-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Canım ben zayıflama grupları sayesinde 6 kilo verdim. 2 haftadır performansım düştü. Biraz daha vermek ve korumak istiyorum. Istersen birbirimize destek olup başarabiliriz. Haftada 5 gün bile yarim saat yürüsek fayda eder.
Canım hoşgeldin bende zayıflama gruplarında 6 kilo vermiştim ama yine aldım biraz burdan istersen burdan devam.edebiliriz
Tmm cnm anlaştık burdan birbirimizi haberdar edip bilgi verelim. Ne kadar süre yuruduk.ne kadar verdik vs.
Bugün ilk günümüz olsun baslayalim
Cnm önemli olan haftada kaç kez yaptığımiz. Sen de yazarsinbende yarin başlıcam. Bugün hastaneye gittim. Yarından itibaren hafta ici yapabilirim haftasonu dışarda oldugumdan yapamam.
Ben 30 dk yürüyüş yaptim
Bilginiz olsun arkadaşlar yarın görüşmek uzere
Cnm böbrek agrin varsa sakıncalı olabilir hafif tempo da yürü istersen. Çok geçmiş olsun
Cnm leslie de tavsiye ederim bebek seni izler belkiBugün 20 dk yürüyüş 15 dk koşu toplam 35 dk, mesafe olarakta 4,2 km yaptimyarin ve haftasonu yapamicam annem gelmicek bebekte durmuyor tek başıma çok zor.
Cnm leslie de tavsiye ederim bebek seni izler belki
Bende 900 gr verdim bu hafta. Yürüyüşe devam kizlar
Bende bu hafta 600 verdim canlar. 61.4 ten 60.8 oldum.
tebrikler cnm olcak bu isBende bu hafta 600 verdim canlar. 61.4 ten 60.8 oldum.
Canım halısı yok mu bantın . sen yap bir kere rahatsız olursa haber gelir. Ben 2 kez yaptim bu evde bir şikayet yok henuzben de en az yarım saat yapmaya çalışıyorum, kilo çok gitmese de sıkılaşma oluyor, gündüz evde tek olduğumdan bebiş çok fazla durmuyor, akşam o uyuduğunda da alt komşu rahatsız olur diye yapmıyorum.