Ben de her gün 90 dk yürüyorum.Şu an 64 kiloyum.günde 300 kalori yakıyorum.30 dk da bısıklete bınıyorum 500 kalori yakıyorum.Diette önemli tabi.Evde mı yapıyorsun sporunu.Düzenli yaparsan metabolizma hızlanıyor.2 litrede su içiyorum 30 yaşındayım.
Ben de koşu bandını yeni kullanmaya başladım. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Bazen yarım saat bazen 45 dakika koşu bandı üzerindeyim...
Merhaba ben de koşu bandı almak istiyorum. Yeni aldıysanız fiyatlar konusunda yardımcı olur musunuz?
Valllahi ben internernetten sportive. com'dan aldım. Markası Voit bu aralar kampanyadaymış. Yanında bir de spor ayakkabısı aldım. Her ikisinden de memnunum bol taksit seçenekleri var.Ayakkabımda çok şık :) uzun süre araştırma yaptım istersen bir incele kolay gelsin :)
Selam kızlar,
Koşu bandı kullanarak zayıflanır mı falan filan araştırırken dedim ki, niye vakit geçiriyorum. Başlayayım ve sonucunu göreyim:))))
Bu araştırma çalışmasında, başarıma ortak olmak isteyen benimle birlikte her gün yürümek isteyen varsa haydi toplanalım.
Kg: 70.8
:18:
Hanimlar 2 haftadir kosu bandi almayi dusuyoruz ama hangi marka alacaz bilmiyoruz. Bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilir miii?
Bende Dinamic angel var gayet memnunum.. 1 haftada 3 kilo verdim hemde 700 liraya almıstım indirimden
evet hemde sessiz çalışıyor yani komşularınızı rahatsız etmez. ama yinede siz arastırın size en uygun hangisi gelirse onu alınYani hem kullanisli hemde zayifladim diyosun..
evet hemde sessiz çalışıyor yani komşularınızı rahatsız etmez. ama yinede siz arastırın size en uygun hangisi gelirse onu alın
Bende yarın başlamayı düşünüyorum 16 aylık kızım var doğum kilolarından kurtulmak istiyorum benimle başlamak isteyenler ?????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi