merhabalar benim fazlalık 5 kilom var ama bunu aylardır ne yapsam veremedim hareketsizlikten metabolizmam durmuş vaziyette çünkü ilaç yardımı aldım ama oda pek sağlıklı değil şimdi bütün kullanan arkadaslara soruyorum koşu bandı hakkında kullananlar bildikleriniz ve sonuç alanlar lütfen bana yardım aldım pazrtesi geliyor nasıl bi program uygulamalıyım yorumlarınızı bekliyorum....
cok iyi yapmissin hayirli olsun. kosmaktan ziyade yurumeni tercih ederim, 10 dk kosmakla 30 dk yurumek ayni kaloriyi yaktirir ama 30 dk yurumek vucut icin daha sagliklidir ve daha cok yag yaktirir. saatte 5, 6 km hizda yuruyebilirsin.
ben her akşam enaz 30 dakika yürüyorum her iki dakikada bir 30 saniye koşuyorum 4.5la yürüyorum. koşarken 7 ye çıkartıyorum. bu hafta iki kilo vermişim. ama yanında diyette yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yani.
hızlı yürümek koşmaktan daha sağlıklı, sonuçta maratona hazırlanmıyoruz! Ayrıca kalbini de çok fazla zorlama koşarak.
şimdi heves edebilirsin, hemen gitsin kilolar diye. Ama benim tavsiyem, ilk günden zorlama kendini.
Uzun bir süre hareketsiz kaldığına göre, "Uyum dönemi" nden geçmen gerekiyor en başta. Saatte 5-5.5 km hızla yürümen uygun olur. 30 dk ve 1 saat. Süresi sana kalmış.
Yavaş yavaş başlayıp zamanla hızı ve süreyi arttırmak senin için daha verimli olacaktır.
Normalde kalp ritmine göre eğim & hız ayarlanıyor ama senin için zor olabilir diye başka bir yöntem buldum internetten; Yürüme hızınızı kontrol etmede konuşma testi yapabilirsiz. Belirli bir hızda yürürken fark edilebilir bir şekilde nefes alıp veriyor olabilirsiniz ancak yürürken konuşabilmelisiniz. Eğer sık sık nefes alıp veriyor ve konuşamıyorsanız yürüme hızınızı azaltmanız gerekecektir.
İyi tempolu yürüyüşler! Güzel haberleriniz bekliyoruz
Tavsi ederim cnm bende var ve 5 kg verdim tatbiki diyetler bu arada ben genellikle her gün 45 dk yurumustum 7 ayarında çok güzel terketmiyor aynı zamanda sana esofman giyersen daha iyi sonuc alırsın......