Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,ben de bi konu başlığı açmıştım hem de çok önemli bir mevzuda bilgi vermek için ama kimse cevap yazmadı,kimse katılmadı demekki, ozaman ister istemez moralin bozulabiliyor,anlayabiliyorum seni.Kendini başlarda hemen yorma,günde yarım saat ile başla sonra bir saate kadar çıkar.Kasların tutulup ara vermektense tempolu yürüyüşlerleri her gün aksatmamaya çalış.40 dakikayı aşmalısın,yağ yakımı bu dakikadan sonra başlıyor.Sakın koşma kendini boşuna yormuş olursun.Tempolu yürümen gerekli.Güzel bir spor ayakkabısı şart,koşu bantları için olan ayakkabılardan almalısın diğerleri diz ve kemik ağrısına neden olur romatizmadan daha çok ağrır.Yemek düzenini ayarladıktan sonra önce glikojen depoların eriyecek ardından da yağlar.Koşarsan kas yaparsın buda tartıda değişiklik oluşturmaz şevkin kırılabilir.15 dak hafif yürüyüş yaparsın ısınma için sonra ibreyi 4-5 arasına getirirsin tempoyu fazla düşürmeden ara vermeden tamamlamaya çalışırsın.Fiyatları yüksek ama az kullanılmış aletler bizim bildiğimiz siteden çok satılıyor oralara da bakmanı tavsiye ederim.