mağazada mı çalışcaksın ? Genelde mağazalar çok yoğun oluyo ...
evet mağazada çalışacağım bir avm'nin içinde. yoğun oluyormuş evet :26:
tempoya çabuk alışabilirim umarım
Avmlerde shiftli oluyo avm kapanana kadar da orda duruo olabilirsin yani zaten anlatmışlardır ...inşallah alışırsın zor bi meslek ...
sürekli olarak yapmayacağım 2 ay gibi bi süre çalışacağım orda çalışmışlığınız var mı?
aklımda kalan birkaç soru var da
yok ben çalışmadımda mağazacılıkta çalışan arkadaşlarımdan biliyorum çok yoruluyolar diye avmlerde falan...
Hayırlı olsun..
Ben değil de arkadaşım çalışmıştı sormak istediğin soruları bana sorarsan bende ona sorabilirim :)
Koton,Mango filan aynı grup firma diye hatırlıyorum iyi bir iş deneyimi olur senin açından avm içi olduğundan belirli kesimler gelir sorun olcağını sanmıyorum hadi bakalım başarılar.
evet ben biraz da iş deneyimi ve sigorta için başlamak istedim zaten.
çok teşekkür ederim. biraz yorucuymuş ama alışırım heralde
Arkadaşım oncelikle yeni işin hayırlı olsun umarım seversin mağazacılık zordur ama başarılı olursan cok kariyer imkanı var.universite okurken collezione da part tıme çalışıp asgari ucretin altında calışan bi arkadaşım kendini magazacılık konusunda geliştirdi şu an burberry de mağaza yoneticisi ve 7.500 maaşı var. Umarım bu yazdıgım sana moral olur
Arkadaşım oncelikle yeni işin hayırlı olsun umarım seversin mağazacılık zordur ama başarılı olursan cok kariyer imkanı var.universite okurken collezione da part tıme çalışıp asgari ucretin altında calışan bi arkadaşım kendini magazacılık konusunda geliştirdi şu an burberry de mağaza yoneticisi ve 7.500 maaşı var. Umarım bu yazdıgım sana moral olur
valla arkadaşa moral oldu fakat ben çöktüm
yanlış meslek kurbanı olmuşum
arkadaşlar merak ediyorum lisans mezunu biri avm de çalışmak isterse mağazalarda hangi statüde başlayabilir...
lütfen deneyimli yada bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum...
sevgiler herkese...
Allah herkese hayırlı iş kapıları açsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?