zor.. rest çeken kazanıyor ama malesef ben de rest çekemeyen, aman üzülmesin kırılmasın diyen biriyim:( ve kaybediyorum.. düzelir diye umduğumu da yitiriyorum sonunda.

hayıırrrr kaybetmiceez inadına savasıcaz aramıcaz aradıklarında acmıcaz zaten seviyorlarsa bi şeklde ulasırlar haksızmıyım bendde böyle yapıyorm artık günlerdr haber alamıyorm ondn sildm cnkü tlfn num fln hepsi uctu gittiiii cok seviyorm ama gururmu daha fazla ayak altına alamam sende bunu yap cnm

bugun onu sildigimin 6.günü kızlar ama ısrarla aramıyor :) bende aramıcam inadına kendime bakcıam artık eskiden cok iyiydim ya dönen birdaha bakıoduu smdide öyle ama ben genede kendimi çökmş hissediyorm moralim yüksek tutuorm kızlar kendime bakıcam :) dahada iyi olucam ona inat benii çöktüreemiiiceeeeeeeek:D tavsiye ediyorum kızlar

Back
X