- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Nihayet bugün koşu bandıyla spor yapabildim. 18 dk kosu, 22 dk yürüyüş toplam 4.5 km
Ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nihayet bugün koşu bandıyla spor yapabildim. 18 dk kosu, 22 dk yürüyüş toplam 4.5 km
ben koşu bandını kullanmadım bugün 20 dk leslie 10 dk egzersiz 100 ip atlama ve tempolu disarda yürüyerek günü sporla kapattim
vaaayyyy kolay gelsin kuzu
Bugün 15 dk koşu 25 dk yürüyüş toplam 4.6 km tamamladım. Ayrıca 1000 ip ile bacak ve kalca hareketleri yaptim
maşallah cnm 1000 tane ip atlamak harika başarıBugün 15 dk koşu 25 dk yürüyüş toplam 4.6 km tamamladım. Ayrıca 1000 ip ile bacak ve kalca hareketleri yaptim
maşallah cnm 1000 tane ip atlamak harika başarı
ayy bende pat pat atlıyorum . hemen inceleyeyimayyy bende sen gibiydim 100 tane atlayınca kendimden geçiyordum. Sonra alışıyorsun. Birde ip nasıl atlanır diye videolar var. Tek tek anlatmış çok guzel. Ben eskiden atlarken çok zipliyordum ama videoda izledim parmak uçlarinda az zipliyorsun. Bi bak istersen sanada yardımı olur.
Merhaba kizlar konuyla ilgili olmasada bana lutfen yardim edin bileniniz varsa yazin ben koşu bandi kulanan biriyim 2 yildir duzenlu kulaniyordum dun kosu bandim arizalandi .
Eşimle yaglama işlemin yapdim esim motor hissesind lent varya motor işlerken firlaniyor ona yag vurdu noldusa ondan sonra oldu ya simdi kosu bandi takiyorum miknatisi koydukdan sonra start duğmesin basiyorum bir defe gediyor dayaniyor.
Ben aslinda turk degilim Azeriyim ya şimdi öyle bir yerde yaşiyorux kosu bandi arizasindan anlayacak eleman falan yokdur