- 5 Ekim 2016
- 23
- 11
- 3
- 39
- Konu Sahibi Eksikumutsuz
-
Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç
Sakin ümidinizi kesmeyin ve sabredin elbet vakti zamanı vardir
gidip tıbbi olarak araştırın
yani o kürü bu kürü ne kadar bekleyeceksiniz
madem istiyorsunuz ve bir kayıp var irdelesinler
herkesin çocuğu olsa da sizin olmayaiblir
bizim patavatsız bir komşu görümceme demişti sizin çocuğunuz kaç yaşında diye
o da benim çocuğum yok demişti aaa öyle mi diye çokşaşırmıştı kadın
evet görümcem yaşça ondan büyüktü ama evleneli daha 3-4 sene olmuştu bu konuşma geçerken
haaa bu arada ev oturmasına gitme zorunluluğu da yokkkk
Üzülmeyin, her şeyin bi zamanı var. Soranlara şu an düşünmüyoruz deyin geçiştirin. Kimseye uzun uzun hesap vermek zorunda değilsiniz, rabbim en kısa zamanda gönlünüzdeki muradı versin inşaallah.
Bu konuyla ilgili konu açtım okuyabilirsinizEğer gebelik şansını arttırmak için yapabileğim bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?