- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eksikumutsuz
-
herseyin hayırlısı benım bacımın 7 sene olmadı neler yaptı cok ıstedı senin gibi ya olmazsa dedi durdu ve 7 yıl sonra oldu fakat kuzum sewinemedi beyın tümoru aldı bacımı.cocuguna sadece 3 ay annelık yapabıldı oda yarım yamalak.cevre ne derse desın saglık isteyın vermezse yaradan alırsınız bır yetim bakarsınızDüşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?
tavsiyemEğer gebelik şansını arttırmak için yapabileğim bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
tavsiyem
eee bunu buradaki formülle değil
doktora giderek çözebilirsin ,,
ee güzel tetkikler temiz ...Yumurtlalıklarımda sorun yok adetim düzenli hiç şaşmıyor. Eşimin sperm sayısı yüksek. Doktor bir kaç ay daha beklemeyi önerdi. Yaptırmadığım tek şey süt hormonuma baktırmak ve rahim filmi kaldı.
Güzel düşün güzel şeyler olsun. Pozitif bak.... Dua et, doktora git ve hiç ümüdünü kaybetme... kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin, nasip kısmet de geç...
Allah'tan hayırlı, sağlıklı bir bebeğinizin olmasını dilerim.
Amin çok teşekkür ederim sizide Allah ne muradınız varsa versin :)Allah en kıza zamanda önce göbüşünüzü Sonra da kucağınızı doldursun dualarım sizinle:)
Aminnnnnnn:)Amin çok teşekkür ederim sizide Allah ne muradınız varsa versin :)
Öncelikle gecmis olsun canım bende iki senelik evliligimde hic korunmadigim ve hic saglik problemi olmadigi Halde hamile kalamiyorum diye her ay hüsrana ugramaktan ve patavatsiz insanlarin sorularindan bikmistim benimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarimin cocuklari olmus buruk sevinc yasiyorum ki uc ay önce hamile oldugumu ögrendim ama malesef 6 haftamda kimyalsal gebelik yasadim ama umudumu kirmadim biri veren Allah ikincisinide nasip Eder deyip dua ediyorum demem o ki gülüm sabret senden giden melegin tekrar sana gelecektir inshallah:)Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?
Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?
Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?