Koşu bandı ile zayıflayalım :))))

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
Selam kızlar,
Koşu bandı kullanarak zayıflanır mı falan filan araştırırken dedim ki, niye vakit geçiriyorum. Başlayayım ve sonucunu göreyim:))))
Bu araştırma çalışmasında, başarıma ortak olmak isteyen benimle birlikte her gün yürümek isteyen varsa haydi toplanalım.
Kg: 70.8
:18:

Ben de her gün 90 dk yürüyorum.Şu an 64 kiloyum.günde 300 kalori yakıyorum.30 dk da bısıklete bınıyorum 500 kalori yakıyorum.Diette önemli tabi.Evde mı yapıyorsun sporunu.Düzenli yaparsan metabolizma hızlanıyor.2 litrede su içiyorum 30 yaşındayım.

Ben daha başladım, fakat yarın başlamayı düşünüyorum. ilk etab için 30 veya 45 dk düşünüyorum. Evde kullanacağım, bende 30 yaşındayım.
bisiklet + koşu bandı toplamda 800 kalori mi yakıyorsunuz. Baya iyi ozaman. Ben bisiklette çok sıkılıyorum sadece koşu bandı düşünüyorum o yüzden.Metabolizma hızım troidden dolayı yavaş faydası olur inşallah banada:))))
siz ne zamandır yürüyorsunuz, hangi tempoda yürüyorsunuz. zayıflattı mı?

Ben de koşu bandını yeni kullanmaya başladım. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Bazen yarım saat bazen 45 dakika koşu bandı üzerindeyim...

Ben de koşu bandını yeni kullanmaya başladım. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Bazen yarım saat bazen 45 dakika koşu bandı üzerindeyim...

Merhaba ben de koşu bandı almak istiyorum. Yeni aldıysanız fiyatlar konusunda yardımcı olur musunuz?

Merhaba ben de koşu bandı almak istiyorum. Yeni aldıysanız fiyatlar konusunda yardımcı olur musunuz?

Valllahi ben internernetten sportive. com'dan aldım. Markası Voit bu aralar kampanyadaymış. Yanında bir de spor ayakkabısı aldım. Her ikisinden de memnunum bol taksit seçenekleri var. Ayakkabımda çok şık :) uzun süre araştırma yaptım istersen bir incele kolay gelsin :)

teşekkürler bakıyorum hemen

Hepinize selamlar..Aslında birkaç defa diyet ve spor topiklerinde şansımı denedim ama maalesef yine harekete geçemedim..Geçen ay koşu bandı aldık,inşaallah bugünden itibaren başlarım.Şİmdi -hergünkü gibi- bir miktar yürüme planım var yaparsam hemen yazarım zaten :)

Ben de geçen hafta kampüsümdeki spor salonuna yazıldım. Hoca şöyle bir program yazdı, belki size de yardımı olabilir evde yapacaksanız:

ilk 5 dk., koşu bandına geçiş 3 hızında ısınma (tabii marka farklıysa değişiklik olabilir hızlarda, bu yürüme hızı)
sonra esneme hareketleri
daha sonra hafif ağırlık aletleri var ama bunlar yoksa mekik ve bacak kaldırma hareketleri olabilir
Ardından tekrar koşu bandı: hız ayarları şu şekilde: (eğim/incline 0.0)
1. 5dk 4.5
2. 5dk 6.5
3. 5 dk 5.5
4. 5 dk 6.5
5. 5 dk 5.5
6. 5 dk 4.5

Soğuma

Bu hocanın verdiği 30 dk'lık çalışma. Öncesiyle beraber 1 saat oluyor ki öncesindekilerin çok önemli olduğunu söyledi. Hep aynı hızda yapmamalı yavaş başlayıp, ortada en hızlı yapıp sonra yavaşlatmalıyız :) Ben bu hafta hızlarını yarımşar düşürerek başladım çünkü hiç deneyimim yoktu. Umarım sizin için anlaşılır olmuştur :)

Tabiki zayıflanır neden zayıflatmasın ki..ben haftada ortalama 5 gün 1 saat yürüyorum.bazen sıkılıyorum ama yapcak bişey yok formda kalmak lazım:)

Bende hergun yurumeye calisiyorum ama ben 30 dk anca yuruyebiliyorum daha fazla yurumek imkansiz gibi geliyodu bana simdi yazilanlari okuyunca az bile yuruyomusum dedim

ya şu tvlerde çıkıyor ünlüleri zayıflatan bir kadın var Şeyda :) Kadınları zayıflatıyor ayda 22 bin tl alıyor vallahi günde 2 saat yürüyen herkes ağzını da tutuyorsa zayıflar diye düşünüyorum. :)tabi sağlık sorunu yoksa... ben de koşu bandı, metro, metrobüs, sahil yürüyüp duruyorum sonuçları almaya başladım. koşu bandı evden çıkamayanlar için ideal :)

Hanimlar 2 haftadir kosu bandi almayi dusuyoruz ama hangi marka alacaz bilmiyoruz. Bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilir miii?

Bende yarın başlamayı düşünüyorum 16 aylık kızım var doğum kilolarından kurtulmak istiyorum benimle başlamak isteyenler ?????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yarın başlamayı düşünüyorum 16 aylık kızım var doğum kilolarından kurtulmak istiyorum benimle başlamak isteyenler ?????

Bende kilo vermeye çalışıyorum. Yeni başladım kosu bandina yaklasik 1 hafta oldu. Çok faydası var.Devam edeceğim bugün 15 dk yürüdüm 15 dk koştum.

Bende başlamak istiyorum bir türlü cesaretimi toplayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…