Koton'da işe başlayacağım tavsiyesi olanlar...

ne sabırlıymıssınız ben hemen beni aramıssınız diye arardım:)
bence arayın ya bir şey olmaz hiç olmazsa beklediğinizi bilsinler:)
Açıkcası parttime olduğu için fulltime belki başka yer bulabilirim diye düşündüm. Bu yüzden biraz daha bekleyim dedim. Yarın hafta içi olduğundan ararlar diye düşünüyorum.Koton fulltime var onu da asgari ücret dediniz o yüzden başvuru yapmamaya karar verdim. Kaç haftadır düşünüyorum ne yapsam diye karar veremiyorum. Aslında 6 aya yakın çalışıcam sonra sınavı kazanırsam okul fakat bu 6 ay içinde almam gereken ihtiyaçlarımı karşılayacak parayı kazanmayı düşünüdüğüm için en yüksek maaş veren yeri arıyorum

Oncelikle cok cok rahat yumusacik duz bir ayakkabiya ihtiyacin var ilk bir hafta tbanlarin cok agriyacak o kesin birde cantana molalarda yemek icin elma filan koy cok acikiliyo vede magazalar tam dedikodu kazani uzunca bi sure kimseyle samimi olup cok konusmak iyi bi fikir deil bunlar aklima gelenler

Ben bu sektorde belli araliklarla calistim. Yogun olarak sadece bi yerde calistim. Cok zevklidir aslinda (ben seviyorum yani :) ) ama cok yorucudur saatleri uzundur bir dunya insanla ugrasirsin aksama kadar. Her turlu insan gelir heleki avm. Ben cok buyuk firmalari pek sevmem cunku aksama kadar giysi katlamadan baska bir is yapmazsin. Para odakliysa tabi bi sorun yok isini yapip cikacaksin neticede. Bende para odakli calismistim gecen yil. Yani yoruculugu disinda bi zorlugu yoktur guzeldir iyidir. Hayirli olsun kolay gelsin

Daha önce 1 aya yakın deneyimim var biliyorum o ayak ağrısını çokk zor oluyor ilk başlarda gerçekten de

Bilindik markalarda çalıştınız mı ? Maaş açısından soruyorum da

Ben calisali aradan uzun bi zaman gecti. Fiyatlar degismistir. Ama 1000-1200 arasi bi ucret alirsiniz diye tahmin ediyorum gecen yaz arastirmistim. Pirim oldugunda daha dusuk aliyorsunuz pirimdende pay aliyorsuz. Ama yine ayni hesaba geliyor. Sahsen lc waikiki oyle.

Bende 6 aya yakın bir süre için düşünüyorum da hangi marka daha iyidir maaş yönünden tam olarak anlayamadım. Bu sebeple sordum size de

Waikiki digerlerine oranla daha iyi diye duydum cevreden. Maasda pirim oldugu icin asgeridir ama pirimle falan 1200-1300 u buluyor sanirim. Orda calisan bi arkadas bilgi vermisti. Pirime gore durum degisiyor. Yogun bir magazada pirim daha yuksek oluyor diye soylemisti hatirladigim kadariyla. Onu gorusmeye gittiginizde sorarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…