Koton'da işe başlayacağım tavsiyesi olanlar...

teşekkürler bilgi için...

Maaşı ne kadar ?
en son bildiğim part time saati 3 liraydı.
full çalışanlar asgari ücret. çalıştıkları saat başına 2 liraya yakın yemek parası. bu parayı multınet sodexo gibi kartlara yuklenıyor nakıt alamıyorsunuz.bu kartların geçtiği yerlerden gıda alıyorsunuz.. agi var 70 lira . primler de var değişkenlik gösterir ama her ay aynı kalmaz satısa göre

Saat başı 2 lira derken, 2 TL mi yani part time çalışmada ? O ne yaaaaa yuhhhh.
Edit: pardon 3 liraymış. ona da yuhhh.

O zaman en iyi defacto sanırım istanbul fulltime 1.330 ilanda gördüm parttime 720 tl

Saat başı 2 lira derken, 2 TL mi yani part time çalışmada ? O ne yaaaaa yuhhhh.
yani o gün gidip 7 saat çalıstıysanız 21 lira oluyor. haftanın 3 gunu çalışsanız (part time old için)ayda 250 lira falan oluyor. primdi yemek parasıydı derken eline 500e yakın para gecer.

tabi artmış olabilir bu zaman kadar da cok fark olmamıstır yıne de.

O zaman en iyi defacto sanırım istanbul fulltime 1.330 ilanda gördüm parttime 720 tl
saatine göre değişir part time ın aldığı. sizi 720 lirayı hak edecek kadar saatte çağırırlar. ne kadar cok calısırsanız o kadar maaşınız artar.

saatine göre değişir part time ın aldığı. sizi 720 lirayı hak edecek kadar saatte çağırırlar. ne kadar cok calısırsanız o kadar maaşınız artar.
Biraz araştırdım parttime 30 saat çalışıyormuş sanırım ortalama her mağazada. Fulltime maaş da galiba defacto iyi yine. Kaç haftadır araştırıyorum da zara gibi yerler hariç defacto en yüksek veren sanırım

hangi marka daha yüksek veriyor bilemiyorum. ama birbirlerinden çok farkı yok.

30 saate(3liradan 3.50 lıraya cıkardılar desek saat ücretını) ayda 420 yapar. üstüne agi,yemek parası, prim derken bahsettiğiniz ücrete ulasılabılır part tımeda.

ama 30 saati 4 5 günde tamamlarsınız yani haftanın buyuk kısmı magazaya gıtmenız gerekır.

Ben sadece maaş 720 dır diye düşünmüştüm

kesinlikle değildir diyemem ama elinize net 720 gecmesi çok zor...
yine de görüşmeye gidin zaten size açıklamaları yaparlar mutlaka
Başvurumdan bir hafta sonra aramışlar fakat sonradan gördüm ben. Tekrar aramalarını bekliyorum

siz de arasaydınız aranmısım diye. anneler günü falan da geldi mutlaka yogunluk olacaktır alım yapabilirler
Tekrar ararlar niye düşündüm. İlan da da yarı zamanlı yazıyordu yoksa sadece anneler günü için bir hafta falan mı çalışıcağım inşallah öyle değildir

Tekrar ararlar niye düşündüm. İlan da da yarı zamanlı yazıyordu yoksa sadece anneler günü için bir hafta falan mı çalışıcağım inşallah öyle değildir
bilemiyorum ki aslında belirtirlerdi dönemlik diye ama anneler günü falan gelince personel acıkları varsa daha çok hissedilir bu yüzden açığı kapamak istemiş olabilirler.

insan kaynaklarından mı aramılar mağaza kendısı mı aramıs?

Cep numarasıydı internetten bilinmeyen numaralardan birgün sonra baktığımda defacto diye çıktı

Cep numarasıydı internetten bilinmeyen numaralardan birgün sonra baktığımda defacto diye çıktı
ne sabırlıymıssınız ben hemen beni aramıssınız diye arardım:)
bence arayın ya bir şey olmaz hiç olmazsa beklediğinizi bilsinler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…