- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
yaa öyle miPakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot giyen kadınlara savaş açtı. Rehman, kot pantolon giyen kadınları deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda suçlu ilan etti.
El Arabiya’nın haberine göre, İslamabad Otel’de düzenlediği basın toplantısında Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot pantolan konusundaki açıklamalarının yanı sıra “kadın iffetsizliğini” deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda da suçlu ilan etti. Kadınların spor kıyafetler giymesini ise “kitle kıyımının mobil silahı” diye niteledi. Üstüne de kadınlar “un çuvalı” gibi örtünürse tüm bu felaketlerin önlenebileceğini ekledi.
http://m.ilerihaber.org/kot-giyen-kadinlar-tum-felaketlerin-sebebidir/16282/
Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot giyen kadınlara savaş açtı. Rehman, kot pantolon giyen kadınları deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda suçlu ilan etti.
El Arabiya’nın haberine göre, İslamabad Otel’de düzenlediği basın toplantısında Pakistan’ın önde gelen din adamlarından Fazlur Rehman, kot pantolan konusundaki açıklamalarının yanı sıra “kadın iffetsizliğini” deprem, enflasyon, enerji kesintisi, ülkenin güvenlik sorunu konusunda da suçlu ilan etti. Kadınların spor kıyafetler giymesini ise “kitle kıyımının mobil silahı” diye niteledi. Üstüne de kadınlar “un çuvalı” gibi örtünürse tüm bu felaketlerin önlenebileceğini ekledi.
http://m.ilerihaber.org/kot-giyen-kadinlar-tum-felaketlerin-sebebidir/16282/
Biz kot giyiniyorsak onlarda elbeselerin altına sıcak diye kilot giyinmiyor onlarda gay ozaman
sesli güldüm yafTez bu söz sahibine, kotum gire!
Ayyy ne diyorsunuzzzDogumdan sonra kot giymek iskenceydi zaten. Tayt giyiyom ben
Kot giyenlerin tizz kellesi vurula
Pakistan ile dalga geçiyoruz da kızkardeşler, bu ülkede dar pantolon giyen kadına tecavüz edilemez, rızası vardır diye savunma yapan avukatlar, başka avrupa ülkelerinde de bunu onayan mahkeme kararları var.
Eril sistem her yerde kendini tezahür ediyor.
Hepsine tepkiliyizPakistan ile dalga geçiyoruz da kızkardeşler, bu ülkede dar pantolon giyen kadına tecavüz edilemez, rızası vardır diye savunma yapan avukatlar, başka avrupa ülkelerinde de bunu onayan mahkeme kararları var.
Eril sistem her yerde kendini tezahür ediyor.