Koşu Bandı....

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
merhabalar 1 hafta önce koşu bandı aldım kullananlar ve kilo vermeyi başaranlar yada başaramayanlar günde kaç saat kullanmam gerekiyor ben hep öğleden sonra 1 saat 5 5,5 ile kullanıyorum 325 cl.falan yakıyorum nasıl sonuç aldığınızı paylaşırsanız çok sewinirim komik gelcek ama weremediğim 5 kilo için aldım sadece 5 kilo wermeye ihtiyacım var lütfen yardımmm...sonuç alamazsam sıkılırım ben bu aletten ondan korkuyorum...

merhabalar 1 hafta önce koşu bandı aldım kullananlar ve kilo vermeyi başaranlar yada başaramayanlar günde kaç saat kullanmam gerekiyor ben hep öğleden sonra 1 saat 5 5,5 ile kullanıyorum 325 cl.falan yakıyorum nasıl sonuç aldığınızı paylaşırsanız çok sewinirim komik gelcek ama weremediğim 5 kilo için aldım sadece 5 kilo wermeye ihtiyacım var lütfen yardımmm...sonuç alamazsam sıkılırım ben bu aletten ondan korkuyorum...

bizde de koşu bandı var ama zaman yok.. oysa zaman bulduğumda takip ettiğim dizilerden ya da bi film kayup önüme hem izleyip hem yürüyüş yapıyodum çok da güzel oluyodu. yani zevkli ama devam ettirmek gerekiyo.. günde yarım saat tempolu yürümen faydalı olacaktır diye düşünüyorum. en azından diyetisyenler öyle diyor..

bence diyetle yürüyüş cevap veriyor çünkü ben diyetle yürüyüş bir arada 13 kilo verdim
şu an kilovermem durdu moralim çok bozuk ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 1 hafta yani kurban bayramı dolayısı ile diyetimi bozdum birde diyabet rahatsızlığım var bu gün tartıldım 85 kiloyum 80 e düşmüştüm ne yapmam lazım yardım etseniz çook sevinirim

bende spora gidiyrmmm 45dk yürüyrmm banta ama sonra bisiklete falanda biniyr.bence 45 dk 1saat arası yürü.yürürken öenmli olan terlemennn onun için ya streç film sarr yada poşet giy kalın gyin.bol su iççç

bence diyetle yürüyüş cevap veriyor çünkü ben diyetle yürüyüş bir arada 13 kilo verdim
şu an kilovermem durdu moralim çok bozuk ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 1 hafta yani kurban bayramı dolayısı ile diyetimi bozdum birde diyabet rahatsızlığım var bu gün tartıldım 85 kiloyum 80 e düşmüştüm ne yapmam lazım yardım etseniz çook sevinirim

kilo verirken duraklama yaşanıyo mutlaka. benim de 3-4 kiloda bir duraklama oluyo ne yazık ki. 1-2 hafta yerinden oynamıyo resmen tartının ibresi. yapcak bişey yok. diyet ve sporuna eskiden oldugu gibi devam etmek zorundasın. ya da hareket aktivitesi biraz artırılabilir. bir de bu duraklama dönemlerinde yediklerini değiştirmen gerekiyomuş. vucut surekli aynı şeyleri yemeye alışıyomus cunku.

bende spora gidiyrmmm 45dk yürüyrmm banta ama sonra bisiklete falanda biniyr.bence 45 dk 1saat arası yürü.yürürken öenmli olan terlemennn onun için ya streç film sarr yada poşet giy kalın gyin.bol su iççç

koşu bandından çok sıkıldım ve bayram falan derken bu koşuşturmada çok ihmal ettim zaten çok terliyorum koşarken su alımımda normalde çoktur zaten kendimi tekrar adapte edip başlamam gerek sanırım 5 kilo fazlam var sadece çok sıkıldım :KK50:

ben 6km sabit hızla 1 saat kosuyodum saat gece 10 gibi bugün bi saat kosuyodum simdi onu bugün itabriyle 2 saate cıkardım bakalım nasıl olucak :)))

ben 6km sabit hızla 1 saat kosuyodum saat gece 10 gibi bugün bi saat kosuyodum simdi onu bugün itabriyle 2 saate cıkardım bakalım nasıl olucak :)))

2 saat nasıl koşuyorsun, çok değil mi??

ben
5.5 - 3 dakika
5.8 - 12 dakika
6.0 - 15 dakika
6.2 - 10 dakika
4.0 - 2 dakika ile

toplam 42 dakika yapabiliyorum.

2 saat nasıl koşuyorsun, çok değil mi??

ben
5.5 - 3 dakika
5.8 - 12 dakika
6.0 - 15 dakika
6.2 - 10 dakika
4.0 - 2 dakika ile

toplam 42 dakika yapabiliyorum.

2 saat zararlıdır yaww...uzmanlar koşmayın yürüyün diyorlar yani 4.5 5 de ilerde diz kapaklarında sorun yapabililiyormuş hem koşmak hemde uzun süre 40 dakkadan fazla kullanmak...

Daha yeni başladığım için şu an 20-25 dk 5 ya da 5.5 km hızla yapıyorum.Arkasından da yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum.Geçen gün tv'de bir doktor her gün ya da en azından hafta da 3 gün 5 km sabit hızla yarım saat yapılan bir yürüyüş makbuldür gibi birşey söyledi.Herşeyin fazlası zarar, unutmamak lazım.Yalnız aç karınlamı yapmak yoksa yemekten bir süre sonra mı yapmak en doğrusu ben de bunu merak ediyorum ?

bizim salondaki hocalar da koşmaya sıcak bakmıyorlar, en fazla 6.5 hızlı tempo yürüyüş diyorlar.

ama kesinlikle 20 - 45 dakika arası olmalı

20 dakikadan sonra vücut ısınıyor, yağları yakmaya hazırlanıyor ve yakmaya başlıyormuş
ben de işte 40 dakika yapıyorum ama hemen hönk diye durunca bir garip oluyorum diye 2-3 dakika 4 küsüre indirip yavaş yavaş yürüyorum...

sakın unutmayın yavaş hızla başlayıp yavaş yavaş hızlandırın ve yavaş yavaş yavaşlayın, kalbe yüklenmeyin, hönk diye 6.5 başlayıp hönk diye 0 hıza inmeyin sakın... kalp ritmi önemli...

Daha yeni başladığım için şu an 20-25 dk 5 ya da 5.5 km hızla yapıyorum.Arkasından da yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum.Geçen gün tv'de bir doktor her gün ya da en azından hafta da 3 gün 5 km sabit hızla yarım saat yapılan bir yürüyüş makbuldür gibi birşey söyledi.Herşeyin fazlası zarar, unutmamak lazım.Yalnız aç karınlamı yapmak yoksa yemekten bir süre sonra mı yapmak en doğrusu ben de bunu merak ediyorum ?

mide tıkabasa dolu olmamalı, yediysen 2 saat bekle sonra gel salona dediler, sabah erken vakit geleceksen de (ben 6-7 gibi gidebiliyorum) ağzına bir lokma bir şey atıver, şekerin düşmesin dediler.

mide tıkabasa dolu olmamalı, yediysen 2 saat bekle sonra gel salona dediler, sabah erken vakit geleceksen de (ben 6-7 gibi gidebiliyorum) ağzına bir lokma bir şey atıver, şekerin düşmesin dediler.

Çok teşekkürler cevabın için.Sabah aç karınla yaptığım zaman kendimi kötü hissetmemin sebebi şeker düşmesiymiş anlaşılan.Hız konusunda, henüz 6'da bile rahatsızlık hisseden biri için 6.5 şimdilik ütopik gibi duruyor :) Zamanla ve istikrarla inşaallah.

Yavaş yavaş başlatma ve aynı şekilde durma konusunda ,haklısın çok dikkat etmek gerekiyor.Bir tarafı düzeltirken daha önemli bir tarafı bozmakta var işin ucunda .

koşu bandında spor yaparken tamamiyle spora ve kilo verdiğinize konsantre olun yoksa yapılan deneylerde, karşılarındaki ekrandaki problemi çözmeye çalışan bayanlara göre müzikle koçu bandında koşan kişilerin daha fazla kalori harcadığı ve daha çok kilo verdiği görülmüştür.

X