- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Dün 3 saat deli gibi disarda tempolu yürüdüm. ayak tabanlarım cik aciyor
Maşallah ama dikkat et kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 3 saat deli gibi disarda tempolu yürüdüm. ayak tabanlarım cik aciyor
süpersin canımDün 3 saat deli gibi disarda tempolu yürüdüm. ayak tabanlarım cik aciyor
bugundr hava güzel diye disarda yürüdüm tempolu 90 dk
Ben bugün yürüyüş yapamadim. 1000 tane ip atladım
maşallah canım. Sabahtan halletmişsin yürüyüşü. Ben daha evdekilerin islerini halledemedim. Büyüğün kahvaltısını yedirdim. Mutfağı topladım. Ufaklığın altını değiştir karnını doyurdum simdi uyutuyorum. Saat birde büyüğün okulu başlayacak onu goturcem. Sonra annem ufaklığa bakacak ki ben spor yapayım. Senin çocuk kaç tane, yaşları kac30 dk dışarda yürüdüm
maşallah canım. Sabahtan halletmişsin yürüyüşü. Ben daha evdekilerin islerini halledemedim. Büyüğün kahvaltısını yedirdim. Mutfağı topladım. Ufaklığın altını değiştir karnını doyurdum simdi uyutuyorum. Saat birde büyüğün okulu başlayacak onu goturcem. Sonra annem ufaklığa bakacak ki ben spor yapayım. Senin çocuk kaç tane, yaşları kac
Ben bugün çok yürüyüş yapmak istedim olmadı. Bende 1000 tane ip atladım. Biraz karin ve bacak hareketleri yaptımSwn bakma yürüyüş için çıkmadım bende oğlanı hastaneye götürdüm ordan gelince yürüdük sonra oğlanı bırakıp eczaneye falan gittim arada yürümüş oldum. Yoksa benimde 4 yaşın bi oğlum var oda anaokuluna gidiyor kızımda 20 aylık bende normalde ancak akşam onlar uyuyunca spor yapabiliyorum. Ama bu gün işleri biraz saldım kızım uyuyunca ip atladım
Ben bugün çok yürüyüş yapmak istedim olmadı. Bende 1000 tane ip atladım. Biraz karin ve bacak hareketleri yaptım
tatlım arada isleri bırakmak gerekli evde. inan bitmiyor iş. bunaliyorumSwn bakma yürüyüş için çıkmadım bende oğlanı hastaneye götürdüm ordan gelince yürüdük sonra oğlanı bırakıp eczaneye falan gittim arada yürümüş oldum. Yoksa benimde 4 yaşın bi oğlum var oda anaokuluna gidiyor kızımda 20 aylık bende normalde ancak akşam onlar uyuyunca spor yapabiliyorum. Ama bu gün işleri biraz saldım kızım uyuyunca ip atladım
harikasınız 1000 tane ip atlamak zor olmaliBebde sabah yürümüştüm öğlende bende 1000 ip atladım .
tatlım arada isleri bırakmak gerekli evde. inan bitmiyor iş. bunaliyorum
bende bugün spor olarak faydalı zaman geçirdim. 40 dk yürüyüş 20 dk leslie 10 dk egzersiz 50 ip atlama
Biraz ama çok değil daha fazlada olabilirdi aslındaharikasınız 1000 tane ip atlamak zor olmali
cuma günü tartılıyorum gelecek hafta planım 1 hafta boyunca ip atlamak ins
tebrikler cnm ims bende bu hafta verebilirimOda olur bende biala leslie ve ip atlıyarak 6 kilo vermiştim
Buarada Ben bu hafta 1 kio vermişim
tebrik ederim canım 1 kilo çok iyi bir rakamOda olur bende biala leslie ve ip atlıyarak 6 kilo vermiştim
Buarada Ben bu hafta 1 kio vermişim