Kotu bir annemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isis19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
857
395
53
Oğlum 17 aylık ve malesef yemek uyumak yıkanmak alt değiştirmek sorun kısaca anlatabilirsem bugün 8de uyandı yarım saat emdi neyse kahvalti yok iki lokma zor yedi 12de uyudu 45 dk öğlen yemedi bu arada her öğün ayrı eziyet mama sandalyesini ittirmek yiyecekleri atmak içecek varsa üstüne dökmek v.b akşam yedi biraz neyse kaka yapınca banyoda yaptırmak istedim banyodan korkusu için odada yıkıyorum suyu görünce giriyor ama imkanı yok şu dokmemi istemiyor özellikle kafasına su dökünce aglayarak kalktı gitti köpüklü kayıp düşecek usuyecek diye bende bağırdım zorla yıkadım kucağımda tutarak bırakmıyor çok ağladı ama yıkamadan köpüklü kalacaktı giyinince emip uyudu ama ben kendimi kötü hissediyorum bağırdım zorla yıkadım diye uykusu varmış tek uykuya geçmeye çalışıyorum zir uyuyor diye ama oda olmuyor 1 saat zor uyuyor iki uyku yapsam tam yemek saati uyuyor öncesinde uyutmaya calissamda uyumuyor tüm gün peşimde kucağımda yada emiyor almazsam sürekli mizmizlanma durumu var benim bakamıyorum tek sorun bende mi ilk bebeğim üzülmesin iyi bakayim dedikçe ben üzülüyorum ve olmuyor sanki

Kötü anneler kötü anne miyim diye sorgulamaz. 17 ay zor bir dönem. Tek uykuya geçmiş oluyorlar genelde. Benim kızım 26 aylık ve o zamanlar tek uykusu 2-2,5 saat sürüyordu. Öğle uykusunu biraz daha geç yatırmayı deneyin. Belki uzun uyumasına yetecek kadar yorulmuyordur.

Yemek konusu çok zor ama gittikçe kolaylaşıyor. Diş ağrısı çekiyor olabilir. Ben de çok kaygılıydım çok emiyor ondan mı yemiyor diye ama emmeyen çocukların da yemediğini görünce her çocuğun farklı olduğuna karar verdim. Bazen mutfakta yere örtü serip “piknik” yapıyorduk. Çok güzel yiyordu o zaman. Ama genel olarak öyle sosyal medyadan görülenler gibi koca koca öğünler hiç yemedi. Şimdi etini yumurtasını her şeyi yer ama sebze sevdiremedim. Sadece kapya biber, salatalık ve havuç.

Hepimizin yaşadığı sorunlar bunlar üzülmeyin. Duyusal hassasiyet var gibi geldi bana.(kendi oğlumda çok yaşadım)

Kötü bir anne değilsiniz. Zannetmiyorum. Öyle olsanız şuan bunu sorguluyor olmazdınız. Kaçta yatıyor kaçta kalkıyor? Normalde bu sıralar geçiyorlar tek uykuya hatta 15. Aydan sonra.
Akşam 9bucuk yatış saati normalde sabah 7bucik 8 buçuk arası uyanıyor amaçları gece çok kez uyanıyor emerek uyuyor gündüz önceden 2 bazen 3 uyku yapardı ama hep kısa ikinci uyku saatini geciktirince teke düşürmeyi deniyorum ama olmuyor

İnanın11- 12ye kadar bile zor duruyor uyumadan daha kahvaltıda 9bucuk gibi başlıyor esnemeye hadi 1de unutayım diyorum ama olmuyor hep mizmizlanip ağlamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…