koşun kızlar koşun bu da oldu

sizin gerçek olduğunuzu düşünmemekle birlikte yazdıklarınız bir Türkiye gerçeği olduğu için yazacağım.
sizin gibi acı çekmekten zevk alan, onca dayağa rağmen böyle hayvan sürülerine hizmetçilik yapmaktan zevk alan bir sürü akılsız kadın var.kurtulmak isteyen her türlü yol bulur kurtulur, ama siz ve sizin gibilerin ruhu acıyla ve eziyetle beslenen hastalıklı bir ruh maalesef.dayağa devam madem iyi bi adam ne diyim allah akıl fikir versin ve lütfen üremeyin.

Ayy okurken bile kendimi bir türk filmi yada bir hikaye okur gibi hissettim. Çünkü bir insans bunları yapan insan olamaz. Kızacak diye ağlayamıyosun bile. Evide sen geçindiriyormuşsun madem neden çekiyorsun bu adamı. Seviyorum diyosun ama insan kendine bunları yapan adamı nasıl sevebilir inanın anlamıyorum. Kendine yeni mis gibi kafan rahat bir hayat kur bence.

Nasıl ayrılmak istemezsin ayrıl seni anan bir daha dünya ya getirmeyecek sen nasıl katlanıyorsun çok iyi diyorsun kesinlikle katılmıyorum dövmesi suç eğer şikayet etsen biter zaten,iki eşi boşanmış sen neden duruyorsun ne artısı var sana hayatta zeval olur gidersin tek kelime boşan

Milletle dalga mi geçiyosunuz siz. Ayıp ya. Ya bu konu sahte ya da siz tıp okumuş piyango bileti saticisisiniz .

trapezius kası çok önemli bacım. Oraya gelen tek bir darbe boşanma sebebi. Yüklü tazminat alırsın. Parası yoksa hapse tıktırırsın ohh miss.

Ne oldu tatmin oldun mu ?

Yükseldin yükseldinde arşamı çıktın ?

Hayırdır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…