- 12 Temmuz 2006
- 55.860
- 214.691
- 52
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Geçen sene Nisan Ayında sıfırladık ya işte, daha neMune abla, milli egitim bile 5-10 yilda bir dogu gorevi affi cikariyor.Site de belirli periyodlarla sifirlasin ya ceza puanlarini.Olma mii? Sifirlayin dedim yanlis anlasilmamistir umarim
Senin cezalara baktım, toplam 5 cezan varmış, 2 tanesinin süresi dolmuş artık, bir tanesi konu dışıdan sadece uyarı ceza puanı yok, yani etkisiz eleman, 2 tane üsluptan var, o 2 üslupta sana 2 günden fazla ban süresi vermez zaten.Mune abla, milli egitim bile 5-10 yilda bir dogu gorevi affi cikariyor.Site de belirli periyodlarla sifirlasin ya ceza puanlarini.Olma mii? Sifirlayin dedim yanlis anlasilmamistir umarim
Senin cezalara baktım, toplam 5 cezan varmış, 2 tanesinin süresi dolmuş artık, bir tanesi konu dışıdan sadece uyarı ceza puanı yok, yani etkisiz eleman, 2 tane üsluptan var, o 2 üslupta sana 2 günden fazla ban süresi vermez zaten.
Bende tam profilime cezalarımı görebilir miyim nerde,ne kadar diye bakıyordum derken sen bakmışsın abla.O ikisi mayıs ayından kalma diye hatırlıyorum süresinin dolması normal.Şu toplu silinmeden önce hepimizin baya bir cezası vardı.Sonra biraz frenledik kendimizi.Evet bu frenlemiş halimiz
munecim,kot seninde kurtarıcı kıyafetinmi artık 38 yaşıma dek kot giydim uzun süre giymeyeceğim diyordum 2 tane daha kot aldım
Senin yine iyi canım, çok birşey yok, sıfırlamadan sonra böyle ceza puansız yaşamaya dayanamam deyip eski skorlarını yapanlar var
Neyse ki Allah'tan aktif kalma sürelerini kısa tuttuk artık, bak yine de çok düşünceliyiz he, o Süreleri 1 yılda olabilirdi, şaka bir tarafa da, bu yeni sitenin yazılımı ay olarakta süre saptamamıza izin veriyor, diğer yazılımda böyle birşey yoktu.
Iyi oldu, hem sıfırlamaya da gerek kalmadı.
Sizler yeter ki kurallara uyun, yoksa didikliyorum, acımam basarım cımbızı, bugün tehdit günümde
Kot genç kızlığımdan beri kurtarıcım, ben hiç etek bluz giyen biri olamadım kimunecim,kot seninde kurtarıcı kıyafetinmi artık 38 yaşıma dek kot giydim uzun süre giymeyeceğim diyordum 2 tane daha kot aldım
hiç sorma munecim,hayatın vazgeçilmezi olmuş artık,galiba nine olana dek giyicez:))Kot genç kızlığımdan beri kurtarıcım, ben hiç etek bluz giyen biri olamadım ki
Kendimi bildim bileli, kot tişört giyerim, çok rahat, seviyorum ben, hatta bugün evlensem gelinlik bile kottan olur, düşün o derece seviyorum, abiye hiç Tarzım değildir ama pul payet işlemeli kot giydir senle istediğin kokteyl, açılış davete geleyim
Ama çok rahat, yazın kot pantolon pişiriyor, giyemiyorum, o yüzden bir sürü kot şort aldımhiç sorma munecim,hayatın vazgeçilmezi olmuş artık,galiba nine olana dek giyicez:))
bende spor munecim,kuran okumasınada gömlek ve kotla gidiyorum,her yereAma çok rahat, yazın kot pantolon pişiriyor, giyemiyorum, o yüzden bir sürü kot şort aldım
Çeşit çeşit giyiyorum, hem üstüne ne giyersen giy sorun olmuyor, kotu icat edenden Allah Razı olsun, kot olmasa ne giyerdim bentarzımda spor biliyor musun, ondan da zorluk çekerim ben kumaş etek pantolonlarla, hayatımda birkaç kere kumaş etek giydim, o da zorla, ilki eşimle ailesi istemeye geldiğindeydi annelerin hanım hanımcık kız ol takıntısı vardır ya, ona kurban gittim, halbuki ne var giy kotu istesinler
Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot giyen kadınlara savaş açtı. Rehman, kot pantolon giyen kadınları deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda suçlu ilan etti.
oo hoşgelmişsinCeza almıştım
aahahaGeçen yine kot giyiyorum
Sen bi sel al memleketi, selin içinden yangın
Ardından bi heyelan
oy oy günahkarım, suçluyum
itiraf ediyorum