Koşu bandıyla kilo veren var mı?

ASYAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
181
1
40
ben kosu bandı almaya karar werdım ama dogrumu yapıyorum bılmıyorum yanı tam ıstedıgım gıbı kılo werebelırmıyım acaba bundan endıselıyım yanıı yeterlı oluyormu.enı aydın latırsanız sewınırım

ise yariyor evet, ben memnunum kendikimden bisikletden daha iyi oldugunu söyleyebilirim..

eger yediklerinede dikkat edersen haftanin 3-4günü birer saat cok guzel, ama etmezsen her gün bir saat öneririm =) tabi herkeste farklidir aslinda bünyeden bünyeye de degisir

arkadaşlar koşu bandı almak istiyorum ama hangi marka iyidir bilen varmı birde nasıl bir proğram takıp etmek gerekıyor zayıflamak için

canım selam..60 yaşındaki dayım 1 yılda 20kg verdiyse sen hayli hayli verirsin.bende de koşu bandı ve eliptik bisiklet var..dunlop markasından çok memnunum..indirimde olduğu zamanları takip et...yaptığın cardio egzersizi olduğu için kesin kilo verirsin..uzmanlar kalp sağlığı için zorlayıcı cardio egzersizlerini akşam yapın diyorlar.sabah ve akşam en çok yağ yaktığımız saatler 06:00-09:00 ve 18:00-21:00 arasıymış..ben akşam yapıyorum canım her gün 1 saat..haftada 3 günle başla kendine göre arttır ya da sabit bırak..cardioya ek olarak ağarlık çalış böylece daha çabuk yağ yakarsın...

canım selam..60 yaşındaki dayım 1 yılda 20kg verdiyse sen hayli hayli verirsin.bende de koşu bandı ve eliptik bisiklet var..dunlop markasından çok memnunum..indirimde olduğu zamanları takip et...yaptığın cardio egzersizi olduğu için kesin kilo verirsin..uzmanlar kalp sağlığı için zorlayıcı cardio egzersizlerini akşam yapın diyorlar.sabah ve akşam en çok yağ yaktığımız saatler 06:00-09:00 ve 18:00-21:00 arasıymış..ben akşam yapıyorum canım her gün 1 saat..haftada 3 günle başla kendine göre arttır ya da sabit bırak..cardioya ek olarak ağarlık çalış böylece daha çabuk yağ yakarsın...

merhaba merak ettim cardio egzersizi nedir.ayrı bir yöntemmi acaba acıklarmısın??

merhaba merak ettim cardio egzersizi nedir.ayrı bir yöntemmi acaba acıklarmısın??
canım tabiki..:cardio,kardiovasküler sistemi çalıştıran hareketlerin genel adıdır...basit olarak;kalp atışlarını hızlandıran egzersizdir...bisikler,tempolu yürüyüş,koşu,aerobik,eliptik,kürek vs. vb.bu hareketlerle kilo verilir zaten...20dk kadar su vs atılımı olur.daha sonra yağ yakımı sağlanır.bünyenize ve sağlığınıza göre cardio egzersizlerini ne kadar uzun ve çok yaparsanız kilo vermeniz hızlanır..umarım yardımcı olabilmişimdir..Şeniz

X