'Kot giyen kadınlar tüm felaketlerin sebebidir'

Ah bu kadınlar herşey sizin suçunuz kotu bırakın kadınları imha edin sizde bizde rahatlıyalım homo homo takılın derdiniz o mu ki acaba

Biz neden etkilendigimiz erkege topluca tecavüz etmiyoruz. Ya da orasini burasini kapatsin erkek demiyoruz. dedirtmiyorlar. Bir tek onlarin hormonu var, he he canim.

Onlarin hormonlu da biz patlican miyiz? pardon biz insaniz, zevkimiz icin kimseye dokunup onu kisitlamiyoruz.
Bu gelisememis türle basimiza daha neler gelecek bakalim.

Kimse de cikip aga bu ne beyin geriligidir demiyor.. Size ne seytandan, siz dogru olun yetmez mi?

Illa birileri bir yerlerde kot pantalon giyecek. Neden evine haciz geldigini de bununla aciklayacak erkekler. hissiyorum batilarda biryerlerde birileri kot pantalon giyiyor, bu sanssizlik hep bu yüzden yoksa neden batsin bu is Mualla?

Ayyy ne diyorsunuzzz daha 2 gün önce kot şort aldım ama yumuşakça kot kumaş olanlardan, kottan sayılmaz değil mi
hem kot hemide şort abbooowww
ateş seni çağırıyoooo
müdürem sen hangi güzide memlekettesin ayol.. 2 gün önce şort almışmış.. ben daha yorganları kaldıramadım

ohh şükür neyseki açlık durumıunda eşinizi yiyin dememiş

Bu adamlar ne yiyip ne içiyor yaw...

Yalnız hakkat böyle bir algı var tesettür giyimde. Kot giymek kötü bir şeymiş gibi, anlayabilmiş değilim...

Bir kere islamiyette " bu oldu da o yüzden böyle oldu" demek gerçekten günah.
Önce bunu öğrenmeli söyleyen kişi.
Sevdirin nefret ettirmeyin.

Kadın erkek ayrımına gitmek neden ? Kadınların tesettürü varsa erkeklerin de var.

Orjinal halini okumak isterdim. Bazen çok yalan haberler oluyor; inanası gelmiyor insanın.

Sanki eşeklerde kot giyiniyor buna rağmen tecavüze uğruyorlar

"Depremlerin sebebi kot pantolon giyen kadınlar" dedi ve ekledi:

"Onlara askeri operasyon düzenlemeliyiz"

El Arabiya’nın cumartesi günkü New Indian Express gazetesine dayandırdığı habere göre; başkent İslamabad’da düzenlediği basın toplantısında konuşan Fazlur Rehman, ülkedeki deprem, enflasyon, enerji kaynaklarının yetersizliği ve güvenlik gibi konulardaki sorunları “kadınların edepsizliğine” bağladı.

“MOBİL KİTLE İMHA SİLAHIYLA EŞDEĞER”

Kot pantolon giyen kadınları “mobil kitle imha silahı”yla eşdeğer tutan Rehman, “Kadınlar ‘un çuvalı’ gibi örtünürse, bu felaketler önlenebilir” diye konuştu.

Rehman, kadınların eve kapanması ve şeriat yasalarının yürürlüğe girmesiyle Taliban’ın kadınlara yönelik saldırılarının duracağını da sözlerine ekledi.

“PAKİSTAN’IN GERÇEK DÜŞMANLARI”

Ordunun Taliban’a yönelik operasyonlarını kınayan Rehman, silahlı kuvvetlerin Pakistan’ın “gerçek düşmanları”nı hedef almasını öğütledi.

yalnız kotlu kadınlar birlik olursak dünyanın sonunu getirebiliriz. geçtiğimiz yerlerde volkanik patlamalar,kasırgalar, her türlü felaket. güç bizde.

hele araya taytlı filan alırsak kimse önümüzde duramaz. kotlu kadınlar kavmi böyle helak oldu diye kitaplara konu olabiliriz.

Mervecik nerelerdeydin yaa bayadir yoksun
Ceza puanı yüzünden 1 aydır banlıymış ya, ben kim ne kadar süreyle banlı kalıyor bilmediğimden, geçen gün nerelerde acaba diye düşünürken hep işe güce bağlamıştım gelmemesini
Bizim sistem attım mı tam atıyor, bu sebeple siz siz olun ceza puanlarınızı biriktirmeyin, bakın hemen kıssadan hisseye bağlayıverdim konuyu

Mune abla, milli egitim bile 5-10 yilda bir dogu gorevi affi cikariyor.Site de belirli periyodlarla sifirlasin ya ceza puanlarini.Olma mii? Sifirlayin dedim yanlis anlasilmamistir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…