Koşu bandı ile zayıflayan varmı?Hadi başlayalım🏃‍♀️

yaz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
37
14
33
Merhaba
Fazla kilolardan kurtulmam lazım.Koşu bandı aldım son çare umarım işe yarar aranızda aynı durumda olanlar varsa koşu bandı ile kilo vermek isteyenler katılabilir .

🏃🏻‍♀️🫶🤗💖

3 ekim 88.8 ile başladım
14 ekim 87.9

Son düzenleme:
Bu sabah 88.5 çıktım tartıda
Kahvaltı öncesi
20 dk koşu bandı

Dün yine 30 dakika koşu bandı

Sanki incelme var gibi ama tartıda fark yok neden oluyo acaba
:/

Karatay diyeti denemek istiyorum yarın yediklerimi de paylaşırım 🙃

Ben de birkaç gündür yürüyorum,buraya yazayım bari.Dün bir bucuk saat kadar yürüdüm koşu bandında.Yaklaşık 5.5 hızda.Bazrn 6 ya kadar yükselttim hızı.kac kalori olduğunu hatirlamiyorum.Kilo az önce tartildigimda aç karnına 92.3 falandı

Ayyy inşallah verirsin arkadaşım, bende 83 kiloyum 5 yıl önce aldık koşubandını duruyordu öyle bebiş sebebiyle bende niyetlendim. toplasan 10 kere anca bindim. Bir türlü istikrarlı devam edemedim :-D En sonunda sattım ama kesinlikle istikrarlı devam edersen sonuç olur. Rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursun. :))

Ayyy inşallah verirsin arkadaşım, bende 83 kiloyum 5 yıl önce aldık koşubandını duruyordu öyle bebiş sebebiyle bende niyetlendim. toplasan 10 kere anca bindim. Bir türlü istikrarlı devam edemedim :-D En sonunda sattım ama kesinlikle istikrarlı devam edersen sonuç olur. Rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursun. :))
İnşallah 🤲🫶

Benim 3.günüm koşu bandını yeni aldım
30 dk koşu yürüyüş karma şekilde yapıyorum
Kilo:61.5
Boy:1.65

Bakalım ne kadar sürede kilo verme olucak sabırla devam

15 dakika
4.4 hız
75 kalori

Daha fazla spor yapmak isterdim ama çok yüklenmek istemiyorum hem belimi hem dizimi kötü etkiliyor fazlası bana iyi gelmiyor. En fazla 20 dakika koşu bandına çıkacağım artık

30 dk
3.5 hızda (fazlası dizime ağrı yapıyor)
125 kalori
10 dk plates

2 Hafta sonra diyetisyene başlamayı düşünüyorum çünkü kilo veremiyorum 😔

X