Koskoca ülkede deprem oluyor ; hiçbir televizyon kanalı vermiyor!!!!

gaziantepte fena sallandı allahım esirgesin
umarım can kaybı daha fazla olmaz
Çok geçmiş olsun ; o kadar geniş bir coğrafya etkilenmiş ki!!!! Ufacık bir deprem oldu bitti gibi degil ki.... siz yaşadınız daha iyi bilirsiniz ....

92 de ülkemizde özel kanal yoktu denebilir.
Bir el sayısı kanal vardı yanlış anımsamıyorsam star, show, trt zaten devlet kanalı.

Yani yanlış hatırlıyorsunuz, keza ben o zaman 4 yaşındaydım zaten hatırlamam ama türk tv kanal tarihi ile hatıranız uyuşmuyor.
Onların hepsinin verdiğini hatırlıyorum ; trtlerin hepsi veriyordu mesela devlet kanalı olarak ....

Onların hepsinin verdiğini hatırlıyorum ; trtlerin hepsi veriyordu mesela devlet kanalı olarak ....
İddialaşmayayım hatırlayamayacağım bir zaman dilimi.
Ama türk tv tarihine hakim biri olarak, o dönemde hiçbir şekilde öyle bir altyapıya sahip olmadığımızı söyleyebilirim.
99 depremi çoklu özel kanalların olması sebebiyle yine de bayağı sorunlu şekilde aktarılmıştı mesela.

Ankara’da bile hissedilmiş.
Videolar var bazı bölgelerden, ailelerimiz aradı biz hissettik diye.
Sonucta bu bir doğal afet ve çok büyük bir coğrafya etkilenmiş .... en azından saygıdan dolayı 5 dakika yayını kesip her kanal oradaki muhabirine bağlanamaz mıydı? Bilmediğimden soruyorum .... çünkü bana sinir bozucu geliyor belki orada yüzlerce insan öldü....

Sonucta bu bir doğal afet ve çok büyük bir coğrafya etkilenmiş .... en azından saygıdan dolayı 5 dakika yayını kesip her kanal oradaki muhabirine bağlanamaz mıydı? Bilmediğimden soruyorum .... çünkü bana sinir bozucu geliyor belki orada yüzlerce insan öldü....
İnanın zor bir şey.
Fazlasıyla zor.
Veri alacak hazır ekip ve ekipmanınız yoksa imkansıza yakın.
Gece bültenine yetiştirirler anca.

Back
X