Koskocaman bir eksiklik

Canım meryem süresini oku 40 defa ben de dahil ne kadar çocuk isteyen tanıdığım varsa bu süreyi okurken hamile kaldılar mucize gerçekten inş seninde en yakın zamanda bebişin olur bol bol oku meryem suresını

canını sıkma arkadaşım.
bir de başka şeylere odaklanmayı dene . o zaman daha çok hamilelik sansı oluyormuş. bebek olacak mı stresi yaptığın zaman daha zor hamile kalınıyormuş . öyle diyorlar ama doğru mu bilmiyorum. bir de bunu dene. bi hobi edin

Söylemesi kolay diyeceksiniz ama ; çocuğunuz olmaydabilir.geçen en yakın arkadaşımla mesajlaşıyoduk , dediki çocuk defterini kapattım,birdaha tüp bebek deneyecek gücüm kalmadı ,hormon iğneleri heryerimde kist yaptı ,pskolojim zaten bozuk....ağladım çok ağladım iyiki yanımda değildi.ama sonradan düşündüm sağlıklı kafa ile ; belki olmaması en hayırlısı onun için.okadar iyi bi insanki , belki çocuğu olunca onu çok üzecek bir durum yaşayacaktı.Rabbim bunu istemediği için vermedi.evlat edinmesi konusunda konuştuk.dedimki ona belki senin hayata gelme amacın kimsesiz yardıma muhtac bir çocuga annelik yapmaktır...bende iki kayıp yaşadım ve artık olmayacağına inanmıştım ,yavaş yavaş evlat edinirim diodum....Allah vakti saati nezamansa ozaman veriyor..inşAllah tez zamanda dileğinize kavuşursunuz.

herseyin hayırlısı benım bacımın 7 sene olmadı neler yaptı cok ıstedı senin gibi ya olmazsa dedi durdu ve 7 yıl sonra oldu fakat kuzum sewinemedi beyın tümoru aldı bacımı.cocuguna sadece 3 ay annelık yapabıldı oda yarım yamalak.cevre ne derse desın saglık isteyın vermezse yaradan alırsınız bır yetim bakarsınız

Allah herkesden binlerce kez razı olsun ilginize zaman ayırıp yazdığınız cevaplara çok teşekkür ederim. Elbette her şey Allahtan. Çok dua okuyorum. Belki utandırıcı bir şey ama namaz kılmıya bilmiyordum ve çok utanıyordum bilmediğime. Kayıptan sonra kendi kendime internet videoları ile öğrendim fırsat buldukça kılıyorum duamı ediyorum. Olmuyor neden olmuyor bu takıntı haline geldi. Elimde değildi çevremdekiler, yeni doğum yapanlar, ben şu ay hamile kalırım yaza doğrurum diyenler. Ben çok isterdim diğer insanlar gibi aaa hamileymişim diyebilmeyi. Tutsa bile önce kese var mı? Kese oldu normal mi dış gebelik mi? Bebek görüldü mü? Görüldü peki kalp atıyor mu? Ayrıca doktorun dediği hemen iğneye başlamam lazımmış pıhtılaşma olduğu için. O kadar zor ve sabır gerektiren bir süreçmiş ki.. Burada yeniyim daha önce hep okuyordum tek tek cvp veriliyor mu bilmiyorum o yüzden herkese tekrar tekrar teşekkür ederim

Allah ne yazdıysa o olacak ama bence bir meşgale bulun stresten de olmayabilir germeyin kendinizi ve rahat olun vakti zamanı gelince Allah nasip eder inşallah. ve tabi mutlaka tedavi de olun.

tavsiyem

eee bunu buradaki formülle değil

doktora giderek çözebilirsin ,,

Yumurtlalıklarımda sorun yok adetim düzenli hiç şaşmıyor. Eşimin sperm sayısı yüksek. Doktor bir kaç ay daha beklemeyi önerdi. Yaptırmadığım tek şey süt hormonuma baktırmak ve rahim filmi kaldı.

Şu cocugum olmuyor kendimi eksik hissrdiyorumu kafanizdan atarsaniz emin olun hersey yoluna girecek psikolojini rahat tut stres yapma rahat ol bak nasil geliyo bebiş.hersey beyinde bitiyo anlicagin her ayda hamilemiyim diye bekleme amaan olacaksa olur diyip gecistirin.relax

ee güzel tetkikler temiz ...

bekleyeceksin ,
bazı şeyler psikolojiktirr bu konuda kendini rahatlat

otla ,çöple bu iş olmazz

Güzel düşün güzel şeyler olsun. Pozitif bak.... Dua et, doktora git ve hiç ümüdünü kaybetme... kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin, nasip kısmet de geç...
Allah'tan hayırlı, sağlıklı bir bebeğinizin olmasını dilerim.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Günde bir paketten fazla sigara kullanıyorum belki o fa bir etkendir

Allah en kıza zamanda önce göbüşünüzü Sonra da kucağınızı doldursun dualarım sizinle:)

Öncelikle gecmis olsun canım bende iki senelik evliligimde hic korunmadigim ve hic saglik problemi olmadigi Halde hamile kalamiyorum diye her ay hüsrana ugramaktan ve patavatsiz insanlarin sorularindan bikmistim benimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarimin cocuklari olmus buruk sevinc yasiyorum ki uc ay önce hamile oldugumu ögrendim ama malesef 6 haftamda kimyalsal gebelik yasadim ama umudumu kirmadim biri veren Allah ikincisinide nasip Eder deyip dua ediyorum demem o ki gülüm sabret senden giden melegin tekrar sana gelecektir inshallah:)

Selam arkadaşım . sen 30 undasin ben 37 yim . benim de olmadı ama tedavi devam ediyor . ben de ev oturmalarina gidiyorum çocuklu bebekli hanımlar var. Onların çocuğuyla bebegiyle oynuyorum . hiç de moralimi bozmuyorum keyfimi kacirmiyorum. Evime de geliyorlar. dualarla temennilerle dileklerle inşallah benim de olur diye hep beraber bekleriz . sen huzurunu keyfini kaçırma . etrafındaki çocuklarla mutlu ol. hayatını yaşa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…