- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.124
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Hepsine tepkiliyiztepkili olmalıyızda, yetti kadın üzerinden laf söylemeleri
Erkeklerin kendi çok afedersiniz azgınlıklarını dahi kadına bağlamaları, sapkınlıkları, pedofili olmalarına kılıf bulmaları, madem Dünya'da hertürlü felaket sebebi insanoğlu, bu felaketlerden kendilerini muaf tutmaları yetti artık.
Dönüp aynaya baksınlar önce.
Tayt mi yanacaksın yanacakDogumdan sonra kot giymek iskenceydi zaten. Tayt giyiyom ben
Kot giyenlerin tizz kellesi vurula
Eneee hemi de kot sort katmerli felaketAyyy ne diyorsunuzzzdaha 2 gün önce kot şort aldım ama yumuşakça kot kumaş olanlardan, kottan sayılmaz değil mi
ha o zaman olur:)Feracenin altima giysem de mi
feracenin üstüne giy protesto olarak bundan sonraFeracenin altima giysem de mi
bişey olursa arkana geçer saklanırım benNeyse ki sizler gibi kot giyen kesimden değilim de üstüme alınmadım. Halbuki benim gibi tayt giyinseniz hepiniz bu felaketler gelmeyecek başımıza. Tayt candır...
hımm mantıklı cıbıl cıbıl bacaklı hatunlar çıkarın kızlar kotlarıTez elden kotlar imha edile
un cuvalıyla tuvalete felan girilmez kız çarpılırsın alimallahdünyaya barış ,mutluluk ,ahlak getirmek için kapın un çuvallarını kızlar geçirelim bakalım ne olacak
Allah bu tür zihniyettekilere akıl fikir versin
hımm mantıklı cıbıl cıbıl bacaklı hatunlar çıkarın kızlar kotları
hoca efendiye sormak lazım ama kot olmazsa sorun olmayabilirŞort giysek nasıl olur
hoca efendiye sormak lazım ama kot olmazsa sorun olmayabilir
içinde olunca problem olmaz süpermen gibi dolaşmasın daHoca efendiye sorsan zevcesi kesin tanga giyiyordur içine
Turkiye buna hazir değil.feracenin üstüne giy protesto olarak bundan sonra
tamam resmini çek koy kk ya biz destek olalım sanaTurkiye buna hazir değil.
içinde olunca problem olmaz süpermen gibi dolaşmasın da
Ay bu site kesinnnnn ama yüzde yüz kesin kötü bir site cık cık cıkdaha yeni kot kombin yarışması yapıldı, birde dereceye girdiler tüh tüh tüh