koşu bandı ıle zayıflayanlar

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
slm kızlar..ben kosu bandı alacagım gunde bır saat kullanmayı planlıyorum alıp memnun olan gercekten kılo veren varmı lutfen acıl cvp

slm kızlar..ben kosu bandı alacagım gunde bır saat kullanmayı planlıyorum alıp memnun olan gercekten kılo veren varmı lutfen acıl cvp

Var rewend mesela ben :) 6 yıl önce almıştım bu zamana kadar istikrarlı ve düzenli kullanmamıştım yeri geldi çamaşır astım yeri geldi üstünde ayvaların olgunlaşmasını bekledim ama 2 aydır bıktı benden.Baya da bir kilo verdim beni gören herkes almaya başladı.Özel yağını aldım bakımını yaptım binmeye başladım.ayaklarımın parçalandığını ve dizlerimin ağrısına dayanamam biricik eşim güzelde bir spor ayakkabısı aldı süper oldu.Evde çok yer kaplamasın tv karşısındada keyif süreyim rahatça itip bineyim dersen bisikleti öneririm,aralarında çok az kalori farkı var.

cnm benım oncellıkle cıddıye alıp cvp verdgın ıcın tsk ederım cunku bakıp bakıp cvp vermıyorlar artık bende yazmıcam onlara neyse cnm cok sevndım kılo verdıgını bende pko var ve zor verıyorum dısarda spor yapmaktanda nefret ederım sanırım en ıyısı kosu bandı bugun hemen alacagım malum pahalı bıraz o yuzden almadan sormak ıstedım..pekı hergun sabah yarım saat aksam yarım saat mı yapsam gunde 2 saat mı yapsam sen nasıl calısıyorsun cnmm

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,ben de bi konu başlığı açmıştım hem de çok önemli bir mevzuda bilgi vermek için ama kimse cevap yazmadı,kimse katılmadı demekki, ozaman ister istemez moralin bozulabiliyor,anlayabiliyorum seni.Kendini başlarda hemen yorma,günde yarım saat ile başla sonra bir saate kadar çıkar.Kasların tutulup ara vermektense tempolu yürüyüşlerleri her gün aksatmamaya çalış.40 dakikayı aşmalısın,yağ yakımı bu dakikadan sonra başlıyor.Sakın koşma kendini boşuna yormuş olursun.Tempolu yürümen gerekli.Güzel bir spor ayakkabısı şart,koşu bantları için olan ayakkabılardan almalısın diğerleri diz ve kemik ağrısına neden olur romatizmadan daha çok ağrır.Yemek düzenini ayarladıktan sonra önce glikojen depoların eriyecek ardından da yağlar.Koşarsan kas yaparsın buda tartıda değişiklik oluşturmaz şevkin kırılabilir.15 dak hafif yürüyüş yaparsın ısınma için sonra ibreyi 4-5 arasına getirirsin tempoyu fazla düşürmeden ara vermeden tamamlamaya çalışırsın.Fiyatları yüksek ama az kullanılmış aletler bizim bildiğimiz siteden çok satılıyor oralara da bakmanı tavsiye ederim.

Aldınız mı bilmiyorum ama ben kullanmış ve çokta memnun kalmıştım.Hatta ben kilomu verdikten sonra arkadaşlarım da heveslenip almışlardı.
Yediklerime dikkat ederek,akşamları çok az yiyerek ve her akşam bir saat yürüyerek kilo verdim.Sonradan 45 dakikaya indirdim.
Televizyonun karşısında vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yapmak güzel oluyordu.
Yanlız bu dediklerim iki sene önceydi.
Bu arada verdiğim kiloları geri almadım.En azında bir iki kilo alıp onlarıda geri veriyorum.
Bir kaç gün öncede eliptik bisiklet aldım onunla çalışmaya başladım.
Bir yaz boyu bir saat işten eve yürümeme rağmen çok fayda görmediğimi farkettim,araştırdım,meğer vücut
yapılan spora alışınca tepki vermemeye başlıyormuş.
Bisikleti o yüzden aldım.
Bakalım koşu bandındaki yararı görebilecekmiyim.
Size kolay gelsin.

bende kilo sorunum olduğu için 1800 tl verip koşu bantı aldım. başta çok hevesliydim diyetle 15 kilo verdim ama koşu bantına çok az çıkmışımdır. nedense üzerine çıkana kadar üşeniyorum çıkıncada 1 saat inmiyorum. koşu bantını aldınmı bilmiyorum ama iyice düşünüp al derim benim gibi sıkılgan bi yapın varsa.

Ya arkadaşlar bende aldın koşu bandı günde bir saat yeterli mi acaba bununyanında başka ne hareketler yapılabilir acaba..

Ya arkadaşlar bende aldın koşu bandı günde bir saat yeterli mi acaba bununyanında başka ne hareketler yapılabilir acaba..

bu konu çok önceden açılmış ama hep yalnış bilgiler okuyorum.30 dk koşan var.
arkadaşlar yalnış ben çok araştırdım ilk 15 dk zaten ısınmaya giriyor.
ilk başlayanlar için 4-5 ayarda normal 30 dk yürüyüş
daha sonralar en fazla 45 dk bunun içinde 10 dk koşu öneriliyor.
daha çok dışarda toprak zeminde koşulursa bacak sağlığı için iyi oluyormuş yoksa eklem ağrıları çıkıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…