- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım. Bakalım diyetisyen nasılbir diyet vericek
Bu gün çok az yürüyebildim 10 dk
Çok geçmiş olsun canımazda olsa yapmakta fayda var. İnsan bi kopunca bidaha yapası gelmiyor. Bu arada ben kolumu incittim. Omuzdan itibaren incindiği için hic kalkmıyor. Uzun bir sure ara verdim spora
ben de dün 30 dk öğlen 40 dk akşam yürüdüm, biraz atıştırmaları kessem çok iyi kilo vereceğim ama işte tatlı istiyor cnm sürekli.
boy 161 kilo 77, bugün de 1 saat yürüdüm koşu bandında tempolu ama akşam çok açlık hissediyorum tam yatmadan.Ya bende aynıyım aburcuburladı bi bırakabilsek çok iyi olucak. Senin boy kilo nedir
boy 161 kilo 77, bugün de 1 saat yürüdüm koşu bandında tempolu ama akşam çok açlık hissediyorum tam yatmadan.
ben de bu hafta 5 defa koşubandında yürüyüş yaptım en az 35 dk, biraz işe yarıyor gibi
yani yediklerime dikkat etsem daha iyi olacak dün yapmadım kendimi çok kötü hissettim, evde hareketsiz kalınca uyku bastırıyor, 77.9 la başladım 75.9 çıktım bu sabah, 1.5 haftada. Ek olarak cardio video egzersiz eklemeye çalışıyorum ama niyeyse çok üşeniyorum videodan egzersiz yapmaya.
Günaydın canım. Senin kilon iyi aslında 55. Boylarımız ayni, Benimde boyum 161 zayıflamaya çalışıyorum 56 ya da 57 kiloya insem iyi. Simdi 61.4 kıloyum. Koşu bandım benimde var 3 haftadır kullanmıyorum. Kolumu incittim. Bu ara bende başlamayı düşünüyorum.Kızlar gunaydin hepsini okuyamadım kaç kişi var şu an koşu bandında yürüyen birbirimizi teşvik etsek ne güzel olur. Bende de var koşu bandı yürümüyorum. Doğum kilomu kosu bandi sayesinde verdim
Canım ben zayıflama grupları sayesinde 6 kilo verdim. 2 haftadır performansım düştü. Biraz daha vermek ve korumak istiyorum. Istersen birbirimize destek olup başarabiliriz. Haftada 5 gün bile yarim saat yürüsek fayda eder.Günaydın canım. Senin kilon iyi aslında 55. Boylarımız ayni, Benimde boyum 161 zayıflamaya çalışıyorum 56 ya da 57 kiloya insem iyi. Simdi 61.4 kıloyum. Koşu bandım benimde var 3 haftadır kullanmıyorum. Kolumu incittim. Bu ara bende başlamayı düşünüyorum.
Canım ben zayıflama grupları sayesinde 6 kilo verdim. 2 haftadır performansım düştü. Biraz daha vermek ve korumak istiyorum. Istersen birbirimize destek olup başarabiliriz. Haftada 5 gün bile yarim saat yürüsek fayda eder.